Telemarketing

Salesafspraken.nl

Telemarketing No cure No pay

Agenda's vol met top afspraken
Wij realiseren het voor u
100% no cure no pay

Met krachtige telemarketing naar waardevolle bezoekafspraken: Elk gesprek een stap dichter bij het realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen

Contact

Extra informatie over onze diensten?

Google reviews
+15 Jaar ervaring
+200 Bedrijven geholpen
+25.000 Afspraken ingepland
+3700 Gesloten contracten
 • Recreatie Outdoor Brands
 • Voys
 • Grage Jansen
 • Van Drie Tuning
 • Beheershop
 • Crook Tuning
 • Spasimo
 • dabbl

100% Echte "No Cure No Pay" Telemarketing
+15 Jaar Uw callcenter

U heeft de keuze tussen een vaste prijs per afspraak of een vaste prijs per verkoop

Het imago van:

callcenters & Telemarketing-bureaus

Inmiddels is telemarketing helaas bijna een woord geworden wat we niet graag op onze site presenteren. Dit komt omdat telemarketingbureau’s tegenwoordig geassocieerd worden met de oneindig vele inkomende ongevraagde opdringerige telefoongesprekken van de diverse callcenters waarbij vaak onervaren callcenter agents middels een standaard script ongewenste producten, diensten of contracten proberen te slijten.

Omdat deze callcentermedewerkers vaak onervaren zijn en onder hoge druk werken, proberen ze u vaak goedschiks of kwaadschiks aan de lijn te houden om hun producten te slijten. Hierdoor heeft de telefonische verkoop branche de afgelopen decennia een slechte naam gekregen, terwijl aan de andere kan nog steeds een groot deel van alle zakelijke transacties via de telefoon worden gesloten.

Meer informatie?

 • Salesafspraken heeft ruim 10 jaar top prestaties geleverd voor onze locale en internationale vestigingen door al onze offertes, informatieaanvragen, mails en inkomende telefoongesprekken te converteren naar daadwerkelijke afspraken in onze werkplaatsen. Hierdoor konden wij ons richten op softwareontwikkeling en de groei van onze organisatie.

  CEO A.Bonefaas ATM Chiptuning

 • Wij hebben Salesafspraken alle financiele instellingen in Nederland laten bellen waar we erg tevreden mee zijn. Een vaste prijs per gesprek was voor ons een enorme uitkomst waardoor we toch relatief voordelig onze campagne naar grote tevredenheid hebben kunnen voltooien.

  Directeur, Spasimo

 • "Inmiddels hebben we al verschillende B2B projecten uitbesteed en dit gaat altijd even professioneel en succesvol." Wij vinden het vooral erg goed dat we exact weten welke kosten wij elke maand voor onze nieuwe klanten kwijt zijn.

  CEO, Offertefy

 • "Wij hebben het nabellen van chiptuning offertes naar volle tevredenheid weggezet bij de mannen van Salesafspraken." Met een vaste prijs per gemaakte bezoekafspraak wisten wij precies waar we aan toe waren.

  Eigenaar, Dynamic Tuning

 • Salesafspraken ondersteunt ons bij de uitbreiding van ons klantenbestand door sterke bezoekafspraken te leveren. Vooral de "no cure no pay" constructie geeft ons een helder overzicht en maximale zekerheid.

  Eigenaar, Aqua Swan

Wij menen met onze werkwijze het imago van telefonisch verkopen in de callcenter branche een positieve impuls te geven middels onze ervaren goed getrainde call agents. Wij leven de vigerende Wet en regelgeving strikt na, en zijn zelfs blij met de aangescherpte regels voor telemarketingbureau’s. Wanneer wij de telefoon namens u oppakken om de door u uitverkoren prospects te benaderen zullen deze tegenwoordig sneller met ons in gesprek willen. Wanneer wij uw potentiële klant kundig, degelijk en inhoudelijk kunnen informeren zal de kans op overtuigen, en een deal, het grootst zijn. De prospect zal zich in ieder geval prettig benaderd voelen dankzij onze correcte, professionele benaderingswijze en inhoudelijke productkennis.

Salesafspraken.nl levert Sales as a Service voor de perfecte klantbeleving en omdat we zelfverzekerd zijn over onze dienstverlening leveren wij op een basis van 100% no cure no pay.

Meer informatie?

Wij richten ons ook op onderstaande "Targets"

Koude acquisitie, offertes nabellen en bezoekafspraken plannen
Wij zorgen voor volle agenda's met gekwalificeerde afspraken!

Salesafspraken.nl

Koude acquisitie


Directe verkoop, de verkoop van abonnementen, het telefonisch afsluiten van contracten maar ook alle andere verkoop gerelateerde zaken zoals het telefonisch genereren van leads en afspraken, we doen het allemaal en op basis van no cure no pay.

Salesafspraken.nl

Offertes nabellen


Als Salesafspraken de door u ontvangen offertes opvolgt wordt het hoogst mogelijke resultaat bereikt doordat wij ons hebben gespecialiseerd in het nabellen van offerte aanvragen.

Salesafspraken.nl

Leadgeneratie


Via Google, Facebook & LinkedIn kunnen we door specifiek op uw doelgroep te targetten de meest relevante leads genereren die we tevens ook voor u kunnen opvolgen. Uiteraard op 100% No cure No pay basis.

Bezoekafspraken Bureau


Salesafspraken staat voor gekwalificeerde, hoogwaardige en waardevolle bezoekafspraken. Dat is wat wij u kunnen leveren. Helder en transparant tegen een vaste prijs per afspraak.