Offertes Nabellen

Salesafspraken.nl

Offertes Nabellen

Maximale tevredenheid, Maximale conversie
Geen Risico, Geen kosten, Meer omzet
100% no cure no pay

Laat u offertes liggen? Geen gelegenheid om deze na te bellen? Wij pakken het voor u op! 👉

Contact

Extra informatie over onze diensten?

Google reviews
+15 Jaar ervaring
+200 Bedrijven geholpen
+25.000 Afspraken ingepland
+3700 Gesloten contracten
 • Recreatie Outdoor Brands
 • Voys
 • Grage Jansen
 • Van Drie Tuning
 • Beheershop
 • Crook Tuning
 • Spasimo
 • dabbl

100% Echte "No Cure No Pay" Offertes Nabellen
Duizenden Euro's opstartkosten? Niet bij ons!

U betaalt enkel een vaste prijs per afspraak

Salesafspraken.nl

Offertes nabellen behoeft een compleet andere strategie dan van het koud benaderen van een prospect. Vaak verwacht de potentiële klant dat men een ware expert van het desbetreffende product of de diens taan de telefoon-lijn krijgt waarbij er vaak met de intentie wordt gebeld om vragen te beantwoorden alsook om de prospect van wat extra informatie te voorzien.

De informatie dient, ongeacht het product of de dienst, toegesneden en aangepast te worden op het type klant die op dat moment aan de lijn is. “Het kameleon effect”. Alleen op deze manier is de kans dat de klant volmondig ja zal zeggen op het voorstel het aller grootste.

Eveneens is de kunst bij het offertes nabellen om ook weer niet te veel informatie prijs te geven. Wanneer de prospect teveel aan informatie ontvangt zal deze het niet meer volledig kunnen volgen en hierdoor gaan twijfelen. Daarom is het van uiterst belang om hier een perfecte balans in te vinden waarbij er niet onnodig veel met vakthermen wordt gesmeten, maar juist precies voldoende informatie wordt gegeven, zodat de prospect ons kundig vindt, maar ook nog precies kan volgen waar het over gaat.

Meer informatie?

 • Salesafspraken heeft ruim 10 jaar top prestaties geleverd voor onze locale en internationale vestigingen door al onze offertes, informatieaanvragen, mails en inkomende telefoongesprekken te converteren naar daadwerkelijke afspraken in onze werkplaatsen. Hierdoor konden wij ons richten op softwareontwikkeling en de groei van onze organisatie.

  CEO A.Bonefaas ATM Chiptuning

 • Wij hebben Salesafspraken alle financiele instellingen in Nederland laten bellen waar we erg tevreden mee zijn. Een vaste prijs per gesprek was voor ons een enorme uitkomst waardoor we toch relatief voordelig onze campagne naar grote tevredenheid hebben kunnen voltooien.

  Directeur, Spasimo

 • "Inmiddels hebben we al verschillende B2B projecten uitbesteed en dit gaat altijd even professioneel en succesvol." Wij vinden het vooral erg goed dat we exact weten welke kosten wij elke maand voor onze nieuwe klanten kwijt zijn.

  CEO, Offertefy

 • "Wij hebben het nabellen van chiptuning offertes naar volle tevredenheid weggezet bij de mannen van Salesafspraken." Met een vaste prijs per gemaakte bezoekafspraak wisten wij precies waar we aan toe waren.

  Eigenaar, Dynamic Tuning

 • Salesafspraken ondersteunt ons bij de uitbreiding van ons klantenbestand door sterke bezoekafspraken te leveren. Vooral de "no cure no pay" constructie geeft ons een helder overzicht en maximale zekerheid.

  Eigenaar, Aqua Swan

Veel bedrijven investeren een flink kapitaal in het optimaliseren van hun website via complexe Google marketing theorieën om er vervolgens voor te zorgen dat er zo veel mogelijk hoogwaardige offerteaanvragen binnen komen. Hierdoor is iedere offerte aanvraag van grote waarde en moet deze natuurlijk op exact het juiste moment worden benaderd. We zien maar al te vaak dat men een verkeerd moment kiest of de klant te benaderen. Ofwel te vroeg ofwel te laat. Door ervaring weten wij exact wanneer het juiste moment daar is om aktie te ondernemen en mocht de klant er dan toevallig zelf nog niet niet klaar voor zijn? Dan maken we gewoon een terugbelafspraak. In sommige gevallen probeert de prospect de verkoper af te wimpelen met opmerkingen als; Ik bel u zelf wel terug als het mij schikt of Ik laat het u wel weten als ik interesse heb.

Het is onze geoefendheid die er voor zal zorgen dat we op zo,n moment scherp reageren door de interesse van de klant alsnog te wekken en tegelijkertijd vaak zelfs het verzoek krijgen om nog eens terug te bellen. Dit alles zonder enig aandringen of andere opdringerige technieken. Het heeft zich bewezen dat deze werkwijze enkel op de korte termijn een piek in de cijfers laat zien. Wij kijken liever naar de lange termijn. Dat is ten slotte ook de periode die we met U aan willen gaan!

Salesafspraken is inmiddels al vele jaren succesvol in het nabellen van offertes voor verschillende branches o.a. Automotive, Chiptuning, advocatuur en accountancy etc.

Door onze ervaringen kunnen wij u ervan overtuigen om met een gerust hart uw offertes en zelfs uw inkomende telefoongesprekken aan ons toe te vertrouwen.

Meer informatie?

Wij richten ons ook op onderstaande "Targets"

Koude acquisitie, offertes nabellen en bezoekafspraken plannen
Wij zorgen voor volle agenda's met gekwalificeerde afspraken!

Salesafspraken.nl

Koude acquisitie


Directe verkoop, de verkoop van abonnementen, het telefonisch afsluiten van contracten maar ook alle andere verkoop gerelateerde zaken zoals het telefonisch genereren van leads en afspraken, we doen het allemaal en op basis van no cure no pay.

Salesafspraken.nl

Offertes nabellen


Als Salesafspraken de door u ontvangen offertes opvolgt wordt het hoogst mogelijke resultaat bereikt doordat wij ons hebben gespecialiseerd in het nabellen van offerte aanvragen.

Salesafspraken.nl

Leadgeneratie


Via Google, Facebook & LinkedIn kunnen we door specifiek op uw doelgroep te targetten de meest relevante leads genereren die we tevens ook voor u kunnen opvolgen. Uiteraard op 100% No cure No pay basis.

Bezoekafspraken Bureau


Salesafspraken staat voor gekwalificeerde, hoogwaardige en waardevolle bezoekafspraken. Dat is wat wij u kunnen leveren. Helder en transparant tegen een vaste prijs per afspraak.