H2H

Salesafspraken.nl

H2H / Human to Human

Agenda's vol met top afspraken
Wij realiseren het voor u
100% no cure no pay

Het draait niet enkel en alleen om de sales. Samenwerken, verbinden en delen. 👉

Contact

Extra informatie over onze diensten?

Google reviews
+15 Jaar ervaring
+150 Bedrijven geholpen
+25.000 Afspraken ingepland
+3700 Gesloten contracten
 • Recreatie Outdoor Brands
 • Voys
 • Grage Jansen
 • Van Drie Tuning
 • Beheershop
 • Crook Tuning
 • Spasimo
 • dabbl

Bij Salesafspraken draait het niet alleen maar
om de "Sales" maar om de lange termijn!

B2B? B2C? Nee, B2H!

Business to Business of Business to Consumer?

Dit is een vraag die we in de telefonische verkoop dagelijks van onze eigen prospects krijgen. Maar hoe groot is dit verschil eigenlijk?

In alle gevallen zien wij het als Human to Human en leggen onze mensen echte verbinding met echte mensen. Mensen van vlees en bloed met specifieke wensen en behoeftes. B2B of B2C? Het is dus wat ons betreft geen van beiden meer! Onze ervaren medewerkers gaan het gesprek aan, en hebben oprechte belangstelling voor hun gesprekspartner. Onze ‘non-scripted’ werkwijze geeft een veel hogere conversie, maar stelt ook hogere eisen aan degene die belt. Wij werken daarom uitsluitend met ervaren bellers. Niet alleen werkervaring telt, ook levenservaring zodat er op gelijkwaardige wijze echt gecommuniceerd kan worden tussen de gesprekspartners. Het èchte klantcontact is onze core business.

Wij bellen in de callcenter branche dagelijks met ons team ontelbare prospects om ze te interesseren voor en te informeren over de diensten of producten van onze opdrachtgevers. Ieder gesprek is de interactie tussen mensen en bij ieder geboekt succes, iedere bezoekafspraak, iedere sale etc. etc. is er een interactie van mens tot mens. Het maakt inmiddels niet meer uit of het gezien wordt als business to business of business to consumer.

Meer informatie?

 • Salesafspraken heeft ruim 10 jaar Top prestaties geleverd voor onze locale en internationale vestigingen door al onze offertes, informatieaanvragen, mails en inkomende telefoongesprekken te converteren naar daadwerkelijke afspraken in onze werkplaatsen. Hierdoor konden wij ons richten op softwareontwikkeling en de groei van onze organisatie

  CEO A. Bonefaas ATM Chiptuning

 • Wij hebben Salesafspraken alle financiele instellingen in Nederland laten bellen waar we erg tevreden mee zijn. Een vaste prijs per gesprek was voor ons een enorme uitkomst waardoor we toch relatief voordelig onze campagne naar grote tevredenheid hebben kunnen voltooien.

  Directeur, Spasimo

 • "Inmiddels hebben we al verschillende B2B projecten uitbesteed en dit gaat altijd even professioneel en succesvol." Wij vinden het vooral erg goed dat we exact weten welke kosten wij elke maand voor onze nieuwe klanten kwijt zijn.

  CEO, Offertefy

 • "Wij hebben het nabellen van chiptuning offertes naar volle tevredenheid weggezet bij de mannen van Salesafspraken." Met een vaste prijs per gemaakte bezoekafspraak wisten wij precies waar we aan toe waren.

  Eigenaar, Dynamic Tuning

 • Salesafspraken ondersteunt ons bij de uitbreiding van ons klantenbestand door sterke bezoekafspraken te leveren. Vooral de "no cure no pay" constructie geeft ons een helder overzicht en maximale zekerheid.

  Eigenaar, Aqua Swan

Ieder telefonisch verkoopgesprek, sms, WhatsApp bericht, LinkedIn bericht, Messenger bericht of email is de interactie tussen twee echte mensen. Door de materie op deze wijze te benaderen en mensen niet als nummers te zien, leggen wij duurzamere contacten, die resulteren in een betere klantbeleving, die weer resulteert in een hogere conversie, met de goede klanten. Het zal zelfs waardevolle ambassadeurs creëren omdat de prospect telefonisch het gesprek als waardevol en prettig heeft ervaren.

Uiteindelijk draait het in de telemarketing om contact van mens tot mens!

Onderaan de streep helpen wij onze opdrachtgevers door onze werkwijze aan waardevolle kwalitatieve leads, afspraken of sales. De prospects die wij targetten en lokaliseren helpen we echt omdat we een probleem voor ze oplossen of aan een behoefte voldoen. Win, win. Dat is hoe het hoort te zijn.

Wij leggen echte verbinding tussen mensen waardoor B2B en B2C inmiddels wat ons betreft, tot het verleden behoren. Vanaf nu is het Human to Human, H2H!

Ook ervaren hoe wij uw prospect zouden kunnen benaderen? Neem gerust eens telefonisch contact op en we bespreken het graag met u.

Meer informatie?

Wij richten ons ook op onderstaande "Targets"

Koude acquisitie, offertes nabellen en bezoekafspraken plannen
Wij zorgen voor volle agenda's met gekwalificeerde afspraken!

Salesafspraken.nl

Koude acquisitie


Bezoekafspraken plannen, Sales afspraken maken, B2B afspraken genereren, Agendaplanning, maar ook alle andere verkoop gerelateerde zaken zoals het telefonisch genereren van leads we voeren het allemaal voor u uit.

Salesafspraken.nl

Offertes nabellen


Als Salesafspraken de door u ontvangen offertes opvolgt wordt het hoogst mogelijke resultaat bereikt doordat wij ons hebben gespecialiseerd in het nabellen van offerte aanvragen.

Salesafspraken.nl

Leadgeneratie


Via Google, Facebook & LinkedIn kunnen we door specifiek op uw doelgroep te targetten de meest relevante leads genereren die we tevens ook voor u kunnen opvolgen. Uiteraard op 100% No cure No pay basis.

Bezoekafspraken Bureau


Salesafspraken staat voor gekwalificeerde, hoogwaardige en waardevolle bezoekafspraken. Dat is wat wij u kunnen leveren. Helder en transparant tegen een vaste prijs per afspraak.