Salesconversie

Salesafspraken.nl

Sales conversie

Agenda's vol met top afspraken
Wij realiseren het voor u
100% no cure no pay

Een beginnende conversieratio van 1 op 3 tot 1 op 4 is realistisch voor niet kostbare producten of diensten.

Contact

Extra informatie over onze diensten?

Google reviews
+15 Jaar ervaring
+150 Bedrijven geholpen
+25.000 Afspraken ingepland
+3700 Gesloten contracten
 • Recreatie Outdoor Brands
 • Voys
 • Grage Jansen
 • Van Drie Tuning
 • Beheershop
 • Crook Tuning
 • Spasimo
 • dabbl

100% Echte "No Cure No Pay" Telemarketing
Duizenden Euro's opstartkosten?
Dat is inderdaad normaal bij callcenters maar niet bij ons!

U betaalt enkel een vaste prijs per afspraak, verkoop of prestatie.

Conversie (of conversieratio) is waar het om draait in sales en marketing. Met conversie bedoelt men het aantal bezoekers dat tot een transactie overgaat, uitgedrukt als een percentage van het totaal aantal bezoekers. Dit noemen we de conversie ratio. De transactie zal vaak een aankoop zijn, maar het kan net zo goed het kopen van een (zakelijke) dienst of het afsluiten van een financieel product of abonnement zijn.

Het is van belang dat de conversieratio zo hoog mogelijk is voor een maximale return On Investment (ROI), van de gedraaide campagne. De focus zal dus altijd moeten liggen op conversie optimalisatie.

Waarom is conversie optimalisatie zo belangrijk? Het is de allerbeste manier om meer waarde en respons uit uw bestaande bezoekersstroom te halen.

Door conversie percentages te verhogen, vergroot u het aantal bezoekers dat een transactie doet. Als u weet wat de gemiddelde orderwaarde is, dan kunt u dus heel snel uitrekenen wat dit mogelijk oplevert.

Meer informatie?

 • Salesafspraken heeft ruim 10 jaar Top prestaties geleverd voor onze locale en internationale vestigingen door al onze offertes, informatieaanvragen, mails en inkomende telefoongesprekken te converteren naar daadwerkelijke afspraken in onze werkplaatsen. Hierdoor konden wij ons richten op softwareontwikkeling en de groei van onze organisatie

  CEO A. Bonefaas ATM Chiptuning

 • Wij hebben Salesafspraken alle financiele instellingen in Nederland laten bellen waar we erg tevreden mee zijn. Een vaste prijs per gesprek was voor ons een enorme uitkomst waardoor we toch relatief voordelig onze campagne naar grote tevredenheid hebben kunnen voltooien.

  Directeur, Spasimo

 • "Inmiddels hebben we al verschillende B2B projecten uitbesteed en dit gaat altijd even professioneel en succesvol." Wij vinden het vooral erg goed dat we exact weten welke kosten wij elke maand voor onze nieuwe klanten kwijt zijn.

  CEO, Offertefy

 • "Wij hebben het nabellen van chiptuning offertes naar volle tevredenheid weggezet bij de mannen van Salesafspraken." Met een vaste prijs per gemaakte bezoekafspraak wisten wij precies waar we aan toe waren.

  Eigenaar, Dynamic Tuning

 • Salesafspraken ondersteunt ons bij de uitbreiding van ons klantenbestand door sterke bezoekafspraken te leveren. Vooral de "no cure no pay" constructie geeft ons een helder overzicht en maximale zekerheid.

  Eigenaar, Aqua Swan

Uw gemiddelde orderwaarde is € 1000. En het conversiepercentage is nu 1%.

U genereert dus € 1000 omzet voor elke 100 bezoekers.

Als u het conversie percentage met 100% kunt verhogen naar 2%, dan;

– Heeft u genoeg aan 50 bezoekers voor € 1000 omzet
– En genereren 100 bezoekers € 2.000 omzet

Oftewel, verlaag uw kosten en/of groei exponentieel in omzet.

Afhankelijk van de huidige set-up zijn er vaak veel ‘quick wins’ mogelijk waardoor u met weinig inspanning of kosten echt indrukwekkende resultaten kunt behalen. Dit maakt conversie zo’n belangrijke Kritieke Prestatie Indicator (KPI) en conversie optimalisatie zo’n effectieve en schaalbare manier om uw rendement te verhogen.

Belangrijke tips voor een betere conversie:
– Verbeter de site snelheid.
– Verbeter uw waarde propositie
– Verbeter de user experience
– Creëer urgentie!

Wij hebben binnen Salesafspraken.nl veel ervaring met deze processen en kunnen u adviseren hoe de conversie percentages van de bezoekers van uw site en landingspagina’s verbeterd kunnen worden.

Salesafspraken.nl levert Sales as a Service voor de perfecte klantbeleving en omdat we zelfverzekerd zijn over onze dienstverlening leveren wij op een basis van 100% no cure no pay.

Meer informatie?

Wij richten ons ook op onderstaande "Targets"

Koude acquisitie, offertes nabellen en bezoekafspraken plannen
Wij zorgen voor volle agenda's met gekwalificeerde afspraken!

Salesafspraken.nl

Koude acquisitie


Bezoekafspraken plannen, Sales afspraken maken, B2B afspraken genereren, Agendaplanning, maar ook alle andere verkoop gerelateerde zaken zoals het telefonisch genereren van leads we voeren het allemaal voor u uit.

Salesafspraken.nl

Offertes nabellen


Als Salesafspraken de door u ontvangen offertes opvolgt wordt het hoogst mogelijke resultaat bereikt doordat wij ons hebben gespecialiseerd in het nabellen van offerte aanvragen.

Salesafspraken.nl

Leadgeneratie


Via Google, Facebook & LinkedIn kunnen we door specifiek op uw doelgroep te targetten de meest relevante leads genereren die we tevens ook voor u kunnen opvolgen. Uiteraard op 100% No cure No pay basis.

Bezoekafspraken Bureau


Salesafspraken staat voor gekwalificeerde, hoogwaardige en waardevolle bezoekafspraken. Dat is wat wij u kunnen leveren. Helder en transparant tegen een vaste prijs per afspraak.