No Cure No Pay Telemarketing

Salesafspraken.nl

5 redenen waarom NCNP Telemarketing wel een goed idee is!

Agenda's vol met top afspraken
Wij realiseren het voor u
100% no cure no pay

Met degelijke en ervaren verkopers weet u zeker dat uw bedrijf op de juiste manier wordt vertegenwoordigd. 👉

Contact

Extra informatie over onze diensten?

Google reviews
+15 Jaar ervaring
+150 Bedrijven geholpen
+25.000 Afspraken ingepland
+3700 Gesloten contracten
 • Recreatie Outdoor Brands
 • Voys
 • Grage Jansen
 • Van Drie Tuning
 • Beheershop
 • Crook Tuning
 • Spasimo
 • dabbl

100% Echte "No Cure No Pay" Telemarketing
Zo lang als de telefoon bestaat bewezen effectief

De effectiviteit van no cure no pay telemarketing blijft ongekend hoog
Zelfs in deze tijden!

De Evolutie van Telemarketing in het Hedendaagse Bedrijfslandschap

In het tijdperk van digitale transformatie heeft telemarketing, een traditionele pijler binnen de marketingstrategieën van bedrijven, een aanzienlijke metamorfose ondergaan. Ondanks de opkomst van nieuwe marketingkanalen, blijft telemarketing een vitaal element in de communicatiemix van vele bedrijven. De directe interactie met potentiële klanten via telemarketing biedt een unieke kans om relaties op te bouwen, inzichten te verzamelen en de effectiviteit van marketingcampagnes te verbeteren.

De callcenter branche, de spil van telemarketing, heeft zich ook aangepast aan de veranderende behoeften van de markt. Callcenters zijn niet langer alleen de stem van bedrijven; ze zijn uitgegroeid tot multifunctionele centra die een breed scala aan diensten bieden, van klantenservice tot leadgeneratie en marktonderzoek.

"No Cure No Pay" Telemarketing: Een Innovatieve Benadering

Het "No Cure No Pay" (NCNP) model in telemarketing is een antwoord op de vraag naar meer kostenefficiëntie en resultaatgerichte strategieën in de marketingwereld. Dit model verschilt fundamenteel van traditionele betaalstructuren. In plaats van te betalen voor de geleverde inspanningen of het aantal gebelde uren, hangt de vergoeding in het NCNP-model af van de daadwerkelijk behaalde resultaten, zoals gegenereerde leads of afgesloten verkopen.

Deze benadering biedt een aantrekkelijk vooruitzicht voor bedrijven die op zoek zijn naar een meer resultaatgerichte en risicobeheerste marketingstrategie. Het verschuift de focus van kwantiteit naar kwaliteit, waarbij telemarketeers worden gemotiveerd om niet alleen te bellen, maar om daadwerkelijk waarde te creëren voor het bedrijf.

De Context van NCNP in de Huidige Markt

In een tijdperk waarin marketingbudgetten onder druk staan en de behoefte aan meetbare ROI steeds groter wordt, biedt het NCNP-model een overtuigend alternatief. Bedrijven zijn steeds meer op zoek naar marketingstrategieën die niet alleen kostenbesparend zijn, maar ook een directe bijdrage leveren aan de groei van het bedrijf. NCNP-telemarketing komt tegemoet aan deze behoeften door een strategie aan te bieden die zowel flexibel als prestatiegericht is.

Meer informatie?

 • Salesafspraken heeft ruim 10 jaar top prestaties geleverd voor onze locale en internationale vestigingen door al onze offertes, informatieaanvragen, mails en inkomende telefoongesprekken te converteren naar daadwerkelijke afspraken in onze werkplaatsen. Hierdoor konden wij ons richten op softwareontwikkeling en de groei van onze organisatie.

  CEO A.Bonefaas ATM Chiptuning

 • Wij hebben Salesafspraken alle financiele instellingen in Nederland laten bellen waar we erg tevreden mee zijn. Een vaste prijs per gesprek was voor ons een enorme uitkomst waardoor we toch relatief voordelig onze campagne naar grote tevredenheid hebben kunnen voltooien.

  Directeur, Spasimo

 • "Inmiddels hebben we al verschillende B2B projecten uitbesteed en dit gaat altijd even professioneel en succesvol." Wij vinden het vooral erg goed dat we exact weten welke kosten wij elke maand voor onze nieuwe klanten kwijt zijn.

  CEO, Offertefy

 • "Wij hebben het nabellen van chiptuning offertes naar volle tevredenheid weggezet bij de mannen van Salesafspraken." Met een vaste prijs per gemaakte bezoekafspraak wisten wij precies waar we aan toe waren.

  Eigenaar, Dynamic Tuning

 • Salesafspraken ondersteunt ons bij de uitbreiding van ons klantenbestand door sterke bezoekafspraken te leveren. Vooral de "no cure no pay" constructie geeft ons een helder overzicht en maximale zekerheid.

  Eigenaar, Aqua Swan

1: Resultaatgerichte Betalingsstructuur:

In het "No Cure No Pay" model betaalt uw bedrijf alleen voor de resultaten, zoals succesvolle verkopen of gekwalificeerde leads. Dit vermindert de financiële risico's aanzienlijk en verzekert dat uw investering direct bijdraagt aan concrete bedrijfsresultaten. Het stimuleert telemarketeers om zich te concentreren op het behalen van kwalitatieve doelen, wat leidt tot een hogere ROI.

2: Verhoogde Motivatie en Prestaties van Telemarketeers:

Doordat de beloning van telemarketeers afhankelijk is van hun succes, worden zij extra gemotiveerd om doeltreffend en efficiënt te werken. Dit bevordert een hogere kwaliteit van klantgesprekken en een sterkere focus op het behalen van resultaten, wat uiteindelijk leidt tot betere prestaties en meer waardevolle leads voor uw bedrijf.

3: Risicobeheersing en Kostenbesparing:

Het NCNP-model vermindert het risico voor bedrijven om te betalen voor ineffectieve marketinginspanningen. U investeert alleen in wat werkt, wat leidt tot een efficiënter gebruik van uw marketingbudget. Dit model is bijzonder aantrekkelijk voor kleine en middelgrote bedrijven die hun marketinguitgaven nauwlettend moeten beheren.

4: Flexibiliteit en Schaalbaarheid:

"No Cure No Pay" telemarketing biedt flexibiliteit om uw campagne snel aan te passen aan veranderende marktomstandigheden of bedrijfsdoelen. U kunt de intensiteit van uw telemarketinginspanningen opschalen of verlagen zonder vast te zitten aan langetermijncontracten of vaste kosten, wat essentieel is in een dynamische markt.

5: Transparantie en Vertrouwen:

Dit model bevordert transparantie tussen uw bedrijf en het telemarketingbureau. Doordat betalingen gebaseerd zijn op behaalde resultaten, zijn de doelstellingen en verwachtingen duidelijk gedefinieerd. Dit bouwt vertrouwen op en zorgt voor een gezonde, resultaatgerichte samenwerking.

Conclusie:

Het "No Cure No Pay" model in telemarketing vertegenwoordigt een slimme, resultaatgerichte benadering die past bij de hedendaagse zakelijke behoeften. Door de focus te leggen op resultaten, risicobeheersing, flexibiliteit en transparantie, biedt dit model een krachtige oplossing voor bedrijven die streven naar kostenefficiëntie en een maximale ROI. Het omarmen van dit model kan een sleutelrol spelen in het versterken van uw marketingstrategie, het optimaliseren van uw budget en het stimuleren van de groei van uw bedrijf.

Meer informatie?

Wij richten ons ook op onderstaande "Targets"

Koude acquisitie, offertes nabellen en bezoekafspraken plannen
Wij zorgen voor volle agenda's met gekwalificeerde afspraken!

Salesafspraken.nl

Koude acquisitie


Directe verkoop, de verkoop van abonnementen, het telefonisch afsluiten van contracten maar ook alle andere verkoop gerelateerde zaken zoals het telefonisch genereren van leads en afspraken, we doen het allemaal en op basis van no cure no pay.

Salesafspraken.nl

Offertes nabellen


Als Salesafspraken de door u ontvangen offertes opvolgt wordt het hoogst mogelijke resultaat bereikt doordat wij ons hebben gespecialiseerd in het nabellen van offerte aanvragen.

Salesafspraken.nl

Leadgeneratie


Via Google, Facebook & LinkedIn kunnen we door specifiek op uw doelgroep te targetten de meest relevante leads genereren die we tevens ook voor u kunnen opvolgen. Uiteraard op 100% No cure No pay basis.

Bezoekafspraken Bureau


Salesafspraken staat voor gekwalificeerde, hoogwaardige en waardevolle bezoekafspraken. Dat is wat wij u kunnen leveren. Helder en transparant tegen een vaste prijs per afspraak.