Salesafspraken.nl

B2B of B2C?

Agenda's vol met top afspraken
Wij realiseren het voor u
100% no cure no pay

Ondanks dat onze specialisatie gericht is op B2B kunnen we u ook van dienst zijn met B2C👉

Contact

Extra informatie over onze diensten?

Google reviews
+15 Jaar ervaring
+150 Bedrijven geholpen
+25.000 Afspraken ingepland
+3700 Gesloten contracten
 • Recreatie Outdoor Brands
 • Voys
 • Grage Jansen
 • Van Drie Tuning
 • Beheershop
 • Crook Tuning
 • Spasimo
 • dabbl

100% Echte "No Cure No Pay" Telemarketing
Duizenden Euro's opstartkosten? Niet bij ons!

U betaalt enkel een vaste prijs per afspraak

Bij Salesafspraken.nl, met meer dan 15 jaar ervaring in de telemarketingindustrie, begrijpen we de fijne kneepjes van zowel B2B als B2C telemarketing. Onze expertise ligt in het creëren van kwalitatieve B2B afspraken, terwijl we ook aanzienlijke ervaring hebben in B2C campagnes. We zijn trots op onze 'no cure no pay'-benadering, wat betekent dat onze klanten alleen betalen voor concrete resultaten.

B2B Telemarketing: Onze Specialiteit

In de wereld van B2B telemarketing draait het allemaal om het opbouwen van waardevolle zakelijke relaties. Onze aanpak is gericht op het leveren van kwalitatieve afspraken met beslissingsbevoegden. Dit bereiken we door ons te verdiepen in uw specifieke behoeften en doelen. Met onze op maat gemaakte strategieën helpen we uw bedrijf om effectief te communiceren met potentiële klanten en uw salesproces te optimaliseren.

B2C Telemarketing: Bewezen Ervaring

Hoewel B2B onze kernactiviteit is, zijn we ook bedreven in B2C telemarketing. We begrijpen hoe we snel kunnen schakelen om aan de dynamische behoeften van consumenten te voldoen. Ons team is getraind om effectief en respectvol te communiceren met individuele klanten, waardoor de kans op succes wordt gemaximaliseerd binnen de grenzen van de nieuwe telecomwet.

Meer informatie?

 • Salesafspraken heeft ruim 10 jaar top prestaties geleverd voor onze locale en internationale vestigingen door al onze offertes, informatieaanvragen, mails en inkomende telefoongesprekken te converteren naar daadwerkelijke afspraken in onze werkplaatsen. Hierdoor konden wij ons richten op softwareontwikkeling en de groei van onze organisatie.

  CEO A.Bonefaas ATM Chiptuning

 • Wij hebben Salesafspraken alle financiele instellingen in Nederland laten bellen waar we erg tevreden mee zijn. Een vaste prijs per gesprek was voor ons een enorme uitkomst waardoor we toch relatief voordelig onze campagne naar grote tevredenheid hebben kunnen voltooien.

  Directeur, Spasimo

 • "Inmiddels hebben we al verschillende B2B projecten uitbesteed en dit gaat altijd even professioneel en succesvol." Wij vinden het vooral erg goed dat we exact weten welke kosten wij elke maand voor onze nieuwe klanten kwijt zijn.

  CEO, Offertefy

 • "Wij hebben het nabellen van chiptuning offertes naar volle tevredenheid weggezet bij de mannen van Salesafspraken." Met een vaste prijs per gemaakte bezoekafspraak wisten wij precies waar we aan toe waren.

  Eigenaar, Dynamic Tuning

 • Salesafspraken ondersteunt ons bij de uitbreiding van ons klantenbestand door sterke bezoekafspraken te leveren. Vooral de "no cure no pay" constructie geeft ons een helder overzicht en maximale zekerheid.

  Eigenaar, Aqua Swan

Geavanceerde Leadgeneratie Technieken

Bij Salesafspraken.nl gebruiken we de meest geavanceerde technieken voor leadgeneratie. We combineren traditionele telemarketing met de kracht van digitale kanalen zoals Google, Facebook en LinkedIn. Deze geïntegreerde aanpak stelt ons in staat om een breder spectrum aan potentiële klanten te bereiken en te engageren, wat resulteert in hoogwaardige leads voor uw bedrijf.

Aangepaste Oplossingen voor Uw Unieke Behoeften

We begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die specifiek zijn afgestemd op uw behoeften en doelen. Of het nu gaat om het nabellen van offertes, het inplannen van salesafspraken of het ontwikkelen van een complete telemarketingstrategie, we zijn toegewijd aan het leveren van diensten die uw verwachtingen overtreffen.

De Kracht van Onze 'No Cure No Pay' Filosofie

Onze 'no cure no pay'-benadering is niet alleen een belofte van kwaliteit, maar ook een bewijs van ons vertrouwen in onze dienstverlening. U betaalt alleen voor de daadwerkelijke resultaten, wat zorgt voor een risicovrije ervaring en een sterke motivatie voor ons team om te presteren.

Samen Groeien

Bij Salesafspraken.nl zijn we meer dan alleen een telemarketingbureau; we zijn uw partners in groei. Door samen te werken, helpen we u uw klantenbestand uit te breiden, uw salesprocessen te verbeteren, en uiteindelijk uw bedrijf te laten groeien.

Bent u klaar om de kracht van effectieve telemarketing te ervaren en uw bedrijfs succes naar nieuwe hoogtes te brengen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Salesafspraken.nl voor u kan betekenen.

Meer informatie?

Wij richten ons ook op onderstaande "Targets"

Koude acquisitie, offertes nabellen en bezoekafspraken plannen
Wij zorgen voor volle agenda's met gekwalificeerde afspraken!

Salesafspraken.nl

Koude acquisitie


Directe verkoop, de verkoop van abonnementen, het telefonisch afsluiten van contracten maar ook alle andere verkoop gerelateerde zaken zoals het telefonisch genereren van leads en afspraken, we doen het allemaal en op basis van no cure no pay.

Salesafspraken.nl

Offertes nabellen


Als Salesafspraken de door u ontvangen offertes opvolgt wordt het hoogst mogelijke resultaat bereikt doordat wij ons hebben gespecialiseerd in het nabellen van offerte aanvragen.

Salesafspraken.nl

Leadgeneratie


Via Google, Facebook & LinkedIn kunnen we door specifiek op uw doelgroep te targetten de meest relevante leads genereren die we tevens ook voor u kunnen opvolgen. Uiteraard op 100% No cure No pay basis.

Bezoekafspraken Bureau


Salesafspraken staat voor gekwalificeerde, hoogwaardige en waardevolle bezoekafspraken. Dat is wat wij u kunnen leveren. Helder en transparant tegen een vaste prijs per afspraak.