Leads Kwalificeren

Salesafspraken.nl

Leads kwalificeren

Agenda's vol met top afspraken
Wij realiseren het voor u
100% no cure no pay

U wilt meer informatie over de leads die u heeft ontvangen? Wij gaan het voor u regelen. 👉

Contact

Extra informatie over onze diensten?

Google reviews
+15 Jaar ervaring
+200 Bedrijven geholpen
+25.000 Afspraken ingepland
+3700 Gesloten contracten
 • Recreatie Outdoor Brands
 • Voys
 • Grage Jansen
 • Van Drie Tuning
 • Beheershop
 • Crook Tuning
 • Spasimo
 • dabbl

100% Echte "No Cure No Pay" Telemarketing
Duizenden Euro's opstartkosten? Niet bij ons!

U betaalt enkel een vaste prijs per afspraak, actie of prestatie

Salesafspraken.nl

Wellicht heeft u inmiddels erg veel energie en kosten geïnvesteerd in het opzetten van een succesvolle Google, Facebook of LinkedIn campagne waar nu eindelijk waardevolle leads uit beginnen te komen. U kunt er voor kiezen om nog meer energie in deze leads te investeren door deze zelf of door een van uw personeelsleden na te laten bellen, maar het kan ook anders.

Wij zijn al jaren al vele jaren gespecialiseerd in klantcontact en het nabellen van offerteaanvragen, informatieaanvragen en offertes. Tevens hebben wij veel ervaring met het verrijken van deze leads.

Het verrijken en kwalificeren van deze leads door middel van specifieke samen met u geformuleerde vragen aan de prospect te stellen zal er voor zorgen dat u of uw accountmanager zich uitsluitend nog op de volledig geïnteresseerde prospect hoeft te richten omdat wij het voorwerk inmiddels volledig voor u hebben gedaan. U kunt ook uw verdere wensen of behoeften kenbaar maken zoals het inlichten van de prospect over bepaalde zaken of misschien moeten we toch al beginnen met een klein gedeelte van het verkoopproces. Mogelijk kunnen wij de agenda vol plannen of misschien wilt u wel dat we in het verkoopproces geheel van u overnemen.

Meer informatie?

 • Salesafspraken heeft ruim 10 jaar top prestaties geleverd voor onze locale en internationale vestigingen door al onze offertes, informatieaanvragen, mails en inkomende telefoongesprekken te converteren naar daadwerkelijke afspraken in onze werkplaatsen. Hierdoor konden wij ons richten op softwareontwikkeling en de groei van onze organisatie.

  CEO A.Bonefaas ATM Chiptuning

 • Wij hebben Salesafspraken alle financiele instellingen in Nederland laten bellen waar we erg tevreden mee zijn. Een vaste prijs per gesprek was voor ons een enorme uitkomst waardoor we toch relatief voordelig onze campagne naar grote tevredenheid hebben kunnen voltooien.

  Directeur, Spasimo

 • "Inmiddels hebben we al verschillende B2B projecten uitbesteed en dit gaat altijd even professioneel en succesvol." Wij vinden het vooral erg goed dat we exact weten welke kosten wij elke maand voor onze nieuwe klanten kwijt zijn.

  CEO, Offertefy

 • "Wij hebben het nabellen van chiptuning offertes naar volle tevredenheid weggezet bij de mannen van Salesafspraken." Met een vaste prijs per gemaakte bezoekafspraak wisten wij precies waar we aan toe waren.

  Eigenaar, Dynamic Tuning

 • Salesafspraken ondersteunt ons bij de uitbreiding van ons klantenbestand door sterke bezoekafspraken te leveren. Vooral de "no cure no pay" constructie geeft ons een helder overzicht en maximale zekerheid.

  Eigenaar, Aqua Swan

Wat u ook wenst. U kunt uw kostbare leads in goed vertrouwen bij ons deponeren zodat wij deze op basis van uw wensen de leads kunnen kwalificeren, zodat u zich kunt richten op uw corebusiness!

Indien u op dit moment geen of niet voldoende (gekwalificeerde) leads via uw eigen kanalen ontvangt kunnen we u hier volledig in begeleiden en assisteren door samen een succesvolle marketing campagne op te zetten. Het is onze ervaring dat hier meestal veel te winnen valt voor de ondernemer. Klik hier voor meer informatie.

Zoals met alles wat wij aanbieden kan dit ook op basis van 100% no cure no pay!

Meer informatie?

Wij richten ons ook op onderstaande "Targets"

Koude acquisitie, offertes nabellen en bezoekafspraken plannen
Wij zorgen voor volle agenda's met gekwalificeerde afspraken!

Salesafspraken.nl

Koude acquisitie


Directe verkoop, de verkoop van abonnementen, het telefonisch afsluiten van contracten maar ook alle andere verkoop gerelateerde zaken zoals het telefonisch genereren van leads en afspraken, we doen het allemaal en op basis van no cure no pay.

Salesafspraken.nl

Offertes nabellen


Als Salesafspraken de door u ontvangen offertes opvolgt wordt het hoogst mogelijke resultaat bereikt doordat wij ons hebben gespecialiseerd in het nabellen van offerte aanvragen.

Salesafspraken.nl

Leadgeneratie


Via Google, Facebook & LinkedIn kunnen we door specifiek op uw doelgroep te targetten de meest relevante leads genereren die we tevens ook voor u kunnen opvolgen. Uiteraard op 100% No cure No pay basis.

Bezoekafspraken Bureau


Salesafspraken staat voor gekwalificeerde, hoogwaardige en waardevolle bezoekafspraken. Dat is wat wij u kunnen leveren. Helder en transparant tegen een vaste prijs per afspraak.