Buitendienstafspraken Agendaplanning

Salesafspraken.nl

Buitendienstafspraken

Agenda's vol met top afspraken
Voor al uw accountmanagers
100% no cure no pay

Wilt u gekwalificeerde bezoekafspraken met beslissingsbevoegde personen in uw branche en in uw regio? 👉

Contact

Extra informatie over onze diensten?

Google reviews
+15 Jaar ervaring
+150 Bedrijven geholpen
+25.000 Afspraken ingepland
+3700 Gesloten contracten
 • Recreatie Outdoor Brands
 • Voys
 • Grage Jansen
 • Van Drie Tuning
 • Beheershop
 • Crook Tuning
 • Spasimo
 • dabbl

100% "No Cure No Pay" Bezoekafspraken via Telemarketing
Duizenden Euro's opstartkosten? Niet bij ons!

U betaalt enkel een vaste prijs per bezoekafspraak of planning

Wanneer een product of dienst om wat voor reden moeilijk via de telefoon verkocht kan worden is een buitendienstafspraak vaak een goed alternatief. Afspraken plannen voor de buitendienst is een service die wij veelvuldig uitvoeren. De meeste accountmanagers vinden het telefonisch inplannen van afspraken gewoonweg geen leuke bezigheid en dat snappen we. Zij zitten liever bij een klant aan tafel om uw product of de dienst te verkopen.

Wij hebben een aantal specialisten zitten die juist hun plezier halen uit het telefonisch overtuigen van de beslisser om tot een persoonlijke afspraak te komen. Het spel om langs die strenge secretaresses te komen blijft iedere dag weer een uitdaging maar als men hier na jaren lange ervaring een meester in is geworden, wordt het niet alleen relatief steeds gemakkelijker maar ook bijzonder bevredigend wanneer er weer een succesvolle afspraak is gepland.

Als uw accountmanager uiteindelijk bij de prospect aan tafel zit dankzij de call agents van Salesafspraken.nl geeft dit een maximale kans op een sale omdat de prospect al telefonisch op basis van uw specifieke wensen door ons is voorbereid met de nodige productinformatie. Voordat we samen een dergelijk project opstarten vinden wij het van groots belang om precies te weten welke eisen u stelt aan een buitendienstafspraak.

Meer informatie?

 • Salesafspraken heeft ruim 10 jaar top prestaties geleverd voor onze locale en internationale vestigingen door al onze offertes, informatieaanvragen, mails en inkomende telefoongesprekken te converteren naar daadwerkelijke afspraken in onze werkplaatsen. Hierdoor konden wij ons richten op softwareontwikkeling en de groei van onze organisatie.

  CEO A.Bonefaas ATM Chiptuning

 • Wij hebben Salesafspraken alle financiele instellingen in Nederland laten bellen waar we erg tevreden mee zijn. Een vaste prijs per gesprek was voor ons een enorme uitkomst waardoor we toch relatief voordelig onze campagne naar grote tevredenheid hebben kunnen voltooien.

  Directeur, Spasimo

 • "Inmiddels hebben we al verschillende B2B projecten uitbesteed en dit gaat altijd even professioneel en succesvol." Wij vinden het vooral erg goed dat we exact weten welke kosten wij elke maand voor onze nieuwe klanten kwijt zijn.

  CEO, Offertefy

 • "Wij hebben het nabellen van chiptuning offertes naar volle tevredenheid weggezet bij de mannen van Salesafspraken." Met een vaste prijs per gemaakte bezoekafspraak wisten wij precies waar we aan toe waren.

  Eigenaar, Dynamic Tuning

 • Salesafspraken ondersteunt ons bij de uitbreiding van ons klantenbestand door sterke bezoekafspraken te leveren. Vooral de "no cure no pay" constructie geeft ons een helder overzicht en maximale zekerheid.

  Eigenaar, Aqua Swan

Met wie wilt u de afspraak precies?

Welke vragen moeten er vooraf worden gesteld en beantwoord?

Welke (product)informatie moeten wij alvast geven?

Ons advies is het om niet te veel informatie weg te geven omdat er anders aan tafel mogelijk onvoldoende gespreksstof is. Het is de kunst om precies datgeen aan informatie te geven waardoor de prospect getriggerd wordt om ons uit te nodigen. Het is dus zaak hier een perfecte balans in te vinden. Aangezien ieder verkoopgesprek weer anders is, kan die balans enkel gevonden en gecreëerd worden door mensen met jaren lange ervaring en voldoende training in dergelijke verkoopgesprekken. U zult na een testcase met ons inzien dat wij deze ervaring ruimschoots in huis hebben.

Vervolgens hechten wij er belang aan dat uw product of uw dienst kwalitatief sterk en overtuigend is. Denkt u dat u echt iets moois aan te bieden heeft, maar u weet nog niet hoe dit commercieel handig te verpakken, dan staan wij graag aan uw zijde om dit traject samen succesvol vorm te geven.

Indien gewenst kunnen we zelfs het gehele bezoekerstraject bij u uit handen nemen waardoor wij zelf de buitendienst afspraken voor u gaan bezoeken. Hierbij bieden we u dus een compleet salespakket aan. Zelfs dit kan ook op basis van No Cure No Pay worden gerealiseerd. Wij zullen dit natuurlijk uitsluitend doen als wij 100% overtuigd zijn van uw product en organisatie.

Meer informatie?

Wij richten ons ook op onderstaande "Targets"

Koude acquisitie, offertes nabellen en bezoekafspraken plannen
Wij zorgen voor volle agenda's met gekwalificeerde afspraken!

Salesafspraken.nl

Koude acquisitie


Directe verkoop, de verkoop van abonnementen, het telefonisch afsluiten van contracten maar ook alle andere verkoop gerelateerde zaken zoals het telefonisch genereren van leads en afspraken, we doen het allemaal en op basis van no cure no pay.

Salesafspraken.nl

Offertes nabellen


Als Salesafspraken de door u ontvangen offertes opvolgt wordt het hoogst mogelijke resultaat bereikt doordat wij ons hebben gespecialiseerd in het nabellen van offerte aanvragen.

Salesafspraken.nl

Leadgeneratie


Via Google, Facebook & LinkedIn kunnen we door specifiek op uw doelgroep te targetten de meest relevante leads genereren die we tevens ook voor u kunnen opvolgen. Uiteraard op 100% No cure No pay basis.

Bezoekafspraken Bureau


Salesafspraken staat voor gekwalificeerde, hoogwaardige en waardevolle bezoekafspraken. Dat is wat wij u kunnen leveren. Helder en transparant tegen een vaste prijs per afspraak.