Resultaat

Salesafspraken.nl

Resultaat in de Callcenterbranche

Agenda's vol met top afspraken
Wij realiseren het voor u
100% no cure no pay

Meer dan alleen cijfers, het draait om volle agenda's en groeiende winst 👉

Contact

Extra informatie over onze diensten?

Google reviews
+15 Jaar ervaring
+200 Bedrijven geholpen
+25.000 Afspraken ingepland
+3700 Gesloten contracten
 • Recreatie Outdoor Brands
 • Voys
 • Grage Jansen
 • Van Drie Tuning
 • Beheershop
 • Crook Tuning
 • Spasimo
 • dabbl

Wij denken namelijk graag met u mee om te kunnen beoordelen hoe we uw sales kunnen outsourcen

U betaalt enkel een vaste prijs per afspraak

Wat is resultaat in de callcenter branche?

In de telefonische verkoop heeft ieder verkoopgesprek uiteindelijk een resultaat: Of u heeft succesvol uw dienst/product verkocht, ofwel verkoopt de klant u de reden om niet bij u te kopen.

Dat herleidt verkopen naar twee mogelijkheden die altijd tot een positief resultaat leiden: de beoogde uitkomst als meest wenselijke, of te weten komen wat de redenen zijn waarom het deze keer niet lukte. Als u naar het tweede gedeelte van deze stelling kijkt, rijst de vraag of we voldoende aandacht besteden aan het uitpluizen van de redenen waarom we niet tot het gewenste resultaat kwamen. Die informatie is meer dan nuttig voor het volgende verkoopgesprek. Uiteraard zult u niet altijd een (eerlijk) antwoord krijgen maar dat is geen reden om de vraag niet te stellen.

Oprechte belangstelling voor de prospect en echte verbinding maken zorgen er sneller voor dat u tijdens dit klantcontact tot de kern komt.

De gesprekspartner zal sneller bereid zijn te vertellen waarom hij of zij op dit moment niet op uw aanbod ingaat.

Meer informatie?

 • Salesafspraken heeft ruim 10 jaar top prestaties geleverd voor onze locale en internationale vestigingen door al onze offertes, informatieaanvragen, mails en inkomende telefoongesprekken te converteren naar daadwerkelijke afspraken in onze werkplaatsen. Hierdoor konden wij ons richten op softwareontwikkeling en de groei van onze organisatie.

  CEO A.Bonefaas ATM Chiptuning

 • Wij hebben Salesafspraken alle financiele instellingen in Nederland laten bellen waar we erg tevreden mee zijn. Een vaste prijs per gesprek was voor ons een enorme uitkomst waardoor we toch relatief voordelig onze campagne naar grote tevredenheid hebben kunnen voltooien.

  Directeur, Spasimo

 • "Inmiddels hebben we al verschillende B2B projecten uitbesteed en dit gaat altijd even professioneel en succesvol." Wij vinden het vooral erg goed dat we exact weten welke kosten wij elke maand voor onze nieuwe klanten kwijt zijn.

  CEO, Offertefy

 • "Wij hebben het nabellen van chiptuning offertes naar volle tevredenheid weggezet bij de mannen van Salesafspraken." Met een vaste prijs per gemaakte bezoekafspraak wisten wij precies waar we aan toe waren.

  Eigenaar, Dynamic Tuning

 • Salesafspraken ondersteunt ons bij de uitbreiding van ons klantenbestand door sterke bezoekafspraken te leveren. Vooral de "no cure no pay" constructie geeft ons een helder overzicht en maximale zekerheid.

  Eigenaar, Aqua Swan

Wij hebben “kort samengevat” de beslissingsbevoegden binnen de getargette bedrijven laagdrempelig, zakelijk en met gepast enthousiasme benaderd. De boodschap is dat we willen dat ze even met ons mee kijken naar een super interessante webinar waarbij we echt iets toe te voegen hebben aan de kwaliteit van hun personeel. Hiermee laten we de complexiteit bij de opdrachtgever en is het verrassingseffect tijdens de sales webinar het grootst waardoor de kans op inschrijven alleen maar toe neemt.

Regelmatig treffen wij bedrijven die zelf hun webinarbezoekers realiseren via social media of Google waarbij er een erg groot percentage van de bezoekers na het zien van de webinar helaas afvalt. Ook het nabellen van dergelijke afvallers zorgt voor een veel hogere conversie.

Bent u ook op zoek naar hulp in de sales? Doe gerust vrijblijvend een aanvraag en we informeren u graag over de mogelijkheden. Al onze diensten zijn mogelijk op een 100% no cure no pay basis.

Meer informatie?

Wij richten ons ook op onderstaande "Targets"

Koude acquisitie, offertes nabellen en bezoekafspraken plannen
Wij zorgen voor volle agenda's met gekwalificeerde afspraken!

Salesafspraken.nl

Koude acquisitie


Directe verkoop, de verkoop van abonnementen, het telefonisch afsluiten van contracten maar ook alle andere verkoop gerelateerde zaken zoals het telefonisch genereren van leads en afspraken, we doen het allemaal en op basis van no cure no pay.

Salesafspraken.nl

Offertes nabellen


Als Salesafspraken de door u ontvangen offertes opvolgt wordt het hoogst mogelijke resultaat bereikt doordat wij ons hebben gespecialiseerd in het nabellen van offerte aanvragen.

Salesafspraken.nl

Leadgeneratie


Via Google, Facebook & LinkedIn kunnen we door specifiek op uw doelgroep te targetten de meest relevante leads genereren die we tevens ook voor u kunnen opvolgen. Uiteraard op 100% No cure No pay basis.

Bezoekafspraken Bureau


Salesafspraken staat voor gekwalificeerde, hoogwaardige en waardevolle bezoekafspraken. Dat is wat wij u kunnen leveren. Helder en transparant tegen een vaste prijs per afspraak.