Salesafspraken.nl

Intake pagina

Agenda's vol met top afspraken
Wij realiseren het voor u
100% no cure no pay

We besteden graag extra tijd en aandacht aan het creëren van de perfecte intake.

Contact

Extra informatie over onze diensten?

Google reviews
+15 Jaar ervaring
+150 Bedrijven geholpen
+25.000 Afspraken ingepland
+3700 Gesloten contracten
 • Recreatie Outdoor Brands
 • Voys
 • Grage Jansen
 • Van Drie Tuning
 • Beheershop
 • Crook Tuning
 • Spasimo
 • dabbl

Welkom op de intake pagina van Salesafspraken

Een degelijke intake is allesbepalend voor een succesvolle campagne!

Bij SalesAfspraken.nl geloven we als telemarketingbureau in de kracht van een doordachte aanpak. Wij duiken niet zomaar de diepte in; we volgen een gestructureerd pad naar succes, hand in hand met uw unieke business doelstellingen.


Onze Aanpak:

1. Definiëren van de Ideale Doelgroep: Samen met u gaan we op zoek naar de kern van uw doelmarkt. We verkennen wie uw huidige klanten zijn, wie u wilt bereiken, en wie we beter kunnen vermijden. Het gaat om het aanspreken van de juiste personen - “Uw ideale klant."

2. Maatwerk Leadlijst: Wij zorgen voor een op maat gemaakte lijst van potentiële leads die we gezamenlijk samenstellen. Hiermee zorgen we ervoor dat onze inspanningen gericht zijn op die gouden doelgroep die het meest relevant is voor uw bedrijf. Wij begrijpen dat de locatie van uw leads cruciaal kan zijn voor uw bedrijfsstrategie. Daarom selecteren we leads niet alleen op basis van demografische en gedragskenmerken, maar ook op regio. Zo zorgen we ervoor dat de leads die we genereren perfect aansluiten bij de geografische focus van uw bedrijf.

3. CRM Optimalisatie: Onze experts stellen uw Customer Relationship Management (CRM) systeem zo in dat u constant een overzicht van de voortgang heeft. Zo blijft u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Indien u geen CRM systeem beschikbaar heeft kunnen wij ons eigen geavanceerde CRM systeem met u delen waardoor u alsnog een helder overzicht heeft van de telemarketing campagne.

4. Effectieve Communicatie: Wij richten een speciale inbox in van waaruit we uw potentiële klanten met gerichte informatiemails aanspreken. Deze e-mails zijn afgestemd op hun interesses en kunnen leiden tot waardevolle opvolgacties. Heeft u al een sterke brochure en een degelijk begeleidend schijven opgesteld? Indien u dit niet heeft kunnen wij u hier ook in assisteren.

5. Agenda/Calendly Synchronisatie: Koppel uw agenda aan ons systeem zodat wij direct afspraken voor u kunnen inplannen. Dit zorgt voor een naadloze integratie en efficiëntie in uw werkproces.

6. Persoonlijk Belscript: Samen ontwikkelen we een belscript dat is afgestemd op uw dienstverlening maar ook uw ervaringen en doelstellingen. Dit script vormt de basis van onze communicatie en wordt waar nodig, samen met u geoptimaliseerd voor de beste resultaten. Dankzij het gebruik van een zorgvuldig samengesteld script vertegenwoordigen wij uw bedrijf met de juiste tone of voice.

7. Startschot: We nemen het hele proces zorgvuldig met u door en plannen een startdatum. Uw succes is ons doel, en we zetten alles op alles om dat te bereiken.

Meer informatie?

 • Salesafspraken heeft ruim 10 jaar top prestaties geleverd voor onze locale en internationale vestigingen door al onze offertes, informatieaanvragen, mails en inkomende telefoongesprekken te converteren naar daadwerkelijke afspraken in onze werkplaatsen. Hierdoor konden wij ons richten op softwareontwikkeling en de groei van onze organisatie.

  CEO A.Bonefaas ATM Chiptuning

 • Wij hebben Salesafspraken alle financiele instellingen in Nederland laten bellen waar we erg tevreden mee zijn. Een vaste prijs per gesprek was voor ons een enorme uitkomst waardoor we toch relatief voordelig onze campagne naar grote tevredenheid hebben kunnen voltooien.

  Directeur, Spasimo

 • "Inmiddels hebben we al verschillende B2B projecten uitbesteed en dit gaat altijd even professioneel en succesvol." Wij vinden het vooral erg goed dat we exact weten welke kosten wij elke maand voor onze nieuwe klanten kwijt zijn.

  CEO, Offertefy

 • "Wij hebben het nabellen van chiptuning offertes naar volle tevredenheid weggezet bij de mannen van Salesafspraken." Met een vaste prijs per gemaakte bezoekafspraak wisten wij precies waar we aan toe waren.

  Eigenaar, Dynamic Tuning

 • Salesafspraken ondersteunt ons bij de uitbreiding van ons klantenbestand door sterke bezoekafspraken te leveren. Vooral de "no cure no pay" constructie geeft ons een helder overzicht en maximale zekerheid.

  Eigenaar, Aqua Swan

U kent uw bedrijf het beste, en samen met onze expertise in het plannen van warme afspraken, vormen we een onverslaanbaar team. Uw succes is ons succes, en niets is frustrerender dan het moeten toegeven dat een campagne niet naar verwachting presteert. Daarom zetten wij als callcenter ons volledig in voor uw campagne, met de belofte van echte resultaten.


Veelgestelde Vragen (FAQ)

-Hoe snel kan ik resultaten verwachten?

Resultaten kunnen variëren, maar met onze gestructureerde aanpak en voortdurende optimalisatie beginnen veel klanten binnen enkele dagen de eerste vruchten te plukken.

- Hoe selecteren jullie de leads?

We gebruiken een combinatie van marktonderzoek, uw bedrijfsgegevens en onze ervaring om leads te selecteren die nauw aansluiten bij uw ideale doelgroep. Verder mag u vanzelfsprekend ook bepalen met wie u om tafel wil zitten.

- Kan ik de campagne tussentijds aanpassen?

Absoluut. Flexibiliteit staat centraal in onze aanpak. We evalueren en optimaliseren voortdurend om ervoor te zorgen dat uw campagne de gewenste resultaten oplevert.


Bij telemarketingbureau SalesAfspraken.nl staan we klaar om uw bedrijf naar nieuwe hoogten te leiden met getargette Salesafspraken. Bent u klaar om de volgende stap te zetten? Neem vandaag nog contact met ons op voor uw intakegesprek.

Meer informatie?

Salesafspraken.nl

Wij richten ons ook op onderstaande "Targets"

Koude acquisitie, offertes nabellen en bezoekafspraken plannen
Wij zorgen voor volle agenda's met gekwalificeerde afspraken!

Salesafspraken.nl

Koude acquisitie


Directe verkoop, de verkoop van abonnementen, het telefonisch afsluiten van contracten maar ook alle andere verkoop gerelateerde zaken zoals het telefonisch genereren van leads en afspraken, we doen het allemaal en op basis van no cure no pay.

Salesafspraken.nl

Offertes nabellen


Als Salesafspraken de door u ontvangen offertes opvolgt wordt het hoogst mogelijke resultaat bereikt doordat wij ons hebben gespecialiseerd in het nabellen van offerte aanvragen.

Salesafspraken.nl

Leadgeneratie


Via Google, Facebook & LinkedIn kunnen we door specifiek op uw doelgroep te targetten de meest relevante leads genereren die we tevens ook voor u kunnen opvolgen. Uiteraard op 100% No cure No pay basis.

Bezoekafspraken Bureau


Salesafspraken staat voor gekwalificeerde, hoogwaardige en waardevolle bezoekafspraken. Dat is wat wij u kunnen leveren. Helder en transparant tegen een vaste prijs per afspraak.