Telemarketing Callcenters

Salesafspraken.nl

Telemarketing & Callcenters

Agenda's vol met top afspraken
Wij realiseren het voor u
100% no cure no pay

Soms kan het zelfs goed zijn om niet al te veel van
een product of dienst af te weten

Contact

Extra informatie over onze diensten?

Google reviews
+15 Jaar ervaring
+150 Bedrijven geholpen
+25.000 Afspraken ingepland
+3700 Gesloten contracten
 • Recreatie Outdoor Brands
 • Voys
 • Grage Jansen
 • Van Drie Tuning
 • Beheershop
 • Crook Tuning
 • Spasimo
 • dabbl

Inhoudelijk overtuigen op basis van kennis.

Dat is hoe wij voor u een gekwalificeerde sale of bezoekafspraak maken!

Telemarketing: Zelfstandig naamwoord. Alles wat een bedrijf per telefoon doet om de verkoop van een product te bevorderen.

Callcenter: Zelfstandig naamwoord. Telefooncentrale welke onderdeel is van een organisatie of door een organisatie wordt ingehuurd om telefoontjes van klanten en belangstellenden te beantwoorden.

Aldus de Dikke van Dale.

Maar toch hebben de meeste mensen niet een dergelijke associatie bij het horen van de woorden “telemarketing en Callcenter” maar hoe komt dit nou?

Omdat bijna alle medewerkers van Salesafspraken.nl vroeger in de telemarketing branche hebben gewerkt en uiteraard in een traditioneel callcenter weten we uit ervaring hoe het nou juist niet moet. Als we het in deze vergelijking hebben over een callcenter spreken we over een belfabriek. Een belfabriek is een gigantisch kantoor of erger nog, een gebouw met meerdere lagen en dus meerdere van dit soort grote kantoren met lange rijen bureaus waarbij bellers “een aan een” naast elkaar zitten. Met geluk zitten er schotten tussen de bellers en ondanks dergelijke schotten blijft het er behoorlijk rumoerig.

Door de ruis die er heerste in deze callcenters hadden potentiële klanten het gelijk al door wanneer er weer eens een telemarketeer opbelde en als klap op de vuurpijl begon de verkoper (als je deze al zo mag noemen) het script van een blaadje voor te lezen. Niet dat er iets mis is met een script en ook zeker niet met het voorlezen ervan want iedereen moet ergens beginnen. Echter, wanneer je je vleugels als getalenteerd verkoper wilt spreiden gaat het mis. Dan komt de supervisor van het callcenter je op je vingers tikken omdat je je niet aan het script houdt.

Nu zijn er ook telemarketing bureaus waarbij je wel weer vrijer werd gelaten in je gesprekken maar hierbij ontstaat tegelijkertijd weer een ander probleem. “De target.” Naar onze mening is er zeker niets mis met het stellen van realistische en haalbare targets maar het zit hem in de uitvoering hiervan en de manier waarop deze behaald werden; “Hier gaat het regelmatig fout!” Dit hebben wij destijds in de callcenters regelmatig meegemaakt. Agressieve verkooptechnieken, het pushen en manipuleren van klanten, creatief omgaan met de waarheid over een product of dienst, net zo lang totdat ze het product of de dienst wisten te slijten.

Juist door deze ervaring hebben we ingezien hoe het niet moet waardoor we ons hebben ingezet om het op een compleet andere manier te doen.

Een andere wijze van benaderen en een geheel andere wijze van het maken van bezoekafspraken of verkopen. Wanneer het product of de dienst namelijk goed in elkaar steekt, heeft iedere prospect in de juiste doelgroep belangstelling. Het verschil zit het hem in de manier waarop die interesse wordt gewekt.

Hierom willen we onszelf niet betitelen als callcenter in de telemarketing maar als een “telefonisch verkoopkantoor”.

Salesafspraken.nl levert Sales as a Service voor de perfecte klantbeleving en omdat we als telefonisch verkoopkantoor zelfverzekerd zijn, leveren wij op een basis van 100% no cure no pay.

Meer informatie?

 • Salesafspraken heeft ruim 10 jaar top prestaties geleverd voor onze locale en internationale vestigingen door al onze offertes, informatieaanvragen, mails en inkomende telefoongesprekken te converteren naar daadwerkelijke afspraken in onze werkplaatsen. Hierdoor konden wij ons richten op softwareontwikkeling en de groei van onze organisatie.

  CEO A.Bonefaas ATM Chiptuning

 • Wij hebben Salesafspraken alle financiele instellingen in Nederland laten bellen waar we erg tevreden mee zijn. Een vaste prijs per gesprek was voor ons een enorme uitkomst waardoor we toch relatief voordelig onze campagne naar grote tevredenheid hebben kunnen voltooien.

  Directeur, Spasimo

 • "Inmiddels hebben we al verschillende B2B projecten uitbesteed en dit gaat altijd even professioneel en succesvol." Wij vinden het vooral erg goed dat we exact weten welke kosten wij elke maand voor onze nieuwe klanten kwijt zijn.

  CEO, Offertefy

 • "Wij hebben het nabellen van chiptuning offertes naar volle tevredenheid weggezet bij de mannen van Salesafspraken." Met een vaste prijs per gemaakte bezoekafspraak wisten wij precies waar we aan toe waren.

  Eigenaar, Dynamic Tuning

 • Salesafspraken ondersteunt ons bij de uitbreiding van ons klantenbestand door sterke bezoekafspraken te leveren. Vooral de "no cure no pay" constructie geeft ons een helder overzicht en maximale zekerheid.

  Eigenaar, Aqua Swan

De Kracht van Telemarketing en Callcenters in het Moderne Bedrijfsleven

In het digitale tijdperk blijft telemarketing een cruciale rol spelen in het genereren van leads en het sluiten van salesafspraken. Het persoonlijke aspect van een telefoongesprek biedt een unieke kans om een relatie op te bouwen met potentiële klanten, iets wat essentieel is in het salesproces. Ondanks de opkomst van e-mail en sociale media, blijkt directe communicatie via de telefoon effectief in het snel doorgronden van klantbehoeften en het effectief reageren hierop.

Het Personaliseren van de Klantbenadering

Een van de sleutelaspecten van succesvolle telemarketing is de mogelijkheid om elk gesprek te personaliseren. Door gebruik te maken van klantgegevens en voorgaande interacties, kunnen telemarketeers relevante gesprekken voeren die resoneren met de specifieke behoeften en interesses van elke potentiële klant. Deze aanpak verhoogt niet alleen de kans op een succesvolle sale, maar versterkt ook de klantrelatie.

Integratie met Digitale Marketing

Om telemarketing effectief te integreren in uw algehele marketingstrategie, is het essentieel om dit te combineren met digitale marketinginspanningen. Dit omvat het gebruik van data-analyse en CRM-systemen om inzicht te krijgen in klantgedragingen en -voorkeuren, conversies, CPL (cost per lead), maar ook KPK (kosten per klant). Door deze gegevens te gebruiken, kunnen telemarketeers hun benadering verfijnen en de effectiviteit van hun campagnes verbeteren.

Training en Ontwikkeling van Telemarketeers

De kwaliteit van het callcenterteam is direct gerelateerd aan het succes van uw campagnes. Constante training op sales maar ook op psychologisch gebied en professionele ontwikkeling zijn cruciaal om telemarketeers uit te rusten met de vaardigheden die nodig zijn om effectieve en waardevolle gesprekken te voeren. Dit omvat niet alleen training welke gericht is op de verkoop of het overtuigen van de prospect maar ook training in productkennis gekoppeld aan diepgaande gesprekstechnieken en klantenservice.

Compliance en Ethiek

In de wereld van callcenters is het naleven van wet- en regelgeving van essentieel belang. Bedrijven moeten zich bewust zijn van en voldoen aan relevante privacywetten en regelgevingen om de rechten van consumenten te beschermen. Daarnaast is het hanteren van ethische standaarden in telemarketing niet alleen een kwestie van compliance, maar ook een manier om vertrouwen op te bouwen bij uw doelgroep.

Conclusie

Terwijl telemarketing blijft evolueren met de technologische vooruitgang, blijft de essentie ervan – het bouwen van persoonlijke connecties met potentiële klanten – ongewijzigd. Door te focussen op personalisatie, integratie met digitale marketing, continue training en ethische praktijken, kunnen bedrijven de kracht van telemarketing benutten om hun verkoopdoelstellingen te bereiken.

Meer informatie?

Wij richten ons ook op onderstaande "Targets"

Koude acquisitie, offertes nabellen en bezoekafspraken plannen
Wij zorgen voor volle agenda's met gekwalificeerde afspraken!

Salesafspraken.nl

Koude acquisitie


Directe verkoop, de verkoop van abonnementen, het telefonisch afsluiten van contracten maar ook alle andere verkoop gerelateerde zaken zoals het telefonisch genereren van leads en afspraken, we doen het allemaal en op basis van no cure no pay.

Salesafspraken.nl

Offertes nabellen


Als Salesafspraken de door u ontvangen offertes opvolgt wordt het hoogst mogelijke resultaat bereikt doordat wij ons hebben gespecialiseerd in het nabellen van offerte aanvragen.

Salesafspraken.nl

Leadgeneratie


Via Google, Facebook & LinkedIn kunnen we door specifiek op uw doelgroep te targetten de meest relevante leads genereren die we tevens ook voor u kunnen opvolgen. Uiteraard op 100% No cure No pay basis.

Bezoekafspraken Bureau


Salesafspraken staat voor gekwalificeerde, hoogwaardige en waardevolle bezoekafspraken. Dat is wat wij u kunnen leveren. Helder en transparant tegen een vaste prijs per afspraak.