Social media & Google leads


Voor het vinden van nieuwe klanten hebben wij naast de telefonische verkoop en het nabellen van offertes en offerteaanvragen ook een internetmarketing afdeling gespecialiseerd in het creëren van gekwalificeerde leads. In eerste instantie hebben we deze service exclusief aangeboden aan onze vaste cliënten maar omdat dit extreem goed in de smaak is gevallen hebben we besloten het groots aan te pakken en hierbij ook openbaar aan te bieden.

Koud bellen om leads te vergaren is zeer interessant, maar de manier waarop wij leads targetten op het web is een zeer waardevolle aanvulling. De conversie en de prijs per lead kunnen hierdoor snel dalen. De helft van onze telemarketing cliënten heeft op dit moment als aanvulling een campagne waarbij leads op het web worden getarget.

Leadgeneratie targetten met Salesafspraken.
New business genereren is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Salesafspraken facebook linkedin google twitter target


Of we nu een succesvolle landingspagina ontwerpen, een LinkedIn profiel inrichten of dat we nu een Facebookcampagne voor u starten. Welke van deze bronnen wij voor u gaan aanboren is afhankelijk van de dienst of het product dat u aanbiedt. Het gaat er namelijk om dat we de bronnen aanboren waar uw doelgroep zich voornamelijk bevindt. Hierdoor worden er niet alleen meer en relevantere leads gecreëerd maar zullen de kosten per lead ook lager liggen.

Ook het creëren van leads via LinkedIn inrichting, Facebookmarketing of het ontwikkelen van een succesvolle en organisch goed geïndexeerde landingspagina kan volledig op basis van no cure no pay.

Verder beschikken wij over een aantal zeer ervaren verkooptrainers en copywriters zodat wij waar nodig uw eigen team via interne trainingstrajecten en betere content, verder kunnen professionaliseren om tot een veel hogere conversie van uw leads te komen.

Bel of mail gerust voor meer informatie.