Koude acquisitie

Salesafspraken.nl

Koude acquisitie

Agenda's vol met top afspraken
Wij realiseren het voor u
100% no cure no pay

Het moeilijkste alsook het zwaarste deel van het verkoopproces is en blijft de Koude acquisitie

Maak het uzelf gemakkelijk en besteed dit taaie deel van de verkoop uit bij Salesafspraken!

Contact

Extra informatie over onze diensten?

Google reviews
+15 Jaar ervaring
+150 Bedrijven geholpen
+25.000 Afspraken ingepland
+3700 Gesloten contracten
 • Recreatie Outdoor Brands
 • Voys
 • Grage Jansen
 • Van Drie Tuning
 • Beheershop
 • Crook Tuning
 • Spasimo
 • dabbl

100% Echte "No Cure No Pay" Acquisitie
Duizenden Euro's opstartkosten? Niet bij ons!

Vaste prijs per afspraak - Vaste prijs per sale

Koude acquisitie is een super belangrijk element van de verkoop maar gelijktijdig ook het moeilijkste en bij veel verkopers is het niet erg populair. De frequente “nee” stuit ze namelijk vaak tegen de borst. Vaak zien wij dus uitstelgedrag bij verkopers die koud moeten canvassen.

Daarnaast zijn er wel degelijk verkopers met karakter en doorzettingsvermogen die zeer succesvol zijn in de koude verkoop. Een verhaal voorlezen van een simpel script werkt tegenwoordig niet meer aangezien prospects tien keer per week voor hetzelfde worden gebeld. Om echt succesvol te zijn moet een verkoper onderscheidend zijn in zijn verhaal en direct bij de introductie al het verschil maken. Empathie, authenticiteit en doorzettingsvermogen zijn hier sleutelwoorden. De aller beste cold callers bellen op een dusdanige manier dat de prospect pas heel laat het idee heeft dat er koude acquisitie wordt gepleegd. De prospect heeft op zo’n moment het idee dat er op gelijkwaardig niveau een bekend probleem wordt opgelost, met als eindresultaat een deal waar beide beter van worden. “win, win”

Wanneer uiteindelijk een prospect, de deal afwijst ondanks het bijzonder positieve gesprek, het krachtige voorstel en het mooie aanbod zal deze de telefoon met een glimlach en vaak met een compliment ophangen. Omdat wij onze diensten op no cure no pay basis leveren hebben wij hier niet direct iets aan verdiend maar U als opdrachtgever heeft hier wel degelijk iets aan over gehouden. Er is een zaadje geplant bij de prospect.

Meer informatie?

 • Salesafspraken heeft ruim 10 jaar Top prestaties geleverd voor onze locale en internationale vestigingen door al onze offertes, informatieaanvragen, mails en inkomende telefoongesprekken te converteren naar daadwerkelijke afspraken in onze werkplaatsen. Hierdoor konden wij ons richten op softwareontwikkeling en de groei van onze organisatie

  CEO A. Bonefaas ATM Chiptuning

 • Wij hebben Salesafspraken alle financiele instellingen in Nederland laten bellen waar we erg tevreden mee zijn. Een vaste prijs per gesprek was voor ons een enorme uitkomst waardoor we toch relatief voordelig onze campagne naar grote tevredenheid hebben kunnen voltooien.

  Directeur, Spasimo

 • "Inmiddels hebben we al verschillende B2B projecten uitbesteed en dit gaat altijd even professioneel en succesvol." Wij vinden het vooral erg goed dat we exact weten welke kosten wij elke maand voor onze nieuwe klanten kwijt zijn.

  CEO, Offertefy

 • "Wij hebben het nabellen van chiptuning offertes naar volle tevredenheid weggezet bij de mannen van Salesafspraken." Met een vaste prijs per gemaakte bezoekafspraak wisten wij precies waar we aan toe waren.

  Eigenaar, Dynamic Tuning

 • Salesafspraken ondersteunt ons bij de uitbreiding van ons klantenbestand door sterke bezoekafspraken te leveren. Vooral de "no cure no pay" constructie geeft ons een helder overzicht en maximale zekerheid.

  Eigenaar, Aqua Swan

De introductie was perfect, de manier van benaderen was totaal anders dan hij van een standaard callcenter gewend was. Halverwege het gesprek kwam hij er pas achter dat hij met een professionele telemarketeer aan de telefoon zat die koude-acquisitie aan het plegen was. Zoiets laat blijvend een goede indruk achter! Als wij geluk hebben meldt de klant zich later een keer uit zichzelf bij ons of vertelt hij de positieve ervaring door aan zakelijke vrienden en kennissen waardoor het mogelijk later, via een andere weg uiteindelijk toch nog tot een deal komt.

In principe kunnen we bijna ieder product of dienst telefonisch onder de aandacht brengen en verkopen. Omdat we op no cure no pay basis leveren moet er bijvoorbeeld wel een redelijke orderwaarde met een acceptabele marge te verdelen zijn. Aangezien we ruim 10 jaar ervaring hebben kunnen we u hier te allen tijde vrijblijvend over adviseren.

Heeft u een project, een product of dienst waar u koude acquisitie op uitgeoefend wilt hebben? Neem dan gerust vrijblijvend contact op en we denken graag met u mee ten einde tot een sterke strategie te komen.

Heeft u uw targets al gesteld?

Salesafspraken.nl levert Sales as a Service voor de perfecte klantbeleving en omdat we zelfverzekerd zijn over onze dienstverlening leveren wij op een basis van 100% no cure no pay.

Meer informatie?

Wij richten ons ook op onderstaande "Targets"

Koude acquisitie, offertes nabellen en bezoekafspraken plannen
Wij zorgen voor volle agenda's met gekwalificeerde afspraken!

Salesafspraken.nl

Koude acquisitie


Bezoekafspraken plannen, Sales afspraken maken, B2B afspraken genereren, Agendaplanning, maar ook alle andere verkoop gerelateerde zaken zoals het telefonisch genereren van leads we voeren het allemaal voor u uit.

Salesafspraken.nl

Offertes nabellen


Als Salesafspraken de door u ontvangen offertes opvolgt wordt het hoogst mogelijke resultaat bereikt doordat wij ons hebben gespecialiseerd in het nabellen van offerte aanvragen.

Salesafspraken.nl

Leadgeneratie


Via Google, Facebook & LinkedIn kunnen we door specifiek op uw doelgroep te targetten de meest relevante leads genereren die we tevens ook voor u kunnen opvolgen. Uiteraard op 100% No cure No pay basis.

Bezoekafspraken Bureau


Salesafspraken staat voor gekwalificeerde, hoogwaardige en waardevolle bezoekafspraken. Dat is wat wij u kunnen leveren. Helder en transparant tegen een vaste prijs per afspraak.