Kwalificeren van leads


Wellicht heeft u inmiddels erg veel energie en kosten geïnvesteerd in het opzetten van een succesvolle Google, Facebook of LinkedIn campagne waar nu eindelijk waardevolle leads uit beginnen te komen. U kunt er voor kiezen om nog meer energie in deze leads te investeren door deze zelf of door een van uw personeelsleden na te laten bellen, maar het kan ook anders.

Wij zijn al jaren al vele jaren gespecialiseerd in klantcontact en het nabellen van offerteaanvragen, informatieaanvragen en offertes. Tevens hebben wij veel ervaring met het verrijken van deze leads.

Het verrijken en kwalificeren van deze leads door middel van specifieke samen met u geformuleerde vragen aan de prospect te stellen zal er voor zorgen dat u of uw accountmanager zich uitsluitend nog op de volledig geïnteresseerde prospect hoeft te richten omdat wij het voorwerk inmiddels volledig voor u hebben gedaan. U kunt ook uw verdere wensen of behoeften kenbaar maken zoals het inlichten van de prospect over bepaalde zaken of misschien moeten we toch al beginnen met een klein gedeelte van het verkoopproces. Mogelijk kunnen wij de agenda vol plannen of misschien wilt u wel dat we in het verkoopproces geheel  van u overnemen.

U wilt meer informatie over de leads die u heeft ontvangen?
Wij gaan het voor u regelen.

Salesfsapraken leads kwalificeren target


Wat u ook wenst. U kunt uw kostbare leads in goed vertrouwen bij ons deponeren zodat wij deze op basis van uw wensen de leads kunnen kwalificeren, zodat u zich kunt richten op uw corebusiness!

Indien u op dit moment geen of niet voldoende (gekwalificeerde) leads via uw eigen kanalen ontvangt kunnen we u hier volledig in begeleiden en assisteren door samen een succesvolle marketing campagne op te zetten. Het is onze ervaring dat hier meestal veel te winnen valt voor de ondernemer. Klik hier voor meer informatie.

Zoals met alles wat wij aanbieden kan dit ook op basis van 100% no cure no pay!