Sales uitbesteden

Salesafspraken.nl

Sales uitbesteden

Omzet Targets keer op keer behalen
Toegewijde verkopers met ervaring
100% no cure no pay

Interesse om de verkoop uit te besteden?👉

Contact

Extra informatie over onze diensten?

Google reviews
+15 Jaar ervaring
+150 Bedrijven geholpen
+25.000 Afspraken ingepland
+3700 Gesloten contracten
 • Recreatie Outdoor Brands
 • Voys
 • Grage Jansen
 • Van Drie Tuning
 • Beheershop
 • Crook Tuning
 • Spasimo
 • dabbl

100% Echte "No Cure No Pay" Telesales
Duizenden Euro's opstartkosten? Niet bij ons!

U betaalt enkel een vaste prijs per verkoop of per afspraak

Het succes van een bedrijf is vaak te meten aan de kwaliteiten van het personeel. Maar wat als u nou geen mogelijkheid of behoefte heeft aan personeel voor het belangrijkste element binnen uw bedrijf? Het kan altijd voorkomen dat u om wat voor reden dan ook geen interesse heeft om uw eigen verkopers in dienst te hebben en in zo’n geval is het handig om een sparringpartner als Salesafspraken.nl achter de hand te hebben.

Wij denken namelijk graag met u mee om te kunnen beoordelen hoe we uw sales kunnen outsourcen. Of het uitbesteden van de sales nu om telefonische verkoop, koude acquisitie of om het nabellen van mailinglijsten leads of offertes gaat, binnen ons team is er altijd wel een ervaren salesagent die past bij uw bedrijf en doelstellingen. Mocht het een keer voorkomen dat de dienst of het product dat u aanbiedt zo zeldzaam is dat we hier geen ervaring mee hebben, dan zorgen we er middels een flexibele instelling voor dat wij ons uw product of dienst binnen de kortste keren eigen maken waarbij we onszelf presenteren als een ware medewerker van uw bedrijf.

Soms kan het zelfs goed zijn om niet al te veel van een produkt of dienst af te weten. Recentelijk hebben we voor een client een project voltooid waarbij bedrijven werden getarget met vooral veel kantoorpersoneel. De opdrachtgever geeft webinars met betrekking tot het verbeteren van dit personeel. Als de webinar bevallen is kunnen bedrijven zich inschrijven voor een 3 daagse training. De manier waarop de opdrachtgever de trainingen en tevens ook de webinar geeft is bijzonder technisch en er komen vele complexe onderwerpen aan bod. Ondanks dat we bekend zijn met bepaalde onderwerpen was een groot gedeelte ook voor ons geheel nieuw.

In deze situatie maakt dat eigenlijk niet zo heel veel uit. Het gaat er namelijk om dat we de beslissingsbevoegde interesseren en triggeren om de webinar te volgen. Dit is het absolute doel. De technische kant van het verhaal wordt overgelaten aan degene die de webinar alsook de trainingen geeft. Verder kan het misschien zelfs wel positief zijn als de beslissingsbevoegde alvast technisch volledig wordt geïnformeerd maar tegelijkertijd kan hiermee een gedeelte van de sales-webinar teniet worden gedaan. We hebben in zo’n geval namelijk al een stuk van de sales-pitch weg gegeven waardoor het verrassingseffect is weggenomen.

Wij hebben “kort samengevat” de beslissingsbevoegden binnen de getargette bedrijven laagdrempelig, zakelijk en met gepast enthousiasme benaderd. De boodschap is dat we willen dat ze even met ons mee kijken naar een super interessante webinar waarbij we echt iets toe te voegen hebben aan de kwaliteit van hun personeel. Hiermee laten we de complexiteit bij de opdrachtgever en is het verrassingseffect tijdens de sales webinar het grootst waardoor de kans op inschrijven alleen maar toe neemt.

Regelmatig treffen wij bedrijven die zelf hun webinarbezoekers realiseren via social media of Google waarbij er een erg groot percentage van de bezoekers na het zien van de webinar helaas afvalt. Ook het nabellen van dergelijke afvallers zorgt voor een veel hogere conversie.

Bent u ook op zoek naar hulp in de sales? Doe gerust vrijblijvend een aanvraag en we informeren u graag over de mogelijkheden. Al onze diensten zijn mogelijk op een 100% no cure no pay basis.

Meer informatie?

 • Salesafspraken heeft ruim 10 jaar top prestaties geleverd voor onze locale en internationale vestigingen door al onze offertes, informatieaanvragen, mails en inkomende telefoongesprekken te converteren naar daadwerkelijke afspraken in onze werkplaatsen. Hierdoor konden wij ons richten op softwareontwikkeling en de groei van onze organisatie.

  CEO A.Bonefaas ATM Chiptuning

 • Wij hebben Salesafspraken alle financiele instellingen in Nederland laten bellen waar we erg tevreden mee zijn. Een vaste prijs per gesprek was voor ons een enorme uitkomst waardoor we toch relatief voordelig onze campagne naar grote tevredenheid hebben kunnen voltooien.

  Directeur, Spasimo

 • "Inmiddels hebben we al verschillende B2B projecten uitbesteed en dit gaat altijd even professioneel en succesvol." Wij vinden het vooral erg goed dat we exact weten welke kosten wij elke maand voor onze nieuwe klanten kwijt zijn.

  CEO, Offertefy

 • "Wij hebben het nabellen van chiptuning offertes naar volle tevredenheid weggezet bij de mannen van Salesafspraken." Met een vaste prijs per gemaakte bezoekafspraak wisten wij precies waar we aan toe waren.

  Eigenaar, Dynamic Tuning

 • Salesafspraken ondersteunt ons bij de uitbreiding van ons klantenbestand door sterke bezoekafspraken te leveren. Vooral de "no cure no pay" constructie geeft ons een helder overzicht en maximale zekerheid.

  Eigenaar, Aqua Swan

In het digitale tijdperk is de kunst van sales voortdurend in ontwikkeling, gedreven door innovatie en de veranderende behoeften van de markt. SalesAfspraken.nl begrijpt dat in deze dynamische omgeving, het uitbesteden van sales niet alleen een kwestie is van leadgeneratie, maar ook van het bouwen van duurzame relaties en het optimaliseren van de klantreis. Onze benadering is holistisch, met een focus op het smeden van verbindingen die de test van tijd doorstaan en bedrijven vooruithelpen in hun groeiambities.

Unieke Inzichten voor Uitbestede Sales Successen

Strategische Partnerschappen: Het belang van het kiezen van de juiste uitbestedingspartner die niet alleen uw bedrijfsvisie begrijpt maar deze ook kan vertalen naar concrete resultaten.

Technologie en Innovatie: Hoe de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals AI en machine learning, de salesfunctie transformeren en wat dit betekent voor uitbestede sales.

Klantgerichtheid: Methoden om door data-analyse en klantfeedback een klantgerichte verkoopstrategie te ontwikkelen die resoneert met uw doelgroep.

Performance en Metrieken: Belangrijke prestatie-indicatoren (KPI's) voor uitbestede sales en hoe deze te monitoren voor voortdurende verbetering.

Strategische Partnerschappen

En cruciaal aspect van succesvolle sales uitbesteding is het vinden van een partner die niet alleen de doelstellingen van uw bedrijf begrijpt, maar deze ook effectief kan implementeren in de markt. Een strategisch partnerschap met SalesAfspraken.nl betekent samenwerken met experts die diepgaande kennis hebben van uw sector en die toegewijd zijn aan het creëren van een op maat gemaakte verkoopstrategie die resultaten oplevert. Dit vereist een grondige voorbereiding en constante communicatie om ervoor te zorgen dat de uitbestede salesactiviteiten naadloos aansluiten op uw bedrijfscultuur en -doelstellingen, waardoor uw merk authentiek wordt vertegenwoordigd in elke interactie.

Implementatie van Technologie en Innovatie

In de snel veranderende verkoopomgeving van vandaag is het essentieel om op de hoogte te blijven van technologische ontwikkelingen. SalesAfspraken.nl maakt gebruik van geavanceerde tools en platforms om de efficiëntie te verhogen en betere resultaten te behalen. Van geautomatiseerde CRM-systemen die elke interactie met potentiële klanten vastleggen tot geavanceerde data-analysetools die inzicht geven in klantgedrag en -voorkeuren, deze technologieën stellen ons in staat om proactief te handelen en de verkoopstrategieën voortdurend te optimaliseren.

Klantgerichtheid

Een klantgerichte aanpak staat centraal in elke strategie die Salesafspraken.nl ontwikkelt. Door in te spelen op de unieke behoeften en wensen van uw doelgroep, creëren we gepersonaliseerde communicatiecampagnes die resoneren en converteren. Dit omvat het analyseren van klantfeedback en marktgegevens om trends te identificeren en de verkoopaanpak dienovereenkomstig aan te passen, waarbij altijd de klantwaarde voorop staat.

Performance en Metrieken

Het monitoren van KPI's en het analyseren van prestatiedata is essentieel om het succes van uitbestede salesactiviteiten te beoordelen. Salesafspraken.nl legt de focus op meetbare resultaten, van leadgeneratie tot conversiepercentages, en gebruikt deze gegevens om strategieën continu te verfijnen. Dit stelt ons in staat om niet alleen de ROI te maximaliseren, maar ook om transparantie en vertrouwen te bieden aan onze klanten.


Veelgestelde Vragen (FAQ)

Wat houdt jullie "No Cure, No Pay" Sales model in, en hoe werkt performance-based samenwerking?

Bij SalesAfspraken.nl kunnen we u de mogelijkheid bieden om op een"No Cure, No Pay" model te werken met onze salesdiensten, wat inhoudt dat onze klanten alleen betalen voor daadwerkelijke resultaten. Dit model is gebaseerd op het principe van performance-based samenwerking, waarbij onze beloning direct gekoppeld is aan de concrete verkoopresultaten die we voor onze klanten behalen. Dit stimuleert een hoge mate van betrokkenheid en inzet van ons team, aangezien onze succesvergoeding afhankelijk is van het succes dat we voor uw bedrijf realiseren.

In de praktijk werkt dit model als volgt: We definiëren samen met u specifieke verkoopdoelen of KPI's (Key Performance Indicators) die behaald moeten worden. Deze kunnen variëren van het aantal gekwalificeerde leads tot daadwerkelijke verkoopconversies. Vervolgens implementeren we onze bewezen salesstrategieën en -technieken om deze doelen te bereiken. Ons team wordt enkel financieel gecompenseerd wanneer deze vooraf overeengekomen resultaten daadwerkelijk worden behaald.

Dit model biedt verschillende voordelen:

Risicovermindering voor uw bedrijf: U betaalt alleen voor succes, wat het financiële risico van uw investering in sales uitbesteding vermindert.

Gerichte inzet: Het zorgt ervoor dat ons team uiterst gemotiveerd is om de beste resultaten te behalen, gezien onze vergoeding afhangt van het succes.

Transparantie en afstemming: Door samen KPI's te definiëren, zorgen we voor volledige transparantie en zijn we beter afgestemd op uw bedrijfsdoelstellingen.

Het "No Cure, No Pay" model is een testament van ons vertrouwen in onze methodologie en de kwaliteit van de leads die we genereren. We zijn toegewijd aan het bouwen van langdurige, succesvolle partnerschappen met onze klanten, waarbij we gezamenlijk streven naar meetbare en significante verbeteringen in verkoopresultaten.

Hoe selecteert SalesAfspraken.nl de juiste leads voor mijn bedrijf?

We gebruiken geavanceerde targeting en data-analyse om ervoor te zorgen dat de leads die we genereren nauw aansluiten bij uw ideale klantprofiel. Dit proces omvat marktonderzoek, analyse van klantgedrag, en de inzet van AI-technologieën.

Wat maakt de technologische tools die jullie gebruiken beter dan wat ik intern kan gebruiken?

Onze technologische stack is specifiek samengesteld voor sales optimalisatie, met toegang tot de nieuwste AI-gedreven analyse- en automatiseringstools. Dit geeft ons een voorsprong in efficiëntie en effectiviteit.

Hoe integreert SalesAfspraken.nl met mijn bestaande sales team?

Wij werken nauw samen met uw team om onze inspanningen te coördineren en te zorgen voor een naadloze integratie, van het delen van leads tot het afstemmen van de verkoopstrategieën.

Kan ik de focus van mijn salescampagne wijzigen als de marktcondities veranderen?

Absoluut. Wij zijn flexibel en responsief ten opzichte van marktveranderingen en kunnen de campagnefocus snel aanpassen om te blijven voldoen aan uw bedrijfsbehoeften.

Hoe meet en rapporteert SalesAfspraken.nl de resultaten van de uitbestede sales activiteiten?

We bieden regelmatige rapportages en analyses die inzicht geven in de KPI's, zoals leadgeneratie, conversieratio's, en klantengagement. Dit zorgt voor volledige transparantie en stelt ons in staat om voortdurend te verbeteren.

Meer informatie?

Wij richten ons ook op onderstaande "Targets"

Koude acquisitie, offertes nabellen en bezoekafspraken plannen
Wij zorgen voor volle agenda's met gekwalificeerde afspraken!

Salesafspraken.nl

Koude acquisitie


Directe verkoop, de verkoop van abonnementen, het telefonisch afsluiten van contracten maar ook alle andere verkoop gerelateerde zaken zoals het telefonisch genereren van leads en afspraken, we doen het allemaal en op basis van no cure no pay.

Salesafspraken.nl

Offertes nabellen


Als Salesafspraken de door u ontvangen offertes opvolgt wordt het hoogst mogelijke resultaat bereikt doordat wij ons hebben gespecialiseerd in het nabellen van offerte aanvragen.

Salesafspraken.nl

Leadgeneratie


Via Google, Facebook & LinkedIn kunnen we door specifiek op uw doelgroep te targetten de meest relevante leads genereren die we tevens ook voor u kunnen opvolgen. Uiteraard op 100% No cure No pay basis.

Bezoekafspraken Bureau


Salesafspraken staat voor gekwalificeerde, hoogwaardige en waardevolle bezoekafspraken. Dat is wat wij u kunnen leveren. Helder en transparant tegen een vaste prijs per afspraak.