Dit is iets wat de meeste saleslieden het liefste voor zich uit schuiven. Maar wij niet! Het is en blijft topsport en we blijven het met groot plezier uitoefenen. Zelfs koude acquisitie kan op basis van No cure No pay.
Als Salesafspraken de door u ontvangen offertes opvolgt wordt het hoogst mogelijke resultaat bereikt doordat wij ons onder andere hebben gespecialiseerd in het nabellen van offerte aanvragen.
Via Google, Facebook & LinkedIn kunnen we door specifiek op uw doelgroep te targetten de meest relevante leads genereren die we tevens ook voor u kunnen opvolgen. Uiteraard op 100% No cure No pay basis.
Wilt u ook met uw website gegarandeerd bovenaan in Google komen. We kunnen u dit transparant, inzichtelijk en meetbaar aanbieden op een 100% no cure no pay basis.

Koude verkoop, offertes & webinar bezoekers nabellen en leadgeneratie.

Wij kunnen er voor zorgen dat uw mailbox vol met nieuwe klanten zit!

“Telemarketing No Cure No Pay“
U betaalt alleen per lead of per afspraak!

Sales Sales Sales! Wij zetten bij telemarketingbureau Salesafspraken.nl “alles op alles” om er voor te zorgen dat uw mailbox vol met goede leads en/of klanten zit! New business aantrekken en nieuwe markten aanboren.

U wilt groeien met uw onderneming maar u heeft geen tijd of voldoende saleskrachten om dit te bewerkstelligen? Neem nu contact op en wij leggen u graag uit hoe wij dit traject het beste samen met u kunnen doorlopen en hiermee het beste de acquisitie kunt uitbesteden. Of het nu op onze telemarketing afdeling middels koude acquisitie gaat of dat we reeds door u ontvangen offerteaanvragen moeten converteren naar een daadwerkelijke klant: “U kunt het gerust aan onze deskundige verkopers over laten”.

Wij zijn niet enkel en alleen een telemarketingbureau. We beschikken namelijk binnen ons team over een ervaren groep van online professionals om voor u de meest relevante leads op Google (SEO/SEA), Facebook en LinkedIn te targetten. Dit doen we onder andere door het maken van specifieke landingspagina’s en het schrijven van relevante content waarbij we diverse klantbeloften doen. In welke branche u ook zit, wij kunnen, onder voorwaarden boven alles en iedereen gaan staan zodat u als eerste opvalt tussen de vele anderen in uw bedrijfstak. Zowel met advertisement maar ook organisch middels SEO.

Om u nog meer winst te leveren kunnen wij als telemarketingbureau de binnengekomen leads voor u kwalificeren door deze na te bellen om te controleren of er wel “echt” een aankoop-intentie is en om vervolgens de klant te laten vertellen over haar wensen en behoeftes en indien gewenst plus als het product of de dienst het toelaat sluiten wij direct de deal met de prospect telefonisch voor u. Omdat we zelfverzekerd zijn over onze dienstverlening leveren wij op een basis van 100% No cure No pay”.

U stelt de target!

"Salesafspraken.nl heeft voor ons een complete verkoop en marketingstrategie met groot succes opgezet!"
"Inmiddels hebben we al verschillende projecten uitbesteed en dit gaat altijd even professioneel en succesvol."
"Wij hebben het nabellen van offertes naar volle tevredenheid weggezet bij de mannen van Salesafspraken."

Een volle mailbox met prospects die direct van uw diensten gebruik willen maken?
Wij regelen het voor u!