Nieuwe klanten werven

Agenda's vol met top afspraken
Of een lijst vol met nieuwe klanten
Wij regelen het voor u: 100% no cure no pay

Heeft u eigen verkopers of accountmanagers? Dan leveren wij u gekwalificeerde B2B bezoekafspraken.Volledige uitbesteding van de verkoop is ook mogelijk. 👉

Contact

Extra informatie over onze diensten?

Google reviews
+15 Jaar ervaring
+150 Bedrijven geholpen
+25.000 Afspraken ingepland
+3700 Gesloten contracten
 • Recreatie Outdoor Brands
 • Voys
 • Grage Jansen
 • Van Drie Tuning
 • Beheershop
 • Crook Tuning
 • Spasimo
 • dabbl

100% Echte "No Cure No Pay" Telemarketing
Duizenden Euro's opstartkosten? Niet bij ons!

U betaalt enkel een vaste prijs per afspraak, verkoop of prestatie

Het werven van nieuwe klanten. Voor de een één hoge drempel en voor de ander een favoriete uitdaging die te vergelijken is met topsport. Bij Salesafspraken.nl zien we regelmatig bedrijven die technisch een fantastisch en uniek product hebben, dat een enorme marktpotentie heeft, maar door gebrek aan sales en marketing skills een zachte dood dreigt te sterven. Denk bijvoorbeeld aan Video 2000 van Philips, een technisch superieur product dat het aflegde tegen de marketing machine van VHS. Een technisch sterk team is erg belangrijk, maar de sales en marketing zijn minimaal net zo belangrijk voor een commercieel succes. Wij zijn in staat uw sales een boost te geven en uw product op de juiste wijze bij de goede doelgroep onder de aandacht te brengen. Uw mensen kunnen zich dan blijven concentreren op datgene waar ze goed in zijn en lol in hebben: Het technisch door ontwikkelen van uw product pallet.

Salesafspraken.nl kan voor u het volledige, of een deel van het salesproces uit handen nemen. Van leadgeneratie tot en met de daadwerkelijke sale of daarna de up-selling en relatiebeheer. Regelmatig ontwikkelen we samen met onze klanten volledige campagnes en product introducties. Het telefonisch opvolgen van leads is onze specialisatie, maar in principe kunnen wij het salesproces van A tot en met Z voor u uit handen nemen. Wij lanceren regelmatig nieuwe producten van klanten via een aantal landingspagina’s die specifieke delen van de doelgroep aanspreken. Vaak geven we de klant een doelgroep specifieke incentive bijvoorbeeld een whitepaper, kortingsvoucher of give-away . Op deze wijze genereren wij precies de goede kwalitatieve leads die nodig zijn om uw product aan te verkopen. Ook in aftersales zijn we sterk. Via word-to mouth marketing (mond op mond reclame) wordt regelmatig meer verkocht dan aan de initiële warme lead.

Meer informatie?

 • Salesafspraken heeft ruim 10 jaar Top prestaties geleverd voor onze locale en internationale vestigingen door al onze offertes, informatieaanvragen, mails en inkomende telefoongesprekken te converteren naar daadwerkelijke afspraken in onze werkplaatsen. Hierdoor konden wij ons richten op softwareontwikkeling en de groei van onze organisatie

  CEO A. Bonefaas ATM Chiptuning

 • Wij hebben Salesafspraken alle financiele instellingen in Nederland laten bellen waar we erg tevreden mee zijn. Een vaste prijs per gesprek was voor ons een enorme uitkomst waardoor we toch relatief voordelig onze campagne naar grote tevredenheid hebben kunnen voltooien.

  Directeur, Spasimo

 • "Inmiddels hebben we al verschillende B2B projecten uitbesteed en dit gaat altijd even professioneel en succesvol." Wij vinden het vooral erg goed dat we exact weten welke kosten wij elke maand voor onze nieuwe klanten kwijt zijn.

  CEO, Offertefy

 • "Wij hebben het nabellen van chiptuning offertes naar volle tevredenheid weggezet bij de mannen van Salesafspraken." Met een vaste prijs per gemaakte bezoekafspraak wisten wij precies waar we aan toe waren.

  Eigenaar, Dynamic Tuning

 • Salesafspraken ondersteunt ons bij de uitbreiding van ons klantenbestand door sterke bezoekafspraken te leveren. Vooral de "no cure no pay" constructie geeft ons een helder overzicht en maximale zekerheid.

  Eigenaar, Aqua Swan

Ongeacht hoe u aan uw leads komt. Of u deze nu via een beurs heeft gegenereerd of dat u in de afgelopen jaren een waardevolle database heeft met mailadressen heeft verzameld. Het is altijd interessant om middels een mailing een connectie te maken en te onderhouden met de prospect. Het komt echter helaas te vaak voor dat de prospect uw mailing niet gezien of gelezen heeft. Wanneer wij de prospect voor u nabellen motiveert dit om toch nog even naar het voorstel te kijken wat het slagingspercentage alleen maar verder zal verhogen maar ook uw bedrijf, merknaam en product zal door het prettige en informatieve telefoongesprek een onuitwisbare indruk achterlaten.

U bespaart veel tijd als u Salesafspraken.nl uw follow up calls laat uitvoeren. Bovendien genereren wij hiermee veel extra omzet voor u. U krijgt meer respons op uw mailing én u slaagt erin meer van uw uitstaande offertes om te zetten in harde orders. Neem voor meer informatie telefonisch contact op met Salesafspraken.nl of vul ons contactformulier in voor een vrijblijvende offerte of kennismakingsgesprek.

Zoals met al onze diensten zijn wij overtuigd van onze kwaliteiten en bieden hierom onze dienstverlening op een 100% no cure no pay basis aan.

Meer informatie?

Wij richten ons ook op onderstaande "Targets"

Koude acquisitie, offertes nabellen en bezoekafspraken plannen
Wij zorgen voor volle agenda's met gekwalificeerde afspraken!

Salesafspraken.nl

Koude acquisitie


Bezoekafspraken plannen, Sales afspraken maken, B2B afspraken genereren, Agendaplanning, maar ook alle andere verkoop gerelateerde zaken zoals het telefonisch genereren van leads we voeren het allemaal voor u uit.

Salesafspraken.nl

Offertes nabellen


Als Salesafspraken de door u ontvangen offertes opvolgt wordt het hoogst mogelijke resultaat bereikt doordat wij ons hebben gespecialiseerd in het nabellen van offerte aanvragen.

Salesafspraken.nl

Leadgeneratie


Via Google, Facebook & LinkedIn kunnen we door specifiek op uw doelgroep te targetten de meest relevante leads genereren die we tevens ook voor u kunnen opvolgen. Uiteraard op 100% No cure No pay basis.

Bezoekafspraken Bureau


Salesafspraken staat voor gekwalificeerde, hoogwaardige en waardevolle bezoekafspraken. Dat is wat wij u kunnen leveren. Helder en transparant tegen een vaste prijs per afspraak.