Beursleads Nabellen

Salesafspraken.nl

Beursleads nabellen

Agenda's vol met top afspraken
Wij realiseren het voor u
100% no cure no pay

Laat uw kostbare leads niet afkoelen! 👉

Contact

Extra informatie over onze diensten?

Google reviews
+15 Jaar ervaring
+200 Bedrijven geholpen
+25.000 Afspraken ingepland
+3700 Gesloten contracten
 • Recreatie Outdoor Brands
 • Voys
 • Grage Jansen
 • Van Drie Tuning
 • Beheershop
 • Crook Tuning
 • Spasimo
 • dabbl

100% Echte "No Cure No Pay" Telemarketing
Duizenden Euro's opstartkosten? Niet bij ons!

U betaalt enkel een vaste prijs per afspraak, verkoop of prestatie.

In de hedendaagse zakenwereld, waar beurzen een platform bieden voor levendige interactie en netwerkmogelijkheden, is telemarketing een essentiële strategie om leads om te zetten in waardevolle zakelijke kansen. Bij Salesafspraken.nl, uw vooraanstaand callcenter, benutten we elke beurslead maximaal, met een focus op het bouwen van sterke klantrelaties en het stimuleren van verkoop.

Callcenter Diensten: Meer dan Gesprekken Voeren

Onze callcenter professionals zijn niet alleen bedreven in het effectief voeren van gesprekken, maar hebben ook diepgaande kennis van de dynamieken van klanteninteractie. Wij zijn gespecialiseerd in het inplannen van afspraken, het presenteren van uw diensten of producten, en het creëren van een blijvende indruk bij uw prospects.

Afspraken Inplannen: Van Lead naar Klant

Het inplannen van afspraken is een cruciaal onderdeel van de follow-up na een beurs. Onze benadering in telemarketing zorgt ervoor dat uw beursleads zich ontwikkelen tot concrete afspraken, waardoor de kans op conversie en uiteindelijke verkoop aanzienlijk toeneemt.

No Cure No Pay: Onze Commitment aan Uw Succes

Bij Salesafspraken.nl werken we op een 'no cure no pay'-basis, wat betekent dat onze diensten gericht zijn op het leveren van tastbare resultaten. Ons succes is direct gekoppeld aan dat van u, wat ons motiveert om de beste telemarketingdiensten te leveren.

Meer informatie?

 • Salesafspraken heeft ruim 10 jaar top prestaties geleverd voor onze locale en internationale vestigingen door al onze offertes, informatieaanvragen, mails en inkomende telefoongesprekken te converteren naar daadwerkelijke afspraken in onze werkplaatsen. Hierdoor konden wij ons richten op softwareontwikkeling en de groei van onze organisatie.

  CEO A.Bonefaas ATM Chiptuning

 • Wij hebben Salesafspraken alle financiele instellingen in Nederland laten bellen waar we erg tevreden mee zijn. Een vaste prijs per gesprek was voor ons een enorme uitkomst waardoor we toch relatief voordelig onze campagne naar grote tevredenheid hebben kunnen voltooien.

  Directeur, Spasimo

 • "Inmiddels hebben we al verschillende B2B projecten uitbesteed en dit gaat altijd even professioneel en succesvol." Wij vinden het vooral erg goed dat we exact weten welke kosten wij elke maand voor onze nieuwe klanten kwijt zijn.

  CEO, Offertefy

 • "Wij hebben het nabellen van chiptuning offertes naar volle tevredenheid weggezet bij de mannen van Salesafspraken." Met een vaste prijs per gemaakte bezoekafspraak wisten wij precies waar we aan toe waren.

  Eigenaar, Dynamic Tuning

 • Salesafspraken ondersteunt ons bij de uitbreiding van ons klantenbestand door sterke bezoekafspraken te leveren. Vooral de "no cure no pay" constructie geeft ons een helder overzicht en maximale zekerheid.

  Eigenaar, Aqua Swan

Het Belang van Effectief Leadbeheer

Het succes van uw deelname aan een beurs hangt niet alleen af van de interacties op de beursvloer, maar ook van hoe deze leads na de beurs worden beheerd. Een effectieve telemarketingstrategie is cruciaal om de potentie van elke lead volledig te benutten. Bij Salesafspraken.nl begrijpen we dit belang en zetten we onze expertise in om uw beursleads om te zetten in vruchtbare zakelijke kansen.

Callcenter: Uw Partner in telemarketing

Ons callcenter speelt een sleutelrol in dit proces. Wij bieden niet alleen hoogwaardige telemarketingdiensten, maar zijn ook uw partner in groei. Onze professionals nemen de tijd om uw bedrijf en uw doelen te begrijpen, waardoor we maatwerk strategieën kunnen bieden die resoneren met uw specifieke doelgroep.

Afspraken Inplannen: Brug tussen Lead en Conversie

Afspraken inplannen vormt de brug tussen een lead en een daadwerkelijke conversie. Onze methoden zijn erop gericht om uw beursleads te motiveren voor een vervolgafspraak, waardoor de kans op een succesvolle verkoop aanzienlijk toeneemt. Dit proces vereist niet alleen vaardigheid in communicatie, maar ook een grondige kennis van effectieve verkoopstrategieën.

No Cure No Pay: Absolute zekerheid

Onze 'no cure no pay'-filosofie betekent dat u alleen betaalt voor de resultaten op basis van hetgeen wat wij met elkaar zijn overeengekomen. Deze aanpak verzekert u van onze toewijding en kwaliteit, aangezien ons succes direct verbonden is aan het uwe. We streven ernaar om boven uw verwachtingen uit te stijgen en een meetbare impact op uw verkoopresultaten te hebben.

Conclusie en bent u klaar voor de volgende zet?

Telemarketing is een krachtige tool in de hedendaagse zakelijke omgeving, vooral in het beurs landschap. Met Salesafspraken.nl kunt u vertrouwen op een partner die zich inzet voor uw zakelijk succes. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze telemarketingdiensten u kunnen helpen uw verkoopdoelstellingen te bereiken.

Meer informatie?

Wij richten ons ook op onderstaande "Targets"

Koude acquisitie, offertes nabellen en bezoekafspraken plannen
Wij zorgen voor volle agenda's met gekwalificeerde afspraken!

Salesafspraken.nl

Koude acquisitie


Directe verkoop, de verkoop van abonnementen, het telefonisch afsluiten van contracten maar ook alle andere verkoop gerelateerde zaken zoals het telefonisch genereren van leads en afspraken, we doen het allemaal en op basis van no cure no pay.

Salesafspraken.nl

Offertes nabellen


Als Salesafspraken de door u ontvangen offertes opvolgt wordt het hoogst mogelijke resultaat bereikt doordat wij ons hebben gespecialiseerd in het nabellen van offerte aanvragen.

Salesafspraken.nl

Leadgeneratie


Via Google, Facebook & LinkedIn kunnen we door specifiek op uw doelgroep te targetten de meest relevante leads genereren die we tevens ook voor u kunnen opvolgen. Uiteraard op 100% No cure No pay basis.

Bezoekafspraken Bureau


Salesafspraken staat voor gekwalificeerde, hoogwaardige en waardevolle bezoekafspraken. Dat is wat wij u kunnen leveren. Helder en transparant tegen een vaste prijs per afspraak.