Telemarketing Callcenters

Salesafspraken.nl

Telemarketing & Callcenters

Agenda's vol met top afspraken
Wij realiseren het voor u
100% no cure no pay

Soms kan het zelfs goed zijn om niet al te veel van een product of dienst af te weten 👉

Contact

Extra informatie over onze diensten?

Google reviews
+15 Jaar ervaring
+200 Bedrijven geholpen
+25.000 Afspraken ingepland
+3700 Gesloten contracten
 • Recreatie Outdoor Brands
 • Voys
 • Grage Jansen
 • Van Drie Tuning
 • Beheershop
 • Crook Tuning
 • Spasimo
 • dabbl

Inhoudelijk overtuigen op basis van kennis
De prospect geeft bij ons zelf aan:
"Daar wil ik wel meer van weten!"

En zo maken wij voor u een gekwalificeerde bezoekafspraak!

Telemarketing: Zelfstandig naamwoord. Alles wat een bedrijf per telefoon doet om de verkoop van een product te bevorderen.

Callcenter: Zelfstandig naamwoord. Telefooncentrale welke onderdeel is van een organisatie of door een organisatie wordt ingehuurd om telefoontjes van klanten en belangstellenden te beantwoorden.

Aldus de Dikke van Dale.

Maar toch hebben de meeste mensen niet een dergelijke associatie bij het horen van de woorden “telemarketing en Callcenter” maar hoe komt dit nou?

Omdat bijna alle medewerkers van Salesafspraken.nl vroeger in de telemarketing branche hebben gewerkt en uiteraard in een traditioneel callcenter weten we uit ervaring hoe het nou juist niet moet. Als we het hebben over een callcenter spreken we over een belfabriek. Een belfabriek is een gigantisch kantoor of erger nog, een gebouw met meerdere lagen en dus meerdere van dit soort grote kantoren met lange rijen bureaus waarbij bellers “een aan een” naast elkaar zitten. Als je geluk hebt zitten er schotten tussen de bellers en ondanks dergelijke schotten blijft het er behoorlijk rumoerig.

Door de ruis die er heerste in deze callcenters hadden potentiële klanten het gelijk al door wanneer er weer eens een telemarketeer opbelde en als klap op de vuurpijl begon de verkoper (als je deze al zo mag noemen) het script van een blaadje voor te lezen. Niet dat er iets mis is met een script en ook zeker niet met het voorlezen ervan want iedereen moet ergens beginnen. Echter, wanneer je je vleugels als getalenteerd verkoper wilt spreiden gaat het mis. Dan komt de supervisor van het callcenter je op je vingers tikken omdat je je niet aan het script houdt.

Meer informatie?

 • Salesafspraken heeft ruim 10 jaar top prestaties geleverd voor onze locale en internationale vestigingen door al onze offertes, informatieaanvragen, mails en inkomende telefoongesprekken te converteren naar daadwerkelijke afspraken in onze werkplaatsen. Hierdoor konden wij ons richten op softwareontwikkeling en de groei van onze organisatie.

  CEO A.Bonefaas ATM Chiptuning

 • Wij hebben Salesafspraken alle financiele instellingen in Nederland laten bellen waar we erg tevreden mee zijn. Een vaste prijs per gesprek was voor ons een enorme uitkomst waardoor we toch relatief voordelig onze campagne naar grote tevredenheid hebben kunnen voltooien.

  Directeur, Spasimo

 • "Inmiddels hebben we al verschillende B2B projecten uitbesteed en dit gaat altijd even professioneel en succesvol." Wij vinden het vooral erg goed dat we exact weten welke kosten wij elke maand voor onze nieuwe klanten kwijt zijn.

  CEO, Offertefy

 • "Wij hebben het nabellen van chiptuning offertes naar volle tevredenheid weggezet bij de mannen van Salesafspraken." Met een vaste prijs per gemaakte bezoekafspraak wisten wij precies waar we aan toe waren.

  Eigenaar, Dynamic Tuning

 • Salesafspraken ondersteunt ons bij de uitbreiding van ons klantenbestand door sterke bezoekafspraken te leveren. Vooral de "no cure no pay" constructie geeft ons een helder overzicht en maximale zekerheid.

  Eigenaar, Aqua Swan

Nu zijn er ook telemarketing bureaus waarbij je wel weer vrijer werd gelaten in je gesprekken maar hierbij ontstaat tegelijkertijd weer een ander probleem. “De target.” Naar onze mening is er zeker niets mis met het stellen van realistische en haalbare targets maar het zit hem in de uitvoering hiervan en de manier waarop deze behaald werden; “Hier gaat het fout!” Dit hebben wij destijds in de callcenters regelmatig meegemaakt. Agressieve verkooptechnieken, het pushen en manipuleren van klanten, creatief met de waarheid over een product of dienst, net zo lang totdat ze het product of de dienst wisten te slijten.

Juist door deze ervaring hebben we ingezien hoe het niet moet en hierdoor hebben we ons ingezet om het op een compleet andere manier te doen. Een andere wijze van benaderen en een geheel andere wijze van verkopen. Wanneer het product of de dienst namelijk goed in elkaar steekt, heeft iedere prospect waar we ons op targetten belangstelling. Het verschil zit het hem in de manier waarop die interesse wordt gewekt.

Hierom willen we onszelf niet betitelen als callcenter in de telemarketing maar als een “telefonisch verkoopkantoor”.

Salesafspraken.nl levert Sales as a Service voor de perfecte klantbeleving en omdat we als telefonisch verkoopkantoor zelfverzekerd zijn, leveren wij op een basis van 100% no cure no pay.

Meer informatie?

Wij richten ons ook op onderstaande "Targets"

Koude acquisitie, offertes nabellen en bezoekafspraken plannen
Wij zorgen voor volle agenda's met gekwalificeerde afspraken!

Salesafspraken.nl

Koude acquisitie


Directe verkoop, de verkoop van abonnementen, het telefonisch afsluiten van contracten maar ook alle andere verkoop gerelateerde zaken zoals het telefonisch genereren van leads en afspraken, we doen het allemaal en op basis van no cure no pay.

Salesafspraken.nl

Offertes nabellen


Als Salesafspraken de door u ontvangen offertes opvolgt wordt het hoogst mogelijke resultaat bereikt doordat wij ons hebben gespecialiseerd in het nabellen van offerte aanvragen.

Salesafspraken.nl

Leadgeneratie


Via Google, Facebook & LinkedIn kunnen we door specifiek op uw doelgroep te targetten de meest relevante leads genereren die we tevens ook voor u kunnen opvolgen. Uiteraard op 100% No cure No pay basis.

Bezoekafspraken Bureau


Salesafspraken staat voor gekwalificeerde, hoogwaardige en waardevolle bezoekafspraken. Dat is wat wij u kunnen leveren. Helder en transparant tegen een vaste prijs per afspraak.