Callcenter no cure no pay

Salesafspraken.nl

Callcenter No Cure no pay

Agenda's vol met top afspraken
Opstartkosten? Nee!
100% no cure no pay

Eindelijk een callcenter die werkelijk op een echte 100% "no cure no pay" basis werkt!

Contact

Extra informatie over onze diensten?

Google reviews
+15 Jaar ervaring
+150 Bedrijven geholpen
+25.000 Afspraken ingepland
+3700 Gesloten contracten
 • Recreatie Outdoor Brands
 • Voys
 • Grage Jansen
 • Van Drie Tuning
 • Beheershop
 • Crook Tuning
 • Spasimo
 • dabbl

Kwalitatieve leads, heldere resultaten:
Uw agenda gevuld, uw omzetdoelstellingen overtroffen!

U betaalt enkel een vaste prijs per Sale of Afspraak

No cure no pay houdt in dat er alleen betaald wordt wanneer er ook een daadwerkelijk meetbaar succes wordt geboekt. Wordt er geen meetbaar resultaat geboekt? Dan betaalt u als opdrachtgever niets voor onze werkzaamheden.

De definitie van het meetbare succes wordt voor aanvang van de opdracht helder in kaart gebracht en vastgelegd in een overeenkomst zodat daar geen misverstanden over kunnen ontstaan. De ene opdrachtgever wil uitsluitend een lead of een buitendienstafspraak met een geïnteresseerde en eventueel goed geïnformeerde prospect, terwijl de andere opdrachtgever een compleet afgeronde sale wil. Via Salesafspraken.nl zijn alle mogelijke variaties uitvoerbaar. Onze groep van sales-agents is buitengewoon divers, waardoor we altijd talent in huis hebben dat perfect aansluit bij uw specifieke ideeën en opdrachten. Denk van tevoren dus goed na welke richting u precies op wil gaan met uw campagne. Wij zijn ook gaarne bereid u bij dit proces, dat wij reeds vaak uitvoerden, te helpen.

Het is hoe dan ook belangrijk om van tevoren precies te weten wat een marketingcampagne u gaat kosten, zodat u op voorhand een heldere calculatie kunt maken en exact kunt beoordelen of het zinnig is deze uit te laten voeren. De campagne zal uiteindelijk onder de streep een meetbaar netto resultaat moeten opleveren, of dit nu bekendheid is of een afgeronde sale, en alles daar tussen. U stelt het doel, wij voeren het uit.

Jammer genoeg wordt de perceptie van "no cure no pay" telemarketing soms overschaduwd door negativiteit. Dit is vaak het gevolg van een te agressieve verkoopbenadering, waarbij druk wordt uitgeoefend op leads die eigenlijk niet geïnteresseerd zijn in het product of de dienst. Om deze frustraties te voorkomen, leggen wij de nadruk op het werken met zorgvuldig geselecteerde leads. Bovendien hechten we veel waarde aan de inzet van gekwalificeerde, ervaren en goed opgeleide verkoopmedewerkers. Zij volgen een nauwgezet en doordacht script welke als leidraad wordt gebruikt, wat de kans op succes verhoogt en irritaties bij potentiële klanten minimaliseert.

Jammergenoeg hebben callcenters een minder goede naam opgebouwd omdat de tegenwoordig vooral gewerkt wordt met slecht getrainde sales-agents en studenten die graag iets bij willen verdienen en totaal geen affiniteit hebben met telemarketing. Zij hebben vaak te weinig kennis en affiniteit met het vak, dat telefonische verkoop echt is. Tel hier bij op dat er gewerkt wordt met een standaard belscript waar niet vanaf geweken mag worden en bij praktisch ieder verkoopgesprek wat wordt gevoerd met een dergelijk callcenter wordt de branche stukje voor stukje voor minder aangezien.

Gelukkig zijn er steeds meer serieuze verkoopkantoren waarbij er juist wel degelijke verkopers aan de telefoon zitten die wel met liefde en passie het desbetreffende product of dienst aanbieden. Wij zijn er echter van overtuigd dat de naam “callcenter” toch wel besmet is waarom wij onszelf zo niet willen betitelen.

Als contact center kunnen wij op een 100% no cure no pay basis de complete verkoop bij u uit handen nemen waardoor u en uw collega’s zich weer op de core business kunnen richten. Door de ervaring die in de loop der jaren is opgedaan weten we exact hoe wij uw klanten of prospect moeten benaderen en als u hier zelf nog enige sturing in wilt geven is dit uiteraard mogelijk en wij staan hier dan ook graag voor open.

Dan doen wij ook waar we goed in zijn en dat is “overtuigen”!

Meer informatie?

 • Salesafspraken heeft ruim 10 jaar top prestaties geleverd voor onze locale en internationale vestigingen door al onze offertes, informatieaanvragen, mails en inkomende telefoongesprekken te converteren naar daadwerkelijke afspraken in onze werkplaatsen. Hierdoor konden wij ons richten op softwareontwikkeling en de groei van onze organisatie.

  CEO A.Bonefaas ATM Chiptuning

 • Wij hebben Salesafspraken alle financiele instellingen in Nederland laten bellen waar we erg tevreden mee zijn. Een vaste prijs per gesprek was voor ons een enorme uitkomst waardoor we toch relatief voordelig onze campagne naar grote tevredenheid hebben kunnen voltooien.

  Directeur, Spasimo

 • "Inmiddels hebben we al verschillende B2B projecten uitbesteed en dit gaat altijd even professioneel en succesvol." Wij vinden het vooral erg goed dat we exact weten welke kosten wij elke maand voor onze nieuwe klanten kwijt zijn.

  CEO, Offertefy

 • "Wij hebben het nabellen van chiptuning offertes naar volle tevredenheid weggezet bij de mannen van Salesafspraken." Met een vaste prijs per gemaakte bezoekafspraak wisten wij precies waar we aan toe waren.

  Eigenaar, Dynamic Tuning

 • Salesafspraken ondersteunt ons bij de uitbreiding van ons klantenbestand door sterke bezoekafspraken te leveren. Vooral de "no cure no pay" constructie geeft ons een helder overzicht en maximale zekerheid.

  Eigenaar, Aqua Swan

Wat houdt een 'No Cure No Pay' telemarketingcampagne precies in?

Een 'No Cure No Pay' telemarketingcampagne is een samenwerkingsmodel waarbij de opdrachtgever alleen betaalt voor resultaten die aan vooraf gedefinieerde succesparameters voldoen. Dit model bevordert een resultaatgerichte aanpak en zorgt ervoor dat uw investering direct gekoppeld is aan concrete resultaten, zoals het aantal gegenereerde leads of afgesloten deals. Dit risicovrije model moedigt een nauwe samenwerking en afstemming tussen het callcenter en de opdrachtgever aan om gezamenlijk de gestelde doelen te bereiken.


Hoe zorgt een 'Callcenter No Cure No Pay' voor kostenefficiënte telemarketing?

In een 'No Cure No Pay' model investeert u direct in de uitkomst, niet in de poging. Dit betekent dat elk deel van uw budget toegewezen wordt aan daadwerkelijke resultaten. Callcenters die dit model hanteren, zijn sterk gemotiveerd om efficiënte en effectieve campagnes uit te voeren, aangezien hun inkomsten maar vooral ook de duur van de relatie afhankelijk zijn van hun succes. Dit zorgt voor een kostenefficiënte structuur waarbij verspilling geminimaliseerd wordt en elke uitgegeven euro bijdraagt aan het realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen.


Op welke manier definieert Salesafspraken.nl 'meetbaar succes' in een 'No Cure No Pay' model?

Bij Salesafspraken.nl wordt meetbaar succes gedefinieerd door een combinatie van kwantitatieve en kwalitatieve indicatoren die vooraf in overleg met u worden vastgesteld. Dit kan variëren van het aantal gegenereerde leads, de kwaliteit van de leads, het aantal afgesloten deals, of zelfs specifieke klantengagement metrics. Deze indicatoren worden vastgelegd in een transparante overeenkomst, waarbij we gebruikmaken van geavanceerde tracking- en rapportagetools om prestaties te monitoren en te rapporteren.


Wat maakt de leadgeneratie van Salesafspraken.nl uniek?

Onze leadgeneratiemethoden onderscheiden zich door een diepgaand begrip van zowel de markt, als de specifieke behoeften van onze klanten. Het succes wordt mede bepaald door de vaardigheden in werving en de toepassing van intensieve trainingmethoden, die gericht zijn op het ontwikkelen van de best mogelijke accountmanagers. Wij benaderen leadgeneratie niet als een kwantitatieve massa-aanpak, maar als een nauwkeurig afgestemde strategie gericht op het identificeren en aantrekken van leads die echte waarde bieden voor uw bedrijf. We combineren marktanalyse, gedragsinzichten en geavanceerde targetingtechnieken om campagnes te creëren die resulteren in hooggekwalificeerde leads. Onze aanpak zorgt voor een hogere conversieratio en een betere ROI op uw marketinginvesteringen.


Hoe zorgt Salesafspraken.nl voor continue verbetering van telemarketingcampagnes?

Bij Salesafspraken.nl zien we elke campagne als een iteratief proces. We beginnen met een grondige analyse van uw doelgroep en doelstellingen, gevolgd door de ontwikkeling van een op maat gemaakte campagnestrategie. Tijdens de uitvoering van de campagne verzamelen we continu data over de prestaties en klantreacties. Deze data wordt gebruikt om de campagne voortdurend te optimaliseren, van het verfijnen van gespreksbenaderingen tot het aanpassen van de targeting-criteria. Onze commitment aan continue verbetering zorgt ervoor dat uw campagnes steeds effectiever worden, resulterend in een betere prestatie en hogere ROI.


Hoe zorgt Salesafspraken.nl voor een hoge kwaliteit van klantgesprekken in telemarketingcampagnes?

Bij salesafspraken.nl begrijpen we dat de sleutel tot succes in de verkoop ligt in het ontwikkelen van uitzonderlijk talent. Onze focus ligt niet alleen op het maken van kwalitatieve verkoopafspraken, maar ook op het cultiveren van topverkooptalent. We geloven dat een getalenteerd verkoopteam het hart vormt van elke succesvolle onderneming, en daarom investeren we aanzienlijk in de ontwikkeling en training van onze medewerkers.

1. Talentontwikkeling: Een Continu Proces: Bij salesafspraken.nl zien we talentontwikkeling als een continu proces. We begrijpen dat de verkoopwereld snel verandert en dat onze teams zich moeten aanpassen om concurrerend te blijven. Daarom zorgen we ervoor dat onze medewerkers regelmatig trainingen volgen die hen niet alleen de nieuwste verkoopstrategieën bijbrengen, maar ook hun persoonlijke en professionele groei stimuleren.

2. Dagelijkse Training: De Sleutel tot Meesterschap: Ons trainingsprogramma is intensief en gericht op dagelijkse verbetering. Elke dag nemen onze teamleden deel aan sessies die gericht zijn op verschillende aspecten van de verkoop, van cold calling technieken tot geavanceerde onderhandelingsvaardigheden. Deze dagelijkse discipline zorgt ervoor dat onze medewerkers altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en technieken in de verkoop.

3. Compacte Teams: Maximale Aandacht voor Kwaliteit: Wij geloven in de kracht van kleine, gefocuste teams. Onze verkoopafdelingen bestaan uit compacte groepjes, zodat elk teamlid maximale aandacht en begeleiding kan krijgen. Deze aanpak stelt ons in staat om een op maat gemaakte training te bieden en direct in te spelen op de unieke sterktes en verbeterpunten van elk individu. Kleine teams zorgen ook voor een sterker teamgevoel en een betere samenwerking, wat essentieel is in de dynamische wereld van de verkoop.

4. Praktijkgerichte Training: Onze trainingsmethoden zijn sterk praktijkgericht. Wij geloven dat de beste manier om te leren verkopen, is door het daadwerkelijk te doen. Daarom omvat onze training real-life verkoopsituaties, rollenspellen en live feedbacksessies. Deze hands-on benadering helpt onze medewerkers om snel te leren en zich aan te passen aan verschillende verkoopscenario's.

5. Persoonlijke Ontwikkeling: Naast professionele vaardigheden leggen we ook de nadruk op persoonlijke ontwikkeling. Wij begrijpen dat zelfvertrouwen, veerkracht en communicatieve vaardigheden cruciaal zijn voor succes in de verkoop. Onze trainingen zijn daarom ontworpen om niet alleen verkoopvaardigheden te verbeteren, maar ook om het zelfbewustzijn en de persoonlijke effectiviteit van onze teamleden te vergroten.

6. Innovatie in Verkoop: Innovatie staat centraal in alles wat we doen bij salesafspraken.nl. Wij moedigen onze teams aan om creatief te denken en nieuwe benaderingen in de verkoop te verkennen. Dit betekent dat we voortdurend onze trainingsmethoden herzien en vernieuwen, zodat we voorop blijven lopen in de branche.

7. Een Cultuur van Leren en Excelleren: Wat ons onderscheidt, is onze cultuur van voortdurend leren en streven naar uitmuntendheid. Wij geloven dat er altijd ruimte is voor verbetering, en we moedigen onze medewerkers aan om zichzelf voortdurend uit te dagen en te ontwikkelen. Deze cultuur van excellentie is wat ons drijft om de beste te zijn in wat we doen.

Hoe kan Salesafspraken.nl mijn bedrijf helpen met internationale telemarketingcampagnes?

Bij het uitvoeren van internationale telemarketingcampagnes, begrijpen we dat culturele nuances en lokale marktkennis van essentieel belang zijn. Salesafspraken.nl heeft een breed netwerk van meertalige telemarketingprofessionals met diepgaande kennis van diverse culturen en markten. We bieden:

1. Lokale Marktinzichten: Onze ervaring strekt zich uit over verschillende landen en regio's, waardoor we unieke inzichten hebben in lokale markten.

2. Cultureel Aangepaste Communicatie: Onze telemarketingbenaderingen worden aangepast aan culturele normen en verwachtingen om de effectiviteit van communicatie te maximaliseren.

3. Meertalige Ondersteuning: Onze teams spreken meerdere talen vloeiend, waardoor we in staat zijn om authentieke en overtuigende gesprekken te voeren met prospects wereldwijd.

Meer informatie?

Wij richten ons ook op onderstaande "Targets"

Koude acquisitie, offertes nabellen en bezoekafspraken plannen
Wij zorgen voor volle agenda's met gekwalificeerde afspraken!

Salesafspraken.nl

Koude acquisitie


Directe verkoop, de verkoop van abonnementen, het telefonisch afsluiten van contracten maar ook alle andere verkoop gerelateerde zaken zoals het telefonisch genereren van leads en afspraken, we doen het allemaal en op basis van no cure no pay.

Salesafspraken.nl

Offertes nabellen


Als Salesafspraken de door u ontvangen offertes opvolgt wordt het hoogst mogelijke resultaat bereikt doordat wij ons hebben gespecialiseerd in het nabellen van offerte aanvragen.

Salesafspraken.nl

Leadgeneratie


Via Google, Facebook & LinkedIn kunnen we door specifiek op uw doelgroep te targetten de meest relevante leads genereren die we tevens ook voor u kunnen opvolgen. Uiteraard op 100% No cure No pay basis.

Bezoekafspraken Bureau


Salesafspraken staat voor gekwalificeerde, hoogwaardige en waardevolle bezoekafspraken. Dat is wat wij u kunnen leveren. Helder en transparant tegen een vaste prijs per afspraak.