maatschappelijk verantwoord ondernemen

Salesafspraken.nl

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Agenda's vol met top afspraken
Wij realiseren het voor u
100% no cure no pay

Het draait bij ons om meer dan "sales" alleen.

Contact

Extra informatie over onze diensten?

Google reviews
+15 Jaar ervaring
+150 Bedrijven geholpen
+25.000 Afspraken ingepland
+3700 Gesloten contracten
 • Recreatie Outdoor Brands
 • Voys
 • Grage Jansen
 • Van Drie Tuning
 • Beheershop
 • Crook Tuning
 • Spasimo
 • dabbl

Als we ooit met pensioen gaan kijken we terug naar
de mooie bijdrage die we hebben mogen leveren.

En dat is pas echte winst

Verduurzamen van onze bedrijfsvoering

Dagelijks zijn wij bezig om tijdens de telefonische verkoop onze relaties zo goed mogelijk te bedienen. We willen dat al onze handelingen zo min mogelijk schade toebrengen aan de omgeving waarin wij leven en uiteindelijk zelfs positief bijdragen daaraan.

Een positieve bijdrage aan onze omgeving via onze bedrijfsvoering

Met het verduurzamen van onze bedrijfsvoering willen we dat al onze handelingen zo min mogelijk schade toebrengen aan de omgeving waarin wij leven en uiteindelijk zelfs positief bijdragen daaraan. Wat willen we bereiken:

We reduceren onze footprint: we verlagen en verduurzamen onze CO2 uitstoot.

We gaan duurzaam en goed om met onze mensen: iedere medewerker is fysiek en mentaal in staat om te werken, nu en in de toekomst.

We zijn transparant: dat betekent dat we open, zichtbaar en toegankelijk zijn in wat we doen.

Onze facilitaire zaken zijn maatschappelijk verantwoord.

We reduceren onze footprint

Ten eerste willen we zoveel mogelijk energie besparen. Technische verbeteringen zoals zuinigere apparatuur gaan daaraan bijdragen. We stimuleren ook medewerkers om zuinig om te gaan met energie. Zo gaan we verspilling tegen.

Een tweede stap is het gebruik van duurzame energie. Elektriciteit kopen we zoveel mogelijk ‘groen’ in.

Duurzaam werkgeverschap

We willen de leukste en meest inspirerende werkgever zijn voor onze collega’s. Om te zien in hoeverre we daarin slagen doen we regelmatig onderzoek naar de tevredenheid van onze mensen. Wij staan ook altijd open voor suggesties.

Meer informatie?

 • Salesafspraken heeft ruim 10 jaar Top prestaties geleverd voor onze locale en internationale vestigingen door al onze offertes, informatieaanvragen, mails en inkomende telefoongesprekken te converteren naar daadwerkelijke afspraken in onze werkplaatsen. Hierdoor konden wij ons richten op softwareontwikkeling en de groei van onze organisatie

  CEO A. Bonefaas ATM Chiptuning

 • Wij hebben Salesafspraken alle financiele instellingen in Nederland laten bellen waar we erg tevreden mee zijn. Een vaste prijs per gesprek was voor ons een enorme uitkomst waardoor we toch relatief voordelig onze campagne naar grote tevredenheid hebben kunnen voltooien.

  Directeur, Spasimo

 • "Inmiddels hebben we al verschillende B2B projecten uitbesteed en dit gaat altijd even professioneel en succesvol." Wij vinden het vooral erg goed dat we exact weten welke kosten wij elke maand voor onze nieuwe klanten kwijt zijn.

  CEO, Offertefy

 • "Wij hebben het nabellen van chiptuning offertes naar volle tevredenheid weggezet bij de mannen van Salesafspraken." Met een vaste prijs per gemaakte bezoekafspraak wisten wij precies waar we aan toe waren.

  Eigenaar, Dynamic Tuning

 • Salesafspraken ondersteunt ons bij de uitbreiding van ons klantenbestand door sterke bezoekafspraken te leveren. Vooral de "no cure no pay" constructie geeft ons een helder overzicht en maximale zekerheid.

  Eigenaar, Aqua Swan

Papierloze organisatie

We willen toe naar een papierloze organisatie. Dat betekent dat we zoveel mogelijk digitaal willen gaan doen. Dat geldt voor het papierverbruik op kantoor, maar ook in onze klantcommunicatie. Door meer gebruik te maken van communicatie via e-mail, het gebruiken van laptops, tablets en smartphones voor het inkijken van documenten en bewuster te printen, willen we dat bereiken. We nemen daarom ook deel aan Printless Tuesday, op de vierde dinsdag in juni.

Duurzaam inkopen

In ons duurzaam inkoopbeleid zijn duurzaamheidsaspecten (people, planet, profit) nadrukkelijk verwoord. Wij beoordelen leveranciers bij nieuwe inkoopprojecten mede op het aspect duurzaamheid.

Goede doelen

Als organisatie steunen wij regelmatig diverse goede doelen maar we steken ook zelf regelmatig de handen uit de mouwen om bepaalde doelen letterlijk een duwtje in de rug te geven. Speerpunten daarbij zijn zelfredzaamheid, armoede bestrijding en dierenwelzijn. In plaats van eindejaarsgeschenken of kerstkaarten doneren wij ook jaarlijks aan een goed doel. Recentelijk nog steunden wij bijvoorbeeld:

- Takis shelter

- Alley Cat Allies

- Bikers for Animals

Meer informatie?

Wij richten ons ook op onderstaande "Targets"

Koude acquisitie, offertes nabellen en bezoekafspraken plannen
Wij zorgen voor volle agenda's met gekwalificeerde afspraken!

Salesafspraken.nl

Koude acquisitie


Bezoekafspraken plannen, Sales afspraken maken, B2B afspraken genereren, Agendaplanning, maar ook alle andere verkoop gerelateerde zaken zoals het telefonisch genereren van leads we voeren het allemaal voor u uit.

Salesafspraken.nl

Offertes nabellen


Als Salesafspraken de door u ontvangen offertes opvolgt wordt het hoogst mogelijke resultaat bereikt doordat wij ons hebben gespecialiseerd in het nabellen van offerte aanvragen.

Salesafspraken.nl

Leadgeneratie


Via Google, Facebook & LinkedIn kunnen we door specifiek op uw doelgroep te targetten de meest relevante leads genereren die we tevens ook voor u kunnen opvolgen. Uiteraard op 100% No cure No pay basis.

Bezoekafspraken Bureau


Salesafspraken staat voor gekwalificeerde, hoogwaardige en waardevolle bezoekafspraken. Dat is wat wij u kunnen leveren. Helder en transparant tegen een vaste prijs per afspraak.