Telemarketing

Salesafspraken.nl

Telemarketing

Agenda's vol met top afspraken
Wij realiseren het voor u
100% no cure no pay

Uitbesteden van uw telemarketing opdracht bij de ervaren specialisten van Salesafspraken

Contact

Extra informatie over onze diensten?

Google reviews
+15 Jaar ervaring
+150 Bedrijven geholpen
+25.000 Afspraken ingepland
+3700 Gesloten contracten
 • Recreatie Outdoor Brands
 • Voys
 • Grage Jansen
 • Van Drie Tuning
 • Beheershop
 • Crook Tuning
 • Spasimo
 • dabbl

Telemarketing "No Cure No Pay"
+15 Jaar Uw callcenter

U heeft de keuze tussen een vaste prijs per afspraak of een vaste prijs per verkoop

Het imago van:

callcenters & Telemarketing-bureaus

Inmiddels is telemarketing helaas bijna een woord geworden wat we niet graag op onze site presenteren. Dit komt omdat telemarketingbureau’s tegenwoordig geassocieerd worden met de oneindig vele inkomende ongevraagde opdringerige telefoongesprekken van de diverse callcenters waarbij vaak onervaren callcenter agents middels een standaard script ongewenste producten, diensten of contracten proberen te slijten.

Omdat deze callcentermedewerkers vaak onervaren zijn en onder hoge druk werken, proberen ze u vaak goedschiks of kwaadschiks aan de lijn te houden om hun producten te slijten. Hierdoor heeft de telefonische verkoop branche de afgelopen decennia een slechte naam gekregen, terwijl aan de andere kan nog steeds een groot deel van alle zakelijke transacties via de telefoon worden gesloten.

Wij menen met onze werkwijze het imago van telefonisch verkopen in de callcenter branche een positieve impuls te geven middels onze ervaren goed getrainde call agents. Wij leven de vigerende Wet en regelgeving strikt na, en zijn zelfs blij met de aangescherpte regels voor telemarketingbureau’s. Wanneer wij de telefoon namens u oppakken om de door u uitverkoren prospects te benaderen zullen deze tegenwoordig sneller met ons in gesprek willen. Wanneer wij uw potentiële klant kundig, degelijk en inhoudelijk kunnen informeren zal de kans op overtuigen, en een deal, het grootst zijn. De prospect zal zich in ieder geval prettig benaderd voelen dankzij onze correcte, professionele benaderingswijze en inhoudelijke productkennis.

Salesafspraken.nl levert Sales as a Service voor de perfecte klantbeleving en omdat we zelfverzekerd zijn over onze dienstverlening leveren wij op een basis van 100% no cure no pay.

Meer informatie?

 • Salesafspraken heeft ruim 10 jaar top prestaties geleverd voor onze locale en internationale vestigingen door al onze offertes, informatieaanvragen, mails en inkomende telefoongesprekken te converteren naar daadwerkelijke afspraken in onze werkplaatsen. Hierdoor konden wij ons richten op softwareontwikkeling en de groei van onze organisatie.

  CEO A.Bonefaas ATM Chiptuning

 • Wij hebben Salesafspraken alle financiele instellingen in Nederland laten bellen waar we erg tevreden mee zijn. Een vaste prijs per gesprek was voor ons een enorme uitkomst waardoor we toch relatief voordelig onze campagne naar grote tevredenheid hebben kunnen voltooien.

  Directeur, Spasimo

 • "Inmiddels hebben we al verschillende B2B projecten uitbesteed en dit gaat altijd even professioneel en succesvol." Wij vinden het vooral erg goed dat we exact weten welke kosten wij elke maand voor onze nieuwe klanten kwijt zijn.

  CEO, Offertefy

 • "Wij hebben het nabellen van chiptuning offertes naar volle tevredenheid weggezet bij de mannen van Salesafspraken." Met een vaste prijs per gemaakte bezoekafspraak wisten wij precies waar we aan toe waren.

  Eigenaar, Dynamic Tuning

 • Salesafspraken ondersteunt ons bij de uitbreiding van ons klantenbestand door sterke bezoekafspraken te leveren. Vooral de "no cure no pay" constructie geeft ons een helder overzicht en maximale zekerheid.

  Eigenaar, Aqua Swan

In de hedendaagse competitieve zakelijke landschap is het essentieel voor bedrijven om effectief en efficiënt hun doelgroep te bereiken. Dit is waar Salesafspraken.nl naar voren treedt als een cruciale partner voor bedrijven die streven naar groei en succes. Met een gespecialiseerde focus op B2B telemarketing en callcenterdiensten, biedt Salesafspraken.nl een unieke propositie: "No cure no pay". Dit betekent dat klanten alleen betalen voor daadwerkelijke resultaten, een benadering die de zorgen wegneemt die vaak gepaard gaan met traditionele marketing en telemarketing investeringen.

B2B Bezoekafspraken

Het hart van ons aanbod is het maken van B2B bezoekafspraken. Wij begrijpen dat het genereren van kwalitatieve leads en het opzetten van afspraken met potentiële klanten essentieel is voor zakelijk succes. Onze aanpak is direct en resultaat en doelgericht: U betaalt een vaste prijs per afspraak, zonder verborgen kosten, verplichte abonnementen, of langdurige verbintenissen. Dit zorgt voor transparantie en vertrouwen, twee pijlers waarop onze dienstverlening is gebouwd.

No Cure No Pay

Een van de meest aantrekkelijke aspecten van onze dienstverlening is het no cure no pay-model. Dit model verzekert onze klanten dat hun investering rendeert. Als er geen afspraken worden gemaakt of als een afspraak niet voldoet aan de vooraf gestelde criteria, betaalt u niets of krijgt u direct een vervangende afspraak. Dit elimineert het risico en geeft u de vrijheid om onze diensten te testen zonder voorafgaande kosten of verplichtingen.

Geen Opstartkosten

Anders dan vele spelers in de branche, brengen wij geen duizenden euro's aan opstartkosten in rekening. Wij geloven in het bouwen van langdurige relaties met onze klanten door eerlijkheid en transparantie. Onze klanten waarderen deze aanpak, aangezien het de toegangsbarrière voor onze diensten aanzienlijk verlaagt.


Veelgestelde Vragen (FAQ)

Waarom Kiezen voor Salesafspraken.nl?

Onze unieke benadering in de telemarketing- en callcenterindustrie zet ons apart. Hier zijn enkele redenen waarom bedrijven kiezen voor Salesafspraken.nl:

- Transparante Kostenstructuur: Betaal alleen voor resultaten, zonder verborgen kosten.

- Flexibiliteit: Geen langdurige contracten of verplichte abonnementen.

- Resultaatgericht: Ons succes is direct gekoppeld aan uw succes.

- Kostenbesparing: Geen opstartkosten betekent een lagere drempel om onze diensten te proberen.

Wat zijn de voordelen van B2B telemarketing?

B2B telemarketing biedt directe communicatie met potentiële klanten, gerichte leadgeneratie, en de mogelijkheid om snel relaties op te bouwen en te onderhouden. Het stelt bedrijven in staat hun verkooppijplijn efficiënt te vullen met kwalitatieve hoogwaardige leads.

Hoe garanderen jullie de kwaliteit van de afspraken?

Allereerst werken wij met een vooropgesteld script. Dit script heeft u als klant wellicht al liggen. Zo niet dan stellen wij er een op. Nog voordat we beginnen met de campagne willen we eerst de bevestiging dat het script exact voldoet aan het verhaal zoals u uw onderneming graag gerepresenteerd zou zien. Daarnaast hanteren wij strenge kwaliteitscontroles en werken we alleen met ervaren telemarketeers die getraind zijn in het effectief communiceren met beslissers binnen verschillende industrieën. Elk gesprek en elke afspraak wordt zorgvuldig geëvalueerd om te zorgen dat het aan onze hoge standaarden voldoet.


Meer informatie?

In een tijdperk waar digitale marketing hoogtij viert, blijft persoonlijk contact een krachtig instrument in B2B-relaties. Telemarketing en directe gesprekken bieden een persoonlijke tint welke vaak ontbreekt in e-mails en sociale media. Salesafspraken.nl begrijpt de waarde van deze menselijke connectie. Onze getrainde professionals zijn niet alleen stemmen aan de telefoon; ze zijn ambassadeurs van uw merk, getraind om uw bedrijfsvisie en -waarden op een authentieke en overtuigende manier over te brengen. Deze aanpak heeft bewezen effectief te zijn in het niet alleen genereren van leads, maar ook in het bouwen van langdurige zakelijke relaties.

Innovatie in Telemarketing

Bij Salesafspraken.nl blijven we innoveren in de manier waarop telemarketing wordt uitgevoerd. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en data-analyse, optimaliseren we onze campagnes voor maximale effectiviteit. Onze methodologieën zijn ontworpen om de juiste prospects op het juiste moment te bereiken, waardoor de kans op succes wordt gemaximaliseerd. Dit, gecombineerd met ons "No cure no pay" model, stelt ons in staat om een ongekende service te bieden die zowel efficiënt als effectief is.

Onze Expertisegebieden

Ons team beschikt over uitgebreide ervaring in een breed scala aan industrieën. Van technologie en software, recruitment, businesscoaching tot financiële diensten en productie, we hebben de kennis en expertise om hoogwaardige leads te genereren voor bijna elk type bedrijf. Deze expertise stelt ons in staat om ons snel aan te passen aan de specifieke behoeften van uw bedrijf en sector, waardoor de kwaliteit en relevantie van de gegenereerde afspraken verder worden verbeterd.

Aanpassingsvermogen en Flexibiliteit

We begrijpen dat elke klant uniek is, met zijn eigen set uitdagingen en doelstellingen. Daarom bieden we aangepaste telemarketingoplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Of u nu op zoek bent naar een intensieve campagne om uw salespipeline te boosten of naar een meer gematigde benadering om geleidelijk aan relaties op te bouwen, ons team kan een strategie ontwikkelen die past bij uw tempo en doelstellingen.

Commitment aan Kwaliteit

Kwaliteit staat bij alles wat we doen voorop. Van het eerste gesprek tot de uiteindelijke afspraak, we streven ernaar om de hoogste standaarden in telemarketing te handhaven. Dit betekent niet alleen het genereren van leads, maar ook het zorgen voor een positieve ervaring voor zowel onze klanten als hun potentiële klanten. Ons doel is om uw merk op de best mogelijke manier te vertegenwoordigen, waardoor de kans op succesvolle deals wordt vergroot.

Conclusie

Salesafspraken.nl staat aan de voorhoede van telemarketing en callcenterdiensten, en biedt een unieke combinatie van expertise, innovatie, en een klantgerichte benadering. Ons no cure no pay-model, gecombineerd met onze commitment aan kwaliteit en flexibiliteit, maakt ons de ideale partner voor bedrijven die hun verkoopinspanningen willen maximaliseren zonder de gebruikelijke risico's en kosten. Met Salesafspraken.nl kunt u rekenen op een betrouwbare partner die zich inzet voor uw succes.


Veelgestelde Vragen (FAQ) - Aanvulling

Hoe snel kunnen we resultaten verwachten?

De tijd tot de eerste resultaten kan variëren afhankelijk van de complexiteit van uw product of dienst en de markt waarop u zich richt. Echter, dankzij onze efficiënte aanpak en uitgebreide voorbereiding, beginnen veel van onze klanten binnen enkele dagen na het starten van de campagne kwalitatieve afspraken te zien. Ons team werkt nauw met u samen om de campagne vanaf dag één te optimaliseren voor de beste resultaten.

Hoe houden jullie de kwaliteit van de afspraken hoog?

Onze kwaliteitsborging begint bij de selectie en training van ons personeel. We investeren aanzienlijk in de ontwikkeling van onze medewerkers om ervoor te zorgen dat ze niet alleen uitstekende communicatievaardigheden hebben, maar ook een breed begrip van de industrieën en bedrijven waarmee we werken. Bovendien hanteren we strikte kwaliteitscontroles en feedbackloops met onze klanten om ervoor te zorgen dat de afspraken die we maken van de hoogste kwaliteit zijn en in lijn met hun specifieke eisen. Zoals reeds benoemd werken wij met een vast belscript wat door u als opdrachtgever is geaccordeerd waardoor we exact de juiste "tone of voice" hebben.

Kunnen jullie werken met bedrijven in elke industrie?

Hoewel we een breed scala aan industrieën bedienen, voeren we altijd een grondige evaluatie uit voordat we een nieuwe klant aannemen. Dit zorgt ervoor dat we volledig uw zakelijke behoeften en doelstellingen begrijpen en hierdoor kunnen bepalen of we de juiste match zijn. We zijn trots op ons vermogen om ons aan te passen en te werken met een divers portfolio van klanten, maar onze prioriteit is altijd om maximale waarde te bieden, wat soms betekent dat we selectief moeten zijn in de projecten die we aannemen.

Wat maakt Salesafspraken.nl anders dan andere telemarketingbedrijven?

Verschillende factoren onderscheiden ons van de concurrentie. Ten eerste, ons no cure no pay-model, dat ons belang direct afstemt op dat van onze klanten. Ten tweede, onze toewijding aan kwaliteit en maatwerk, waardoor we niet alleen afspraken maken, maar waardevolle zakelijke kansen creëren. Ten derde, onze transparante en klantvriendelijke benadering, inclusief onze belofte waarbij we de opstartkosten voor onze eigen rekening nemen alsook de belofte waarbij we u niet vast binden aan abonnementen of verplichte afname. Tot slot, onze diepgaande kennis van diverse industrieën en onze continue investering in de ontwikkeling van ons personeel, zodat we altijd de meest effectieve en efficiënte diensten kunnen bieden.


Kiezen voor Salesafspraken.nl betekent kiezen voor een partner die zich inzet voor uw succes. Met onze unieke combinatie van deskundigheid, toewijding en innovatieve aanpak zijn we niet alleen een dienstverlener, maar een verlengstuk van uw team. Samen streven we naar het maximaliseren van uw verkoopresultaten, het verbeteren van uw marktpositie, en het bereiken van uw zakelijke doelstellingen. Laat ons de last van het genereren van kwalitatieve B2B-afspraken van uw schouders nemen, zodat u zich kunt concentreren op wat u het beste doet: uw bedrijf laten groeien.

Met Salesafspraken.nl aan uw zijde zijn de mogelijkheden eindeloos. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we samen uw verkoopdoelstellingen kunnen bereiken en overschrijden.

Meer informatie?

Wij richten ons ook op onderstaande "Targets"

Koude acquisitie, offertes nabellen en bezoekafspraken plannen
Wij zorgen voor volle agenda's met gekwalificeerde afspraken!

Salesafspraken.nl

Koude acquisitie


Directe verkoop, de verkoop van abonnementen, het telefonisch afsluiten van contracten maar ook alle andere verkoop gerelateerde zaken zoals het telefonisch genereren van leads en afspraken, we doen het allemaal en op basis van no cure no pay.

Salesafspraken.nl

Offertes nabellen


Als Salesafspraken de door u ontvangen offertes opvolgt wordt het hoogst mogelijke resultaat bereikt doordat wij ons hebben gespecialiseerd in het nabellen van offerte aanvragen.

Salesafspraken.nl

Leadgeneratie


Via Google, Facebook & LinkedIn kunnen we door specifiek op uw doelgroep te targetten de meest relevante leads genereren die we tevens ook voor u kunnen opvolgen. Uiteraard op 100% No cure No pay basis.

Bezoekafspraken Bureau


Salesafspraken staat voor gekwalificeerde, hoogwaardige en waardevolle bezoekafspraken. Dat is wat wij u kunnen leveren. Helder en transparant tegen een vaste prijs per afspraak.