Businesscoach afspraken

Salesafspraken.nl

Businesscoach afspraken

Agenda's vol met top afspraken
Wij realiseren het voor u
100% no cure no pay

Wij maken gekwalificeerde top afspraken zodat u zich op het coachen kunt richten.

Contact

Extra informatie over onze diensten?

Google reviews
+15 Jaar ervaring
+200 Bedrijven geholpen
+25.000 Afspraken ingepland
+3700 Gesloten contracten
 • Recreatie Outdoor Brands
 • Voys
 • Grage Jansen
 • Van Drie Tuning
 • Beheershop
 • Crook Tuning
 • Spasimo
 • dabbl

100% "No Cure No Pay" Businesscoach Bezoekafspraken
Duizenden Euro's opstartkosten? Niet bij ons!

U betaalt enkel een vaste prijs per bezoekafspraak of planning

Breidt uw klantenkring uit dankzij hoogwaardige bezoekafspraken. Door 15 jaar ervaring hebben wij een sectorspecialisatie ontwikkeld gericht op het maken van b2b bezoekafspraken voor alle soorten business coaches.

Het bereiken van succes als businesscoach vereist meer dan alleen expertise en passie voor uw vak. Het fundament van uw groei ligt in het vermogen om effectief te netwerken en betekenisvolle connecties te maken met beslissingsbevoegden binnen bedrijven. Dat is waar Salesafspraken.nl een cruciale rol speelt in uw succesverhaal. Ons team is toegewijd aan het creëren van bruggen tussen u en uw ideale klanten, door middel van zorgvuldig geselecteerde en gekwalificeerde B2B bezoekafspraken.

Wij brengen u in contact met uw ideale klant

Onze aanpak is grondig en persoonlijk. We nemen de tijd om uw ideale klantprofiel te bepalen, zodat we afspraken kunnen maken met beslissingsbevoegde personen binnen organisaties die echt baat hebben bij uw coachingdiensten. Dit resulteert in hogere conversieratio's en zorgt ervoor dat u uw tijd besteedt aan gesprekken die er echt toe doen.

Een proces gebaseerd op prestatie

Ons proces is eenvoudig maar effectief. We beginnen in eerste instantie met een marktanalyse, gevolgd door een strategische outreach naar potentiële klanten. Ons team gebruikt een mix van geavanceerde technologie en persoonlijke touch om ervoor te zorgen dat elke afspraak die we voor u maken, past bij uw unieke aanbod en bedrijfsdoelstellingen.

1. Marktanalyse: We identificeren trends en kansen binnen uw niche.

2. Leadbestand: Wij kopen speciaal voor uw campagne een op maat gesneden laadbestand in wat exact aan uw wensen voldoet.

3. Strategische Outreach: Persoonlijke telefonische benadering om uw waardepropositie te communiceren.

4. Kwalificatie tijdens de belcampagne: Zorgvuldige screening om ervoor te zorgen dat de prospects voldoen aan uw criteria.

5. Afspraakplanning: Coördinatie van afspraken op dagen en tijden die voor u het beste uitkomen.

Waarom Kiezen voor Salesafspraken.nl?

Kiezen voor Salesafspraken.nl betekent kiezen voor groei, efficiëntie en resultaat tegen een voorafgestelde heldere prijs per afspraak. Hierdoor weer u exact wat u betaalt per gekwalificeerde bezoekafspraak.

Onze klanten kiezen voor ons vanwege:

- Persoonlijke Aandacht: Elk van onze klanten geniet van een persoonlijke benadering en geniet van maatwerkoplossingen.

- Hoog Kwalitatieve bezoekafspraken: Wij focussen op het leveren van afspraken die niet alleen kwantitatief maar ook kwalitatief hoogstaand zijn.

- Flexibiliteit: Onze diensten zijn ontworpen om flexibel te zijn en aan te passen aan uw veranderende behoeften.

- Transparantie en Communicatie: Wij geloven in openheid en continue dialoog met onze klanten.

Meer informatie?

 • Salesafspraken heeft ruim 10 jaar top prestaties geleverd voor onze locale en internationale vestigingen door al onze offertes, informatieaanvragen, mails en inkomende telefoongesprekken te converteren naar daadwerkelijke afspraken in onze werkplaatsen. Hierdoor konden wij ons richten op softwareontwikkeling en de groei van onze organisatie.

  CEO A.Bonefaas ATM Chiptuning

 • Wij hebben Salesafspraken alle financiele instellingen in Nederland laten bellen waar we erg tevreden mee zijn. Een vaste prijs per gesprek was voor ons een enorme uitkomst waardoor we toch relatief voordelig onze campagne naar grote tevredenheid hebben kunnen voltooien.

  Directeur, Spasimo

 • "Inmiddels hebben we al verschillende B2B projecten uitbesteed en dit gaat altijd even professioneel en succesvol." Wij vinden het vooral erg goed dat we exact weten welke kosten wij elke maand voor onze nieuwe klanten kwijt zijn.

  CEO, Offertefy

 • "Wij hebben het nabellen van chiptuning offertes naar volle tevredenheid weggezet bij de mannen van Salesafspraken." Met een vaste prijs per gemaakte bezoekafspraak wisten wij precies waar we aan toe waren.

  Eigenaar, Dynamic Tuning

 • Salesafspraken ondersteunt ons bij de uitbreiding van ons klantenbestand door sterke bezoekafspraken te leveren. Vooral de "no cure no pay" constructie geeft ons een helder overzicht en maximale zekerheid.

  Eigenaar, Aqua Swan

Volgende Stappen: Uw Reis naar Groei

Bent u klaar om uw businesscoaching naar het volgende niveau te tillen? Salesafspraken.nl is uw partner in succes. Door samen te werken, kunt u:

- Uw netwerk uitbreiden met waardevolle zakelijke connecties.

- Uw bedrijf positioneren als een vooraanstaande speler in uw niche.

- Uw tijd efficiënter besteden aan gesprekken die leiden tot meer groei en meer omzet.

Wat maakt de B2B bezoekafspraken van Salesafspraken.nl uniek?

Onze aanpak onderscheidt zich door een ongeëvenaarde focus op maatwerk en kwaliteit. Daarnaast leveren wij onze afspraken op een 100% no cure no pay basis. Dit houdt in dat u een vaste prijs per afspraak betaalt. Hierdoor weet u van te voren precies waar u aan toe bent en zult nu nooit voor verassingen komen te staan.

We voeren een grondige marktanalyse uit en gebruiken geavanceerde screeningstechnieken om ervoor te zorgen dat elke afspraak volledig is afgestemd op de unieke waardepropositie van onze klanten. Dit resulteert in hogere conversiepercentages en meer betekenisvolle zakelijke relaties voor onze klanten.

Hoe snel kan ik resultaten verwachten na het starten van een samenwerking met Salesafspraken.nl?

Hoewel resultaten kunnen variëren ontvangen veel van onze klanten binnen de eerste weken al de eerste bezoekafspraken. Ons proces van voortdurende optimalisatie zorgt ervoor dat de resultaten met de tijd alleen maar verbeteren.

Zijn de diensten van Salesafspraken.nl geschikt voor alle soorten businesscoaches?

Absoluut. Onze diensten zijn ontworpen om flexibel en aanpasbaar te zijn, waardoor ze geschikt zijn voor businesscoaches in elke niche. Of u nu gespecialiseerd bent in leiderschapsontwikkeling, financieel advies, marketingstrategieën, of elke andere vorm van businesscoaching, wij kunnen u helpen uw ideale klanten te bereiken.

Wat gebeurt er als een afspraak wordt geannuleerd of niet voldoet aan de voorgesproken criteria?

Onze 'no cure, no pay'-filosofie betekent dat we ons inzetten voor uw succes. Mocht een afspraak niet voldoen dan ontvangt u direct een vervangende afspraak. Vervolgens werken we samen met u om de strategie aan te passen en ervoor te zorgen dat toekomstige afspraken beter afgestemd zijn op uw doelstellingen. Ons doel is om een langdurige relatie op te bouwen die gebaseerd is op wederzijds succes.

Meer informatie?

Wij richten ons ook op onderstaande "Targets"

Koude acquisitie, offertes nabellen en bezoekafspraken plannen
Wij zorgen voor volle agenda's met gekwalificeerde afspraken!

Salesafspraken.nl

Koude acquisitie


Directe verkoop, de verkoop van abonnementen, het telefonisch afsluiten van contracten maar ook alle andere verkoop gerelateerde zaken zoals het telefonisch genereren van leads en afspraken, we doen het allemaal en op basis van no cure no pay.

Salesafspraken.nl

Offertes nabellen


Als Salesafspraken de door u ontvangen offertes opvolgt wordt het hoogst mogelijke resultaat bereikt doordat wij ons hebben gespecialiseerd in het nabellen van offerte aanvragen.

Salesafspraken.nl

Leadgeneratie


Via Google, Facebook & LinkedIn kunnen we door specifiek op uw doelgroep te targetten de meest relevante leads genereren die we tevens ook voor u kunnen opvolgen. Uiteraard op 100% No cure No pay basis.

Bezoekafspraken Bureau


Salesafspraken staat voor gekwalificeerde, hoogwaardige en waardevolle bezoekafspraken. Dat is wat wij u kunnen leveren. Helder en transparant tegen een vaste prijs per afspraak.