Webinar bezoekers nabellen

Salesafspraken.nl

Webinar bezoekers nabellen

Hogere Conversie, Meer omzet, Meer klanten
Agenda's vol met top afspraken
100% no cure no pay

Soms kan het zelfs goed zijn om niet al te veel van een product of dienst af te weten 👉

Contact

Extra informatie over onze diensten?

Google reviews
+15 Jaar ervaring
+150 Bedrijven geholpen
+25.000 Afspraken ingepland
+3700 Gesloten contracten
 • Recreatie Outdoor Brands
 • Voys
 • Grage Jansen
 • Van Drie Tuning
 • Beheershop
 • Crook Tuning
 • Spasimo
 • dabbl

100% Echte "No Cure No Pay" Telemarketing
Duizenden Euro's opstartkosten? Niet bij ons!

U betaalt enkel een vaste prijs per afspraak, verkoop of prestatie

Als u webinars geeft dan weet u als geen ander hoe veel tijd, moeite energie en geld het kost om deze gevuld met bezoekers te krijgen. Wellicht doet u zelf de Google, Linkedin of facebookmarketing of misschien heeft u dit in het begin zelf gedaan en dit vervolgens uitbesteed. Het is hoe dan ook tijdrovend en kostbaar om de juiste bezoekers te targetten en deze achter het beeldscherm te krijgen. Verder hebben we het nog niet gehad over het eindeloos tweaken van het vertelde verhaal en het aanpassen van de onderwerpen en de volgorde hiervan of zelfs het continue tunen van de inhoud van de webinar. Dit alles om er maar voor te zorgen dat de conversie zo hoog als mogelijk wordt. Hoe meer mensen zich inschrijven op uw dienst, product of opleiding hoe beter het is!

Meer informatie?

 • Salesafspraken heeft ruim 10 jaar top prestaties geleverd voor onze locale en internationale vestigingen door al onze offertes, informatieaanvragen, mails en inkomende telefoongesprekken te converteren naar daadwerkelijke afspraken in onze werkplaatsen. Hierdoor konden wij ons richten op softwareontwikkeling en de groei van onze organisatie.

  CEO A.Bonefaas ATM Chiptuning

 • Wij hebben Salesafspraken alle financiele instellingen in Nederland laten bellen waar we erg tevreden mee zijn. Een vaste prijs per gesprek was voor ons een enorme uitkomst waardoor we toch relatief voordelig onze campagne naar grote tevredenheid hebben kunnen voltooien.

  Directeur, Spasimo

 • "Inmiddels hebben we al verschillende B2B projecten uitbesteed en dit gaat altijd even professioneel en succesvol." Wij vinden het vooral erg goed dat we exact weten welke kosten wij elke maand voor onze nieuwe klanten kwijt zijn.

  CEO, Offertefy

 • "Wij hebben het nabellen van chiptuning offertes naar volle tevredenheid weggezet bij de mannen van Salesafspraken." Met een vaste prijs per gemaakte bezoekafspraak wisten wij precies waar we aan toe waren.

  Eigenaar, Dynamic Tuning

 • Salesafspraken ondersteunt ons bij de uitbreiding van ons klantenbestand door sterke bezoekafspraken te leveren. Vooral de "no cure no pay" constructie geeft ons een helder overzicht en maximale zekerheid.

  Eigenaar, Aqua Swan

Als het aan ons ligt in ieder geval niet!

Als all round telefonisch verkoopkantoor hebben we inmiddels veel ervaring opgedaan in het nabellen van dergelijke afhakers. We kijken of er nog verdere vragen of onduidelijkheden zijn en daarna verplaatsen we ons in uw schoenen en vertellen uw verhaal opnieuw maar dan op onze manier waardoor de prospect het geheel op een net iets andere manier beleeft. Voeg daar nog een stuk extra enthousiasme en overtuigingskracht aan toe en de conversie zal met flinke promillages gaan stijgen.

Mocht de prospect naar aanleiding van ons prettige telefoongesprek en de welkome extra uitleg alsnog niet direct mee doen, dan zal uw webinar in ieder geval tussen de andere webinars uitspringen.

Een dergelijke prospect woont namelijk “zeer aannemelijk” niet alleen uw webinar bij maar ook die van verschillende conculega’s die zeer waarschijnlijk de prospect niet zullen nabellen. Door ons gesprek met de bezoeker zal deze na het bijwonen van diverse andere webinars terug denken aan de uitstekende webinar die u gegeven heeft maar vooral ook aan het prettige telefonisch contact in de vorm gegoten van een stuk service & aftersales en hierdoor is er wederom een conversie verhogend element gecreëerd.

Omdat we zelfverzekerd zijn over onze kwaliteiten leveren wij onze callcenter en telemarketing diensten op een 100% no cure no pay basis.

Bel of bericht ons gerust voor meer informatie of om te ervaren hoe wij uw prospect kunnen informeren.

Meer informatie?

Wij richten ons ook op onderstaande "Targets"

Koude acquisitie, offertes nabellen en bezoekafspraken plannen
Wij zorgen voor volle agenda's met gekwalificeerde afspraken!

Salesafspraken.nl

Koude acquisitie


Directe verkoop, de verkoop van abonnementen, het telefonisch afsluiten van contracten maar ook alle andere verkoop gerelateerde zaken zoals het telefonisch genereren van leads en afspraken, we doen het allemaal en op basis van no cure no pay.

Salesafspraken.nl

Offertes nabellen


Als Salesafspraken de door u ontvangen offertes opvolgt wordt het hoogst mogelijke resultaat bereikt doordat wij ons hebben gespecialiseerd in het nabellen van offerte aanvragen.

Salesafspraken.nl

Leadgeneratie


Via Google, Facebook & LinkedIn kunnen we door specifiek op uw doelgroep te targetten de meest relevante leads genereren die we tevens ook voor u kunnen opvolgen. Uiteraard op 100% No cure No pay basis.

Bezoekafspraken Bureau


Salesafspraken staat voor gekwalificeerde, hoogwaardige en waardevolle bezoekafspraken. Dat is wat wij u kunnen leveren. Helder en transparant tegen een vaste prijs per afspraak.