New business


Het realiseren van “New Business” is voor iedere ondernemer van het grootste belang om doelstellingen te blijven halen.

Het werven van nieuwe klanten is de belangrijkste weg daar naar toe.

Hoe komt u in deze tijd aan voldoende nieuwe klanten, die uw doelen dichter bij brengen? Waarschijnlijk komt er af en toe een nieuwe klant via uw website of via uw netwerk uw bedrijf binnen maar behaalt u hiermee de beoogde doelstellingen ten aanzien van de groei die u voor ogen had binnen uw onderneming?

Het creëren van new business kan op verschillende manieren. U kunt dit zelf doen meet uw salesteam of uitbesteden. Bij het zelf uitvoeren adviseren we u na te gaan of u de geschikte medewerkers hiervoor in dienst heeft, of misschien beter een aantal activiteiten kunt uitbesteden aan gespecialiseerde externen. Zelf bent u waarschijnlijk sowieso te duur of op andere plaatsen in uw onderneming harder nodig.

New business genereren is van groots belang om uw zakelijke doelstellingen te blijven behalen.

salesafspraken ster master


Wie voert op dit moment alle noodzakelijke handelingen uit om new business te genereren binnen uw organisatie?

En worden alle mogelijkheden optimaal benut?

Mogelijk worden deze belangrijke taken momenteel door een stagiair of een medewerker gedaan die er niet voor opgeleid is, er geen focus op heeft, kortom geen saleshart heeft. Uitbesteden geeft vaak ook een frisse nieuwe kijk op de zaak!

Het uitbesteden van het creëren van new business kan op verschillende manieren. Zoals bijvoorbeeld middels koude (telefonische) acquisitie maar het kan ook zeer doeltreffend via super efficiënte Google (re)marketing. Hetzelfde geldt voor Facebook en LinkedIn en andere social media kanalen maar dit is dan ook weer afhankelijk van uw product of dienst en waar uw doelgroep zich voornamelijk bevindt. Wij kunnen u helpen het juiste kanaal voor uw product of dienst te selecteren.

Wellicht heeft u recentelijk op een beurs gestaan waar u een aantal leads gegenereerd heeft of misschien heeft u een (oud) klantenbestand van klanten die maar één bezoek of één aankoop bij uw bedrijf hebben gedaan of zich enkel hebben ingeschreven? Verstuurt u een nieuwsbrief? Of heeft u weleens een (win) actie ondernomen? Al deze bestanden kunnen wij revitaliseren voor het genereren van new business!

Wij zijn erin gespecialiseerd om u te helpen uw sales nieuw leven in te blazen en u nieuwe invalshoeken te tonen die u zullen helpen uw salesdoelen sneller te verwezenlijken!

Salesafspraken.nl levert Sales as a Service voor de perfecte klantbeleving en omdat we zelfverzekerd zijn over onze dienstverlening leveren wij op een basis van 100% no cure no pay.