Telefoonservice

Salesafspraken.nl

Inkomende gesprekken / Inbound uitbesteden

Agenda's vol met top afspraken
Wij realiseren het voor u
100% no cure no pay

De absolute zekerheid dat uw bedrijf telefonisch wordt gerepresenteerd zoals u dat graag ziet 👉

Contact

Extra informatie over onze diensten?

Google reviews
+15 Jaar ervaring
+150 Bedrijven geholpen
+25.000 Afspraken ingepland
+3700 Gesloten contracten
 • Recreatie Outdoor Brands
 • Voys
 • Grage Jansen
 • Van Drie Tuning
 • Beheershop
 • Crook Tuning
 • Spasimo
 • dabbl

Nooit meer een gemiste oproep, informatie of offerte aanvraag en nooit meer een gemiste prospect of klant!

Met onze telefoonservice bent u altijd bereikbaar voor uw cliënten en prospects

Uw telefoon gaat te pas en te onpas over want u heeft een interessante dienst of een goed product!

Weer een geïnteresseerde die informatie wenst. En dat terwijl u zich het liefste met uw eigen corebusiness en uw ambacht bezig houdt. Zeer waarschijnlijk gingen die inkomende telefoons u in het begin erg goed af maar als u nu het gevoel krijgt dat het u iets te veel wordt is het tijd om Salesafspraken te benaderen.

Door jaren lange ervaring kunnen wij u de binnenkomende telefoongesprekken volledig of gedeeltelijk uit handen nemen. We zorgen ervoor dat we ons presenteren als een ware medewerker van uw bedrijf.

Ongeacht of uw doel gericht is op service verlenen waarbij de klant enkel wordt geïnformeerd of dat we middels onze overtuigingskracht het maximale uit ieder binnenkomend gesprek moeten halen. In alle gevallen is het van groot belang goed naar de klant te luisteren wat naar onze mening het aller belangrijkste is. Bij een eventueel verkoopgesprek willen we de klant absoluut niet pushen maar op de juiste manier, zowel kundig, degelijk alsook inhoudelijk informeren. Mocht de prospect hier direct op in gaan, dan heeft u perfecte opdracht maar mocht de prospect ons voorstel afwijzen dan zal er alsnog positief over uw bedrijf gesproken worden omdat deze het gesprek als bijzonder en informatief heeft ervaren.

Meer informatie?

 • Salesafspraken heeft ruim 10 jaar top prestaties geleverd voor onze locale en internationale vestigingen door al onze offertes, informatieaanvragen, mails en inkomende telefoongesprekken te converteren naar daadwerkelijke afspraken in onze werkplaatsen. Hierdoor konden wij ons richten op softwareontwikkeling en de groei van onze organisatie.

  CEO A.Bonefaas ATM Chiptuning

 • Wij hebben Salesafspraken alle financiele instellingen in Nederland laten bellen waar we erg tevreden mee zijn. Een vaste prijs per gesprek was voor ons een enorme uitkomst waardoor we toch relatief voordelig onze campagne naar grote tevredenheid hebben kunnen voltooien.

  Directeur, Spasimo

 • "Inmiddels hebben we al verschillende B2B projecten uitbesteed en dit gaat altijd even professioneel en succesvol." Wij vinden het vooral erg goed dat we exact weten welke kosten wij elke maand voor onze nieuwe klanten kwijt zijn.

  CEO, Offertefy

 • "Wij hebben het nabellen van chiptuning offertes naar volle tevredenheid weggezet bij de mannen van Salesafspraken." Met een vaste prijs per gemaakte bezoekafspraak wisten wij precies waar we aan toe waren.

  Eigenaar, Dynamic Tuning

 • Salesafspraken ondersteunt ons bij de uitbreiding van ons klantenbestand door sterke bezoekafspraken te leveren. Vooral de "no cure no pay" constructie geeft ons een helder overzicht en maximale zekerheid.

  Eigenaar, Aqua Swan

Gaat u eens bij zichzelf na, wanneer u een bedrijf benadert waarbij u in een callcenter terecht komt. Hoe vaak is het voorgekomen dat u telefonisch echt werkelijk goed te woord wordt gestaan waarbij de adviseur niet alleen de tijd voor u neemt maar u ook op een kundige en oprecht vriendelijke manier informeert over de mogelijkheden die het bedrijf u te bieden heeft. Wij bieden u de mogelijkheid om precies zo’n adviseur aan uw bedrijf te koppelen.

Via een slimme constructie middels een keuzemenu kunt u uw inkomende telefoongesprekken door laten schakelen naar Salesafspraken zodat wij de inkomende telefoongesprekken volledig of gedeeltelijk uit handen kunnen nemen. Hierbij kunnen we u een volledig inzicht geven in het aantal binnen gekomen gesprekken, de tijden waarop de telefoongesprekken hebben plaats gevonden maar ook de exacte duur.

Hierdoor kunt u zich wederom volledig focussen op hetgeen waar u goed in bent en dat is ondernemen!

Salesafspraken.nl levert Sales as a Service voor de perfecte klantbeleving en omdat we zelfverzekerd zijn over onze dienstverlening leveren wij op een basis van 100% no cure no pay.

Meer informatie?

Wij richten ons ook op onderstaande "Targets"

Koude acquisitie, offertes nabellen en bezoekafspraken plannen
Wij zorgen voor volle agenda's met gekwalificeerde afspraken!

Salesafspraken.nl

Koude acquisitie


Directe verkoop, de verkoop van abonnementen, het telefonisch afsluiten van contracten maar ook alle andere verkoop gerelateerde zaken zoals het telefonisch genereren van leads en afspraken, we doen het allemaal en op basis van no cure no pay.

Salesafspraken.nl

Offertes nabellen


Als Salesafspraken de door u ontvangen offertes opvolgt wordt het hoogst mogelijke resultaat bereikt doordat wij ons hebben gespecialiseerd in het nabellen van offerte aanvragen.

Salesafspraken.nl

Leadgeneratie


Via Google, Facebook & LinkedIn kunnen we door specifiek op uw doelgroep te targetten de meest relevante leads genereren die we tevens ook voor u kunnen opvolgen. Uiteraard op 100% No cure No pay basis.

Bezoekafspraken Bureau


Salesafspraken staat voor gekwalificeerde, hoogwaardige en waardevolle bezoekafspraken. Dat is wat wij u kunnen leveren. Helder en transparant tegen een vaste prijs per afspraak.