Gedrags
verandering door security awareness

Super voordelig
Leuk, boeiend & motiverend
Extreem korte & snelle training

Contact

Extra informatie?

Google reviews
+1500 Bedrijven Veilig Gemaakt
+25.000 Medewerkers Getraind
Binnen 3 Maanden Gegarandeerd +80% Gedragsverbetering
Binnen 3 Maanden Gegarandeerd +90% Engagement

Middels onze Super Gemakkelijke en Korte Trainingen Garanderen Wij dat Jouw Bedrijf en Personeel klaar is voor een Veilige Online Toekomst!

Daarnaast zijn onze trainingen vele malen voordeliger en sneller te volgen dan traditionele trainingen dankzij ons unieke spelelement

Ben jij op zoek naar een betaalbare manier om jouw organisatie op het gebied van Security & Awareness te beschermen? Ontdek onze revolutionaire security awareness-trainingen, die tot 75% goedkoper zijn dan de gemiddelde marktprijs en 87% sneller kunnen worden afgerond. Zo bespaar jij niet alleen geld, maar ook kostbare tijd voor jou en jouw team.

"Dan heb je die bij deze gevonden!"

Omdat elk bedrijf uniek is worden al onze trainingen volledig op maat gemaakt, speciaal afgestemd op jouw branche en specifieke behoeften. Bovendien maken we leren leuk en motiverend met interactieve game-elementen.

Wil jij jouw bedrijf optimaal beschermen en tegelijkertijd kosten besparen? Laat jouw gegevens achter en ontdek hoe eenvoudig het kan zijn om jouw security awareness te verhogen!

Meer informatie?

 • Guardey.nl heeft ons geholpen om cybersecurity-awareness, essentieel voor gemeentelijke veiligheid, effectief te vergroten. Hun voordelige trainingen hebben ons personeel beter voorbereid op digitale dreigingen, wat cruciaal is voor de bescherming van burgerdata en diensten. Een betrouwbare partner voor gemeentelijke cybersecurity.

  Gemeente Oost Gelre

 • Guardey heeft ons bewustzijn rond cybersecurity enorm vergroot. Hun innovatieve aanpak en praktische training hebben ons team geholpen om veilig online gedrag te ontwikkelen. Ze zijn essentieel voor elke organisatie die cybersecurity-awareness wil versterken.

  Gezamenlijke Brandweer Amsterdam

 • Guardey.nl heeft een belangrijke rol gespeeld in het verhogen van onze cybersecurity-awareness. Hun interactieve trainingen en middelen hebben onze medewerkers alert en beter voorbereid gemaakt op digitale bedreigingen. Hun expertise is een waardevolle aanvulling voor onze organisatie.

  Europees Parlement

 • Guardey.nl heeft onze bewustwording rond cyberdreigingen enorm versterkt. Hun effectieve trainingen en hulpmiddelen hebben ons personeel voorbereid op het herkennen en voorkomen van cyberrisico's. Guardey.nl is een waardevolle partner voor onze kliniek.

  Roosevelt Kliniek

 • Guardey.nl heeft onze cybersecurity-awareness efficiënt en voordelig verhoogd. Hun toegankelijke trainingen hebben ons team snel vertrouwd gemaakt met de nieuwste digitale dreigingen, wat onze beveiliging enorm heeft verbeterd. Een kosteneffectieve keuze voor elke organisatie die bewustzijn en bescherming wil versterken.

  DigiTrust

Salesafspraken.nl is exclusief distributeur van Guardey