Buitendienstafspraken


Wanneer een product of dienst om wat voor reden moeilijk via de telefoon verkocht kan worden is een buitendienstafspraak vaak een goed alternatief. Afspraken plannen voor de buitendienst is een service die wij veelvuldig uitvoeren. De meeste accountmanagers vinden het telefonisch inplannen van afspraken gewoonweg geen leuke bezigheid en dat snappen we. Zij zitten liever bij een klant aan tafel om uw product of de dienst te verkopen.

Wij hebben een aantal specialisten zitten die juist hun plezier halen uit het telefonisch overtuigen van de beslisser om tot een persoonlijke afspraak te komen. Het spel om langs die strenge secretaresses te komen blijft iedere dag weer een uitdaging maar als men hier na jaren lange ervaring een meester in is geworden, wordt het niet alleen relatief steeds gemakkelijker maar ook bijzonder bevredigend wanneer er weer een succesvolle afspraak is gepland.

Als uw accountmanager uiteindelijk bij de prospect aan tafel zit dankzij de call agents van Salesafspraken.nl geeft dit een maximale kans op een sale omdat de prospect al telefonisch op basis van uw specifieke wensen door ons is voorbereid met de nodige productinformatie. Voordat we samen een dergelijk project opstarten vinden wij het van groots belang om precies te weten welke eisen u stelt aan een buitendienstafspraak.

Niet alleen het plannen van buitendienstafspraken
kan op basis van no cure no pay.

salesafspraken ster master


 

  • Met wie wilt u de afspraak precies?
  • Welke vragen moeten er vooraf worden gesteld en beantwoord?
  • Welke (product)informatie moeten wij alvast geven?

 

Ons advies is het om niet te veel informatie weg te geven omdat er anders aan tafel mogelijk onvoldoende gespreksstof is. Het is de kunst om precies datgeen aan informatie te geven waardoor de prospect getriggerd wordt om ons uit te nodigen. Het is dus zaak hier een perfecte balans in te vinden. Aangezien ieder verkoopgesprek weer anders is, kan die balans enkel gevonden en gecreëerd worden door mensen met jaren lange ervaring en voldoende training in dergelijke verkoopgesprekken. U zult na een testcase met ons inzien dat wij deze ervaring ruimschoots in huis hebben.

Vervolgens hechten wij er belang aan dat uw product of uw dienst kwalitatief sterk en overtuigend is. Denkt u dat u echt iets moois aan te bieden heeft, maar u weet nog niet hoe dit commercieel handig te verpakken, dan staan wij graag aan uw zijde om dit traject samen succesvol vorm te geven.

Indien gewenst kunnen we zelfs het gehele bezoekerstraject bij u uit handen nemen waardoor wij zelf de buitendienst afspraken voor u gaan bezoeken. Hierbij bieden we u dus een compleet salespakket aan. Zelfs dit kan ook op basis van No Cure No Pay worden gerealiseerd. Wij zullen dit natuurlijk uitsluitend doen als wij 100% overtuigd zijn van uw product en organisatie.