Salesafspraken.nl

B2B Bezoekafspraken voor Personeelsbureaus

Agenda's vol met top afspraken
Wij realiseren het voor u
100% no cure no pay

Door ervaring in uw branche weten wij precies waar u naar op zoek bent 👉

Contact

Extra informatie over onze diensten?

Google reviews
+15 Jaar ervaring
+200 Bedrijven geholpen
+25.000 Afspraken ingepland
+3700 Gesloten contracten
 • Recreatie Outdoor Brands
 • Voys
 • Grage Jansen
 • Van Drie Tuning
 • Beheershop
 • Crook Tuning
 • Spasimo
 • dabbl

100% Echte "No Cure No Pay" Telemarketing
Duizenden Euro's opstartkosten? Niet bij ons!

U betaalt enkel een vaste prijs per afspraak

In de hedendaagse competitieve markt van personeelsbemiddeling zijn effectieve salesafspraken onmisbaar voor het succes van bedrijven die gespecialiseerd zijn in het aanbieden van zorgpersoneel, horecapersoneel, recruitmentbureaus, en uitzendbureaus. Deze afspraken zijn niet alleen essentieel voor het uitbreiden van het klantenbestand, maar ook voor het verhogen van de omzet en het bouwen aan duurzame klantrelaties. Dit artikel gaat dieper in op het belang en de aanpak van effectieve salesafspraken in deze sector.

Salesafspraken zijn veel meer dan alleen een gesprek tussen twee partijen. Ze zijn een kans om de unieke waarde van uw dienstverlening te presenteren en een relatie op te bouwen met potentiële klanten. In de sector van personeelsbemiddeling, waar de kwaliteit van het personeel direct impact heeft op het succes van de klant, zijn deze afspraken van onschatbare waarde. Ze bieden de gelegenheid om de specifieke behoeften van de klant te begrijpen en maatwerkoplossingen te bieden.

Meer informatie?

 • Salesafspraken heeft ruim 10 jaar top prestaties geleverd voor onze locale en internationale vestigingen door al onze offertes, informatieaanvragen, mails en inkomende telefoongesprekken te converteren naar daadwerkelijke afspraken in onze werkplaatsen. Hierdoor konden wij ons richten op softwareontwikkeling en de groei van onze organisatie.

  CEO A.Bonefaas ATM Chiptuning

 • Wij hebben Salesafspraken alle financiele instellingen in Nederland laten bellen waar we erg tevreden mee zijn. Een vaste prijs per gesprek was voor ons een enorme uitkomst waardoor we toch relatief voordelig onze campagne naar grote tevredenheid hebben kunnen voltooien.

  Directeur, Spasimo

 • "Inmiddels hebben we al verschillende B2B projecten uitbesteed en dit gaat altijd even professioneel en succesvol." Wij vinden het vooral erg goed dat we exact weten welke kosten wij elke maand voor onze nieuwe klanten kwijt zijn.

  CEO, Offertefy

 • "Wij hebben het nabellen van chiptuning offertes naar volle tevredenheid weggezet bij de mannen van Salesafspraken." Met een vaste prijs per gemaakte bezoekafspraak wisten wij precies waar we aan toe waren.

  Eigenaar, Dynamic Tuning

 • Salesafspraken ondersteunt ons bij de uitbreiding van ons klantenbestand door sterke bezoekafspraken te leveren. Vooral de "no cure no pay" constructie geeft ons een helder overzicht en maximale zekerheid.

  Eigenaar, Aqua Swan

Effectieve Salesstrategieën

 • Doelgerichte Benadering: Het begint met het identificeren van de juiste doelgroep. Dit betekent het richten op bedrijven die het meeste baat hebben bij uw type personeel. Het is van belang de markt te segmenteren en de behoeften van elk segment grondig te begrijpen.

 • Opbouwen van Persoonlijke Connecties: Een persoonlijke benadering, waarbij oprechte interesse wordt getoond in de uitdagingen en behoeften van de klant, is cruciaal. Het gaat om het opbouwen van vertrouwen en een langdurige relatie.

 • De Waarde van Diensten Benadrukken: Het is van belang om de unieke waarde van uw dienstverlening duidelijk te communiceren. Dit kan zijn de kwaliteit en de expertise van het personeel, de flexibiliteit van de diensten, of het aanbieden van maatwerkoplossingen.

 • Follow-up Strategieën: Een effectieve follow-up na de afspraak is van groot belang. Dit kan variëren van een bedankmail tot het opsturen van aangepaste voorstellen of aanvullende informatie over uw diensten.


Voordelen voor Personeelsbureaus

 • Grotere Markttoegang: Effectieve salesafspraken bieden de mogelijkheid om nieuwe marktsegmenten te verkennen en relaties op te bouwen met klanten die anders misschien onbereikbaar zouden zijn.

 • Hogere Conversieratio's: Door gericht te communiceren en waarde te bieden, verhoog je de kans op het sluiten van succesvolle deals.

 • Langetermijnrelaties: Deze strategie gaat verder dan eenmalige transacties en bouwt aan duurzame relaties die kunnen leiden tot herhaalde business en mond-tot-mondreclame.

 • Versterking van het Merk: Consistente en effectieve salesafspraken helpen bij het opbouwen van een sterk merkimago, wat essentieel is in een competitieve markt.

 • Feedback en Marktinzichten: Salesafspraken bieden waardevolle inzichten in de markttrends en klantbehoeften, wat essentieel is voor het verfijnen van de bedrijfsstrategieën en diensten.


Succesverhalen en Case Studies

Diverse personeelsbureaus hebben aanzienlijke groei ervaren door het toepassen van deze strategieën. Case studies tonen aan dat door het richten op kwalitatieve afspraken, deze bureaus langdurige partnerships hebben opgebouwd, zich hebben onderscheiden in de markt en hun omzet hebben verhoogd.

Conclusie

B2b bezoekafspraken gegenereerd middels koude acquisitie is een cruciaal element in de groeistrategie van personeelsbemiddelingsbureaus. Een gerichte, persoonlijke en waardegerichte benadering stelt deze bureaus in staat om zich te onderscheiden in een verzadigde markt en duurzame successen te boeken. Met de juiste strategie en uitvoering vormen salesafspraken de sleutel tot aanhoudende groei en succes in de wereld van personeelsbemiddeling.

Meer informatie?

Wij richten ons ook op onderstaande "Targets"

Koude acquisitie, offertes nabellen en bezoekafspraken plannen
Wij zorgen voor volle agenda's met gekwalificeerde afspraken!

Salesafspraken.nl

Koude acquisitie


Directe verkoop, de verkoop van abonnementen, het telefonisch afsluiten van contracten maar ook alle andere verkoop gerelateerde zaken zoals het telefonisch genereren van leads en afspraken, we doen het allemaal en op basis van no cure no pay.

Salesafspraken.nl

Offertes nabellen


Als Salesafspraken de door u ontvangen offertes opvolgt wordt het hoogst mogelijke resultaat bereikt doordat wij ons hebben gespecialiseerd in het nabellen van offerte aanvragen.

Salesafspraken.nl

Leadgeneratie


Via Google, Facebook & LinkedIn kunnen we door specifiek op uw doelgroep te targetten de meest relevante leads genereren die we tevens ook voor u kunnen opvolgen. Uiteraard op 100% No cure No pay basis.

Bezoekafspraken Bureau


Salesafspraken staat voor gekwalificeerde, hoogwaardige en waardevolle bezoekafspraken. Dat is wat wij u kunnen leveren. Helder en transparant tegen een vaste prijs per afspraak.