Beursleads nabellen


Nu Nederland weer voorzichtig opstart, na een paar maanden van complete stilstand dankzij Covid-19 gaan de (vak) beurzen gelukkig ook langzaam maar zeker weer van start. Uiteraard met de daarbijbehorende Corona regels en RIVM richtlijnen. Als u op een beurs staat met uw bedrijf waarbij u uw produkt of dienst probeert aan te prijzen kunt u dit op verschillende manieren doen. Het doel is uiteraard om zoveel mogelijk sales (en naamsbekendheid) te behalen. De meest beproefde techniek is om zoveel mogelijk prospect/klantgegevens te verzamelen. Dit kunt u doen middels een win-actie of u zet gewoonweg een unieke  aanbieding neer waar prospects zich direct op in kunnen schrijven. Hierna sturen de meeste bedrijven een algemene mailing of nieuwsbrief met algemene informatie of een actueel aanbod richting de beursbezoeker.

Een veelgemaakte fout ofwel gemiste kans is dat veel bedrijven hierna rustig af gaan zitten wachten totdat de beursbezoekers zichzelf bij uw onderneming komen melden naar aanleiding van de prettige ervaring die ze bij uw beursstand hebben opgedaan. Dit is niet de manier waarop u het maximaal mogelijke uit uw investering haalt. Wanneer u gaat afwachten bestaat de kans dat de prospect naar een concurrent gaat of uw bedrijf gewoonweg compleet vergeet.

Salesafspraken.nl Sales as a Service

Salesfsapraken leads kwalificeren target


Ongeacht hoe u aan uw leads komt. Of u deze nu via een beurs heeft gegenereerd of dat u in de afgelopen jaren een waardevolle database heeft met mailadressen heeft verzameld. Het is altijd interessant om middels een mailing een connectie te maken en te onderhouden met de prospect. Het komt echter helaas te vaak voor dat de prospect uw mailing niet gezien of gelezen heeft. Wanneer wij de prospect voor u nabellen motiveert dit om toch nog even naar het voorstel te kijken wat het slagingspercentage alleen maar verder zal verhogen maar ook uw bedrijf, merknaam en product zal door het prettige en informatieve telefoongesprek een onuitwisbare indruk achterlaten.

U bespaart veel tijd als u Salesafspraken.nl uw follow up calls laat uitvoeren. Bovendien genereren wij hiermee veel extra omzet voor u. U krijgt meer respons op uw mailing én u slaagt erin meer van uw uitstaande offertes om te zetten in harde orders. Neem voor meer informatie telefonisch contact op met Salesafspraken.nl of vul ons contactformulier in voor een vrijblijvende offerte of kennismakingsgesprek.

Zoals met al onze diensten zijn wij overtuigd van onze kwaliteiten en bieden hierom onze dienstverlening op een 100% no cure no pay basis aan.