LinkedIn Leadgeneratie

Salesafspraken.nl

LinkedIn Leadgeneratie

Agenda's vol met top afspraken
"State of the art" Custom softwaretools
Nabellen leads = 100% no cure no pay

Er zijn astronomische bedragen geïnvesteerd in op maat gemaakte tools om Linkedin zo efficient als mogelijk voor u in te zetten! 👉

Contact

Extra informatie over onze diensten?

Google reviews
+15 Jaar ervaring
+150 Bedrijven geholpen
+25.000 Afspraken ingepland
+3700 Gesloten contracten
 • Recreatie Outdoor Brands
 • Voys
 • Grage Jansen
 • Van Drie Tuning
 • Beheershop
 • Crook Tuning
 • Spasimo
 • dabbl

Dankzij pure technologie bent u er zeker van dat de maximale potentie uit Linkedin wordt gehaald.

U 100% Gegarandeerd het maximale rendement uit LinkedIn

LinkedIn. Kunt u zich nog herinneren dat dit platform nog niet bestond? Sinds de website in 2003 live ging op initiatief van Reid Hoffmann is het uitgegroeid tot het grootste zakelijke netwerkplatform ter wereld. Nog nooit in de geschiedenis vonden zakelijke contacten elkaar zo gemakkelijk en snel als via LinkedIn. In Nederland zijn bijna 5 miljoen mensen actief op dit netwerk en langs deze weg dus eenvoudig te bereiken. Gebruikt u dit gratis netwerk al optimaal? U nog niet? You are missing out! Omdat eigenlijk iedereen van jong tot oud en van stagiair tot ceo op LinkedIn zit, is iedereen een muisklik van u verwijderd en kan heel laagdrempelig contact worden gelegd met potentiële zakelijke contacten of medewerkers. Heeft u een product of dienst die u graag aan de man wilt brengen, of zoekt u nieuwe mensen, dan is een LinkedIn marketingcampagne in veel gevallen echt een slimme zet.

Meer informatie?

 • Salesafspraken heeft ruim 10 jaar top prestaties geleverd voor onze locale en internationale vestigingen door al onze offertes, informatieaanvragen, mails en inkomende telefoongesprekken te converteren naar daadwerkelijke afspraken in onze werkplaatsen. Hierdoor konden wij ons richten op softwareontwikkeling en de groei van onze organisatie.

  CEO A.Bonefaas ATM Chiptuning

 • Wij hebben Salesafspraken alle financiele instellingen in Nederland laten bellen waar we erg tevreden mee zijn. Een vaste prijs per gesprek was voor ons een enorme uitkomst waardoor we toch relatief voordelig onze campagne naar grote tevredenheid hebben kunnen voltooien.

  Directeur, Spasimo

 • "Inmiddels hebben we al verschillende B2B projecten uitbesteed en dit gaat altijd even professioneel en succesvol." Wij vinden het vooral erg goed dat we exact weten welke kosten wij elke maand voor onze nieuwe klanten kwijt zijn.

  CEO, Offertefy

 • "Wij hebben het nabellen van chiptuning offertes naar volle tevredenheid weggezet bij de mannen van Salesafspraken." Met een vaste prijs per gemaakte bezoekafspraak wisten wij precies waar we aan toe waren.

  Eigenaar, Dynamic Tuning

 • Salesafspraken ondersteunt ons bij de uitbreiding van ons klantenbestand door sterke bezoekafspraken te leveren. Vooral de "no cure no pay" constructie geeft ons een helder overzicht en maximale zekerheid.

  Eigenaar, Aqua Swan

In eerste instantie is het van belang om uit te zoeken en te definiëren wie uw doelgroep is. Welke branches, welke bedrijven en wie binnen deze organisaties wilt u aanspreken? Pas wanneer dit geheel duidelijk is kunnen we aan de opzet van een goede campagne gaan denken. Ook de beoogde doelen dienen op voorhand duidelijk geformuleerd te worden. Natuurlijk is het ook mogelijk met hagel te schieten, maar dit zal onnodig veel advertentiebudget opslokken en mogelijk zelf tot irritatie leiden bij mensen die niet direct tot de doelgroep behoren. Goede voorbereiding is dus echt een must. Het lijkt misschien aantrekkelijk om zelf luk raak te gaan experimenteren, maar mogelijk doet dit meer kwaad dan goed. Als u de verkeerde leads aantrekt is dit een onnodige belasting van uw organisatie en raken uw mensen mogelijk gedemotiveerd. Iedere lead kost tenslotte geld en uw budget kunt u maar 1 keer uitgeven. Iedere (muis)click van een ongeïnteresseerde of een prospect die niet aansluit bij uw dienst of product is er een teveel.

Wij hebben inmiddels ervaring met diverse succesvolle LinkedIn campagnes en komen graag met u in gesprek, hoe wij onze kennis en kunde op de beste manier voor u en uw bedrijf kunnen inzetten.

Wij hebben ook goede ervaringen met het proactief nabellen van LinkedIn leads. Op basis van vooraf gestelde criteria leggen wij dan het eerste contact, linken en zorgen voor het overbrengen van de eerste introductie. Wanneer wij daarna de telefoon opnieuw ter hand nemen en het nieuwe LinkedIn contact opbellen weet deze dan waar het over gaat en wordt er dus eigenlijk op een lauwe tot warme lead gebeld. Voeg hier nog ons enthousiasme en overtuigingskracht aan toe en de opdrachten stromen bij u binnen.

Meer informatie?

Wij richten ons ook op onderstaande "Targets"

Koude acquisitie, offertes nabellen en bezoekafspraken plannen
Wij zorgen voor volle agenda's met gekwalificeerde afspraken!

Salesafspraken.nl

Koude acquisitie


Directe verkoop, de verkoop van abonnementen, het telefonisch afsluiten van contracten maar ook alle andere verkoop gerelateerde zaken zoals het telefonisch genereren van leads en afspraken, we doen het allemaal en op basis van no cure no pay.

Salesafspraken.nl

Offertes nabellen


Als Salesafspraken de door u ontvangen offertes opvolgt wordt het hoogst mogelijke resultaat bereikt doordat wij ons hebben gespecialiseerd in het nabellen van offerte aanvragen.

Salesafspraken.nl

Leadgeneratie


Via Google, Facebook & LinkedIn kunnen we door specifiek op uw doelgroep te targetten de meest relevante leads genereren die we tevens ook voor u kunnen opvolgen. Uiteraard op 100% No cure No pay basis.

Bezoekafspraken Bureau


Salesafspraken staat voor gekwalificeerde, hoogwaardige en waardevolle bezoekafspraken. Dat is wat wij u kunnen leveren. Helder en transparant tegen een vaste prijs per afspraak.