Mailings nabellen

Salesafspraken.nl

Mailings Nabellen

Agenda's vol met Top Afspraken
Hogere Conversie, Meer Omzet
100% No Cure No Pay

Op het juiste tijdstip, door de juiste persoon, met het juiste verhaal uw mailings na laten bellen levert uw bedrijf de maximale winst op! 👉

Contact

Extra informatie over onze diensten?

Google reviews
+15 Jaar ervaring
+150 Bedrijven geholpen
+25.000 Afspraken ingepland
+3700 Gesloten contracten
 • Recreatie Outdoor Brands
 • Voys
 • Grage Jansen
 • Van Drie Tuning
 • Beheershop
 • Crook Tuning
 • Spasimo
 • dabbl

100% Echte "No Cure No Pay" Telemarketing
Duizenden Euro's opstartkosten? Niet bij ons!

U betaalt enkel een vaste prijs per afspraak, verkoop of prestatie

Stuurt u weleens een mailing of een nieuwsbrief naar uw klanten of prospects?

Veel bedrijven sturen namelijk regelmatig mailingen over verschillende onderwerpen naar hun klanten en/of prospects. De spontane respons op een dergelijke mailing is vaak erg laag, terwijl de latente interesse er bij de ontvanger regelmatig wel degelijk is. Door uw mailing pro-actief na te bellen verhogen wij de respons of conversie met gemiddeld 10 tot 20%. Salesafspraken.nl kan de respons op mailingen voor u vaak verdubbelen of zelfs verdrievoudigen. Eenvoudigweg door de geadresseerden op toepasselijke wijze na te bellen. Hetzelfde geldt voor uw uitstaande offertes. Dankzij onze uitgekiende offerte opvolging via een persoonlijk belletje, valt de beslissing van de aanvrager vaak sneller in uw voordeel uit.

Meer informatie?

 • Salesafspraken heeft ruim 10 jaar top prestaties geleverd voor onze locale en internationale vestigingen door al onze offertes, informatieaanvragen, mails en inkomende telefoongesprekken te converteren naar daadwerkelijke afspraken in onze werkplaatsen. Hierdoor konden wij ons richten op softwareontwikkeling en de groei van onze organisatie.

  CEO A.Bonefaas ATM Chiptuning

 • Wij hebben Salesafspraken alle financiele instellingen in Nederland laten bellen waar we erg tevreden mee zijn. Een vaste prijs per gesprek was voor ons een enorme uitkomst waardoor we toch relatief voordelig onze campagne naar grote tevredenheid hebben kunnen voltooien.

  Directeur, Spasimo

 • "Inmiddels hebben we al verschillende B2B projecten uitbesteed en dit gaat altijd even professioneel en succesvol." Wij vinden het vooral erg goed dat we exact weten welke kosten wij elke maand voor onze nieuwe klanten kwijt zijn.

  CEO, Offertefy

 • "Wij hebben het nabellen van chiptuning offertes naar volle tevredenheid weggezet bij de mannen van Salesafspraken." Met een vaste prijs per gemaakte bezoekafspraak wisten wij precies waar we aan toe waren.

  Eigenaar, Dynamic Tuning

 • Salesafspraken ondersteunt ons bij de uitbreiding van ons klantenbestand door sterke bezoekafspraken te leveren. Vooral de "no cure no pay" constructie geeft ons een helder overzicht en maximale zekerheid.

  Eigenaar, Aqua Swan

Ongeacht hoe u aan uw leads komt. Of u deze nu via een beurs heeft gegenereerd of dat u in de afgelopen jaren een waardevolle database heeft met mailadressen heeft verzameld. Het is altijd interessant om middels een mailing een connectie te maken en te onderhouden met de prospect. Het komt echter helaas te vaak voor dat de prospect uw mailing niet gezien of gelezen heeft. Wanneer wij de prospect voor u nabellen motiveert dit om toch nog even naar het voorstel te kijken wat het slagingspercentage alleen maar verder zal verhogen maar ook uw bedrijf, merknaam en product zal door het prettige en informatieve telefoongesprek een onuitwisbare indruk achterlaten.

U bespaart veel tijd als u Salesafspraken.nl uw follow up calls laat uitvoeren. Bovendien genereren wij hiermee veel extra omzet voor u. U krijgt meer respons op uw mailing én u slaagt erin meer van uw uitstaande offertes om te zetten in harde orders. Neem voor meer informatie telefonisch contact op met Salesafspraken.nl of vul ons contactformulier in voor een vrijblijvende offerte of kennismakingsgesprek.

Zoals met al onze diensten zijn wij overtuigd van onze kwaliteiten en bieden hierom onze dienstverlening op een 100% no cure no pay basis aan.

Meer informatie?

Wij richten ons ook op onderstaande "Targets"

Koude acquisitie, offertes nabellen en bezoekafspraken plannen
Wij zorgen voor volle agenda's met gekwalificeerde afspraken!

Salesafspraken.nl

Koude acquisitie


Directe verkoop, de verkoop van abonnementen, het telefonisch afsluiten van contracten maar ook alle andere verkoop gerelateerde zaken zoals het telefonisch genereren van leads en afspraken, we doen het allemaal en op basis van no cure no pay.

Salesafspraken.nl

Offertes nabellen


Als Salesafspraken de door u ontvangen offertes opvolgt wordt het hoogst mogelijke resultaat bereikt doordat wij ons hebben gespecialiseerd in het nabellen van offerte aanvragen.

Salesafspraken.nl

Leadgeneratie


Via Google, Facebook & LinkedIn kunnen we door specifiek op uw doelgroep te targetten de meest relevante leads genereren die we tevens ook voor u kunnen opvolgen. Uiteraard op 100% No cure No pay basis.

Bezoekafspraken Bureau


Salesafspraken staat voor gekwalificeerde, hoogwaardige en waardevolle bezoekafspraken. Dat is wat wij u kunnen leveren. Helder en transparant tegen een vaste prijs per afspraak.