Krachtige New Business Strategieën + Resultaatgerichte Acquisitie 100% NCNP

Salesafspraken.nl

New Business

Agenda's vol met top afspraken
Wij realiseren het voor u
100% no cure no pay

Het is meer dan alleen een nummerspel, het gaat om het realiseren van groei en het vullen van uw agenda met kwalitatieve leads 👉

Contact

Extra informatie over onze diensten?

Google reviews
+15 Jaar ervaring
+150 Bedrijven geholpen
+25.000 Afspraken ingepland
+3700 Gesloten contracten
 • Recreatie Outdoor Brands
 • Voys
 • Grage Jansen
 • Van Drie Tuning
 • Beheershop
 • Crook Tuning
 • Spasimo
 • dabbl

Elke afspraak een nieuwe kans: Wij vullen uw agenda's, u focust zich op de groei van uw bedrijf!

Onze telemarketing en Callcenterdiensten zijn mogelijk op "100% No cure No Pay"

Het realiseren van “New Business” is voor iedere ondernemer van het grootste belang om doelstellingen te blijven halen.

Het werven van nieuwe klanten is de belangrijkste weg daar naar toe.

Hoe komt u in deze tijd aan voldoende nieuwe klanten, die uw doelen dichter bij brengen? Waarschijnlijk komt er af en toe een nieuwe klant via uw website of via uw netwerk uw bedrijf binnen maar behaalt u hiermee de beoogde doelstellingen ten aanzien van de groei die u voor ogen had binnen uw onderneming?

Het creëren van new business kan op verschillende manieren. U kunt dit zelf doen meet uw salesteam of uitbesteden. Bij het zelf uitvoeren adviseren we u na te gaan of u de geschikte medewerkers hiervoor in dienst heeft, of misschien beter een aantal activiteiten kunt uitbesteden aan gespecialiseerde externen. Zelf bent u waarschijnlijk sowieso te duur of op andere plaatsen in uw onderneming harder nodig.

Meer informatie?

 • Salesafspraken heeft ruim 10 jaar top prestaties geleverd voor onze locale en internationale vestigingen door al onze offertes, informatieaanvragen, mails en inkomende telefoongesprekken te converteren naar daadwerkelijke afspraken in onze werkplaatsen. Hierdoor konden wij ons richten op softwareontwikkeling en de groei van onze organisatie.

  CEO A.Bonefaas ATM Chiptuning

 • Wij hebben Salesafspraken alle financiele instellingen in Nederland laten bellen waar we erg tevreden mee zijn. Een vaste prijs per gesprek was voor ons een enorme uitkomst waardoor we toch relatief voordelig onze campagne naar grote tevredenheid hebben kunnen voltooien.

  Directeur, Spasimo

 • "Inmiddels hebben we al verschillende B2B projecten uitbesteed en dit gaat altijd even professioneel en succesvol." Wij vinden het vooral erg goed dat we exact weten welke kosten wij elke maand voor onze nieuwe klanten kwijt zijn.

  CEO, Offertefy

 • "Wij hebben het nabellen van chiptuning offertes naar volle tevredenheid weggezet bij de mannen van Salesafspraken." Met een vaste prijs per gemaakte bezoekafspraak wisten wij precies waar we aan toe waren.

  Eigenaar, Dynamic Tuning

 • Salesafspraken ondersteunt ons bij de uitbreiding van ons klantenbestand door sterke bezoekafspraken te leveren. Vooral de "no cure no pay" constructie geeft ons een helder overzicht en maximale zekerheid.

  Eigenaar, Aqua Swan

Wie voert op dit moment alle noodzakelijke handelingen uit om new business te genereren binnen uw organisatie?

En worden alle mogelijkheden optimaal benut?


Mogelijk worden deze belangrijke taken momenteel door een stagiair of een medewerker gedaan die er niet voor opgeleid is, er geen focus op heeft, kortom geen saleshart heeft. Uitbesteden geeft vaak ook een frisse nieuwe kijk op de zaak!

Het uitbesteden van het creëren van new business kan op verschillende manieren. Zoals bijvoorbeeld middels koude (telefonische) acquisitie maar het kan ook zeer doeltreffend via super efficiënte Google (re)marketing. Hetzelfde geldt voor Facebook en LinkedIn en andere social media kanalen maar dit is dan ook weer afhankelijk van uw product of dienst en waar uw doelgroep zich voornamelijk bevindt. Wij kunnen u helpen het juiste kanaal voor uw product of dienst te selecteren.

Wellicht heeft u recentelijk op een beurs gestaan waar u een aantal leads gegenereerd heeft of misschien heeft u een (oud) klantenbestand van klanten die maar één bezoek of één aankoop bij uw bedrijf hebben gedaan of zich enkel hebben ingeschreven? Verstuurt u een nieuwsbrief? Of heeft u weleens een (win) actie ondernomen? Al deze bestanden kunnen wij revitaliseren voor het genereren van new business!

Wij zijn erin gespecialiseerd om u te helpen uw sales nieuw leven in te blazen en u nieuwe invalshoeken te tonen die u zullen helpen uw salesdoelen sneller te verwezenlijken!

Salesafspraken.nl levert Sales as a Service voor de perfecte klantbeleving en omdat we zelfverzekerd zijn over onze dienstverlening leveren wij op een basis van 100% no cure no pay.

Meer informatie?

Wij richten ons ook op onderstaande "Targets"

Koude acquisitie, offertes nabellen en bezoekafspraken plannen
Wij zorgen voor volle agenda's met gekwalificeerde afspraken!

Salesafspraken.nl

Koude acquisitie


Directe verkoop, de verkoop van abonnementen, het telefonisch afsluiten van contracten maar ook alle andere verkoop gerelateerde zaken zoals het telefonisch genereren van leads en afspraken, we doen het allemaal en op basis van no cure no pay.

Salesafspraken.nl

Offertes nabellen


Als Salesafspraken de door u ontvangen offertes opvolgt wordt het hoogst mogelijke resultaat bereikt doordat wij ons hebben gespecialiseerd in het nabellen van offerte aanvragen.

Salesafspraken.nl

Leadgeneratie


Via Google, Facebook & LinkedIn kunnen we door specifiek op uw doelgroep te targetten de meest relevante leads genereren die we tevens ook voor u kunnen opvolgen. Uiteraard op 100% No cure No pay basis.

Bezoekafspraken Bureau


Salesafspraken staat voor gekwalificeerde, hoogwaardige en waardevolle bezoekafspraken. Dat is wat wij u kunnen leveren. Helder en transparant tegen een vaste prijs per afspraak.