Relatiebeheer uitbesteden

Salesafspraken.nl

Relatiebeheer Uitbesteden

Uw klanten waarderen dit
Betere service = Betere omzet
100% no cure no pay

Meer omzet + Minder klant verloop: Dat is de kracht van relatiebeheer. Een goede relatiebeheerder verdient zichzelf in het veelvoud terug

Contact

Extra informatie over onze diensten?

Google reviews
+15 Jaar ervaring
+150 Bedrijven geholpen
+25.000 Afspraken ingepland
+3700 Gesloten contracten
 • Recreatie Outdoor Brands
 • Voys
 • Grage Jansen
 • Van Drie Tuning
 • Beheershop
 • Crook Tuning
 • Spasimo
 • dabbl

100% Echte "No Cure No Pay" Relatiebeheer

U betaalt enkel een vaste prijs per afspraak, verkoop of prestatie

Als klanten eenmaal geworven, en aan boord zijn breekt een volgend belangrijk en soms onderbelicht stadium aan. Het beheren van de relatie. Ook deze service bieden wij aan vanuit ons klantcontact team. Klantenservice is een vak en wij hebben teamleden die daar in gespecialiseerd zijn. Goed luisteren is namelijk echt een vak. Ook de up-selling aan bestaande relaties, het aanbieden van extra of nieuwe diensten/producten, kunnen wij vanuit dit specialisme voor onze rekening nemen. Onze mensen hebben ervaring met diverse CRM (Customer Relationship Management)pakketten. Waardevolle informatie blijft op die manier altijd voor uw organisatie behouden, terwijl u taken uitbesteedt.

Waarschijnlijk heeft uw cliënt ook zakenpartners, nevenvestigingen, en een enorm netwerk van vrienden, familie etc. die ook interesse in uw dienst of uw product hebben.

Meer informatie?

 • Salesafspraken heeft ruim 10 jaar top prestaties geleverd voor onze locale en internationale vestigingen door al onze offertes, informatieaanvragen, mails en inkomende telefoongesprekken te converteren naar daadwerkelijke afspraken in onze werkplaatsen. Hierdoor konden wij ons richten op softwareontwikkeling en de groei van onze organisatie.

  CEO A.Bonefaas ATM Chiptuning

 • Wij hebben Salesafspraken alle financiele instellingen in Nederland laten bellen waar we erg tevreden mee zijn. Een vaste prijs per gesprek was voor ons een enorme uitkomst waardoor we toch relatief voordelig onze campagne naar grote tevredenheid hebben kunnen voltooien.

  Directeur, Spasimo

 • "Inmiddels hebben we al verschillende B2B projecten uitbesteed en dit gaat altijd even professioneel en succesvol." Wij vinden het vooral erg goed dat we exact weten welke kosten wij elke maand voor onze nieuwe klanten kwijt zijn.

  CEO, Offertefy

 • "Wij hebben het nabellen van chiptuning offertes naar volle tevredenheid weggezet bij de mannen van Salesafspraken." Met een vaste prijs per gemaakte bezoekafspraak wisten wij precies waar we aan toe waren.

  Eigenaar, Dynamic Tuning

 • Salesafspraken ondersteunt ons bij de uitbreiding van ons klantenbestand door sterke bezoekafspraken te leveren. Vooral de "no cure no pay" constructie geeft ons een helder overzicht en maximale zekerheid.

  Eigenaar, Aqua Swan

Het goed beheren van relaties is een belangrijke bezigheid die meer kennis en kunde vergt dan veel ondernemers denken. Het gaat hier namelijk om het opbouwen van een echte langdurige en duurzame relatie, nadat de eerste verkoop is gedaan. Voor veel ondernemers is het een lastige stap om derden het eigen relatiebestand te laten beheren maar wanneer u dit aan de juiste partij overlaat zult u zien dat er meer in zit dan u zou durven dromen. Positieve mond op mond reclame naar aanleiding van goede aftersales is onbetaalbaar en wij werken er graag aan mee om dit voor u te realiseren.

Ook slapende klanten die al geruime tijd niets meer bij u hebben afgenomen kunnen wij voor u benaderen en “revitaliseren”. Waarom hebben ze al een lange tijd niets meer gekocht? Of waarom is het maar bij die ene aankoop gebleven? Wij kunnen dit met de juiste gespreksstrategie achterhalen! Hierdoor kunnen er aanpassingen in uw marketingstrategie worden doorgevoerd zodat dit soort klanten weer wakker en actief worden.

Stuurt u uw klanten nadat ze een aankoop hebben gedaan een bedank mail, brief, of stuurt u ze misschien zelfs een presentje? Belt u uw klanten weleens om te informeren hoe het bevalt, nadat ze iets hebben aangeschaft? Mogelijk heeft u hier nog nooit over nagedacht, terwijl het bijna niets hoeft te kosten. Wij helpen u graag bij het beheren van uw relaties. U drukt op deze wijze uw waardering uit, met een verhoogde kans op nieuwe relaties en/of vervolgaankopen. Even een persoonlijk telefoontje met de vraag hoe de ervaring was komt sterker over dan 20 e-mails. Wij kunnen deze service voor u uit handen nemen.

Meer informatie?

Wij richten ons ook op onderstaande "Targets"

Koude acquisitie, offertes nabellen en bezoekafspraken plannen
Wij zorgen voor volle agenda's met gekwalificeerde afspraken!

Salesafspraken.nl

Koude acquisitie


Directe verkoop, de verkoop van abonnementen, het telefonisch afsluiten van contracten maar ook alle andere verkoop gerelateerde zaken zoals het telefonisch genereren van leads en afspraken, we doen het allemaal en op basis van no cure no pay.

Salesafspraken.nl

Offertes nabellen


Als Salesafspraken de door u ontvangen offertes opvolgt wordt het hoogst mogelijke resultaat bereikt doordat wij ons hebben gespecialiseerd in het nabellen van offerte aanvragen.

Salesafspraken.nl

Leadgeneratie


Via Google, Facebook & LinkedIn kunnen we door specifiek op uw doelgroep te targetten de meest relevante leads genereren die we tevens ook voor u kunnen opvolgen. Uiteraard op 100% No cure No pay basis.

Bezoekafspraken Bureau


Salesafspraken staat voor gekwalificeerde, hoogwaardige en waardevolle bezoekafspraken. Dat is wat wij u kunnen leveren. Helder en transparant tegen een vaste prijs per afspraak.