Social Media Google Leads

Salesafspraken.nl

Social Media & Google Leads

Agenda's vol met top afspraken
Wij realiseren het succes ook online voor u
Nabellen = 100% no cure no pay

Met een klein en compact team van toegewijde social media specialisten genereren wij dagelijks waardevolle leads. Meer weten? 👉

Contact

Extra informatie over onze diensten?

Google reviews
+15 Jaar ervaring
+150 Bedrijven geholpen
+25.000 Afspraken ingepland
+3700 Gesloten contracten
 • Recreatie Outdoor Brands
 • Voys
 • Grage Jansen
 • Van Drie Tuning
 • Beheershop
 • Crook Tuning
 • Spasimo
 • dabbl

Dankzij pure ervaring en toewijding kunnen wij een succesvolle online campagne garanderen!

Facebook / Instagram, LinkedIn, Google Adwords, TikTok

Voor het vinden van nieuwe klanten hebben wij naast de telefonische verkoop en het nabellen van offertes en offerteaanvragen ook een internetmarketing afdeling gespecialiseerd in het creëren van gekwalificeerde leads. In eerste instantie hebben we deze service exclusief aangeboden aan onze vaste cliënten maar omdat dit extreem goed in de smaak is gevallen hebben we besloten het groots aan te pakken en hierbij ook openbaar aan te bieden.

Koud bellen om leads te vergaren is zeer interessant, maar de manier waarop wij leads targetten op het web is een zeer waardevolle aanvulling. De conversie en de prijs per lead kunnen hierdoor snel dalen. De helft van onze telemarketing cliënten heeft op dit moment als aanvulling een campagne waarbij leads op het web worden getarget.

Meer informatie?

 • Salesafspraken heeft ruim 10 jaar Top prestaties geleverd voor onze locale en internationale vestigingen door al onze offertes, informatieaanvragen, mails en inkomende telefoongesprekken te converteren naar daadwerkelijke afspraken in onze werkplaatsen. Hierdoor konden wij ons richten op softwareontwikkeling en de groei van onze organisatie

  CEO A. Bonefaas ATM Chiptuning

 • Wij hebben Salesafspraken alle financiele instellingen in Nederland laten bellen waar we erg tevreden mee zijn. Een vaste prijs per gesprek was voor ons een enorme uitkomst waardoor we toch relatief voordelig onze campagne naar grote tevredenheid hebben kunnen voltooien.

  Directeur, Spasimo

 • "Inmiddels hebben we al verschillende B2B projecten uitbesteed en dit gaat altijd even professioneel en succesvol." Wij vinden het vooral erg goed dat we exact weten welke kosten wij elke maand voor onze nieuwe klanten kwijt zijn.

  CEO, Offertefy

 • "Wij hebben het nabellen van chiptuning offertes naar volle tevredenheid weggezet bij de mannen van Salesafspraken." Met een vaste prijs per gemaakte bezoekafspraak wisten wij precies waar we aan toe waren.

  Eigenaar, Dynamic Tuning

 • Salesafspraken ondersteunt ons bij de uitbreiding van ons klantenbestand door sterke bezoekafspraken te leveren. Vooral de "no cure no pay" constructie geeft ons een helder overzicht en maximale zekerheid.

  Eigenaar, Aqua Swan

Of we nu een succesvolle landingspagina ontwerpen, een LinkedIn profiel inrichten of dat we nu een Facebookcampagne voor u starten. Welke van deze bronnen wij voor u gaan aanboren is afhankelijk van de dienst of het product dat u aanbiedt. Het gaat er namelijk om dat we de bronnen aanboren waar uw doelgroep zich voornamelijk bevindt. Hierdoor worden er niet alleen meer en relevantere leads gecreëerd maar zullen de kosten per lead ook lager liggen.

Ook het creëren van leads via LinkedIn inrichting, Facebookmarketing of het ontwikkelen van een succesvolle en organisch goed geïndexeerde landingspagina kan volledig op basis van no cure no pay.

Verder beschikken wij over een aantal zeer ervaren verkooptrainers en copywriters zodat wij waar nodig uw eigen team via interne trainingstrajecten en betere content, verder kunnen professionaliseren om tot een veel hogere conversie van uw leads te komen.

Bel of mail gerust voor meer informatie.

Meer informatie?

Wij richten ons ook op onderstaande "Targets"

Koude acquisitie, offertes nabellen en bezoekafspraken plannen
Wij zorgen voor volle agenda's met gekwalificeerde afspraken!

Salesafspraken.nl

Koude acquisitie


Bezoekafspraken plannen, Sales afspraken maken, B2B afspraken genereren, Agendaplanning, maar ook alle andere verkoop gerelateerde zaken zoals het telefonisch genereren van leads we voeren het allemaal voor u uit.

Salesafspraken.nl

Offertes nabellen


Als Salesafspraken de door u ontvangen offertes opvolgt wordt het hoogst mogelijke resultaat bereikt doordat wij ons hebben gespecialiseerd in het nabellen van offerte aanvragen.

Salesafspraken.nl

Leadgeneratie


Via Google, Facebook & LinkedIn kunnen we door specifiek op uw doelgroep te targetten de meest relevante leads genereren die we tevens ook voor u kunnen opvolgen. Uiteraard op 100% No cure No pay basis.

Bezoekafspraken Bureau


Salesafspraken staat voor gekwalificeerde, hoogwaardige en waardevolle bezoekafspraken. Dat is wat wij u kunnen leveren. Helder en transparant tegen een vaste prijs per afspraak.