Salesafspraken.nl

Salesafspraken.nl

Salesafspraken inplannen
Offertes nabellen
Koude acquisitie

Agenda's vol met top afspraken
Opstartkosten? Nee!
100% no cure no pay

Contact

Extra informatie?

Google reviews
+15 Jaar ervaring
+150 Bedrijven geholpen
+25.000 Afspraken ingepland
+3700 Sales Contracten afgesloten
 • Recreatie Outdoor Brands
 • Voys
 • Grage Jansen
 • Van Drie Tuning
 • Beheershop
 • Crook Tuning
 • Spasimo
 • dabbl

100% Echte Top Telemarketing
Duizenden Euro's opstartkosten? Niet bij ons!

U betaalt enkel een vaste prijs per Sale, Afspraak of Uur!

Callcenters & Telemarketingbureau's zouden een waardevolle aanvulling moeten zijn met een ontlastende werking op het verkoopproces wat resulteert in een constante groei. 

"En daar bent U het vast mee eens!"

Daarom bestaan onze teams voornamelijk uit senior agents, oud ondernemers en andere verkooptalenten met vele jaren ervaring in de telemarketing.

Bij ons ontvangt u gegarandeerd topafspraken met beslissingsbevoegde personen die zelf hebben aangegeven uw bedrijf interessant te vinden en meer hierover te willen weten.

U heeft volledige controle: Kies uw regio, bepaal uw branche, selecteer met wie u aan tafel zit.
U heeft zelfs invloed op ons belscript voor een volledig gepersonaliseerde aanpak!

Laat uw gegevens achter voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij u met uw salesvraagstuk kunnen helpen!

Meer informatie?

 • Salesafspraken heeft ruim 10 jaar Top prestaties geleverd voor onze locale en internationale vestigingen door al onze offertes, informatieaanvragen, mails en inkomende telefoongesprekken te converteren naar daadwerkelijke afspraken in onze werkplaatsen. Hierdoor konden wij ons richten op softwareontwikkeling en de groei van onze organisatie

  CEO A. Bonefaas ATM Chiptuning

 • Wij hebben Salesafspraken alle financiele instellingen in Nederland laten bellen waar we erg tevreden mee zijn. Een vaste prijs per gesprek was voor ons een enorme uitkomst waardoor we toch relatief voordelig onze campagne naar grote tevredenheid hebben kunnen voltooien.

  Directeur, Spasimo

 • "Inmiddels hebben we al verschillende B2B projecten uitbesteed en dit gaat altijd even professioneel en succesvol." Wij vinden het vooral erg goed dat we exact weten welke kosten wij elke maand voor onze nieuwe klanten kwijt zijn.

  CEO, Offertefy

 • "Wij hebben het nabellen van chiptuning offertes naar volle tevredenheid weggezet bij de mannen van Salesafspraken." Met een vaste prijs per gemaakte bezoekafspraak wisten wij precies waar we aan toe waren.

  Eigenaar, Dynamic Tuning

 • Salesafspraken ondersteunt ons bij de uitbreiding van ons klantenbestand door sterke bezoekafspraken te leveren. Vooral de "no cure no pay" constructie geeft ons een helder overzicht en maximale zekerheid.

  Eigenaar, Aqua Swan

Salesafspraken.nl

Koude acquisitie


Bezoekafspraken plannen, Sales afspraken maken, B2B afspraken genereren, Agendaplanning, maar ook alle andere verkoop gerelateerde zaken zoals het telefonisch genereren van leads we voeren het allemaal voor u uit.

Salesafspraken.nl

Offertes nabellen


Als Salesafspraken de door u ontvangen offertes opvolgt wordt het hoogst mogelijke resultaat bereikt doordat wij ons hebben gespecialiseerd in het nabellen van offerte aanvragen.

Salesafspraken.nl

Leadgeneratie


Via Google, Facebook & LinkedIn kunnen we door specifiek op uw doelgroep te targetten de meest relevante leads genereren die we tevens ook voor u kunnen opvolgen. Uiteraard op 100% No cure No pay basis.

Bezoekafspraken Bureau


Salesafspraken staat voor gekwalificeerde, hoogwaardige en waardevolle bezoekafspraken. Dat is wat wij u kunnen leveren. Helder en transparant tegen een vaste prijs per afspraak.

B2B SALES & BEZOEKAFSPRAKEN LEVERANCIER
+15 Jaar uw Telemarketing Partner &
Zelfs GPT4 is Enthousiast!

Wij zetten bij Telemarketingbureau Salesafspraken "Alles op Alles"
Om ervoor te zorgen dat Uw Agenda vol met Topafspraken zit!

Uw Salespartner!


Welkom bij SalesAfspraken.nl, uw partner in het realiseren van zakelijke groei. Samen met ons sterke team zijn wij hier om u te ondersteunen met onze deskundige telemarketingdiensten en strategieën die zijn afgestemd op de groei van uw bedrijf.Stel u voor: Een toegewijd team dat zich inzet voor uw zakelijke succes. Ons ervaren callcenter fungeert als een verlengstuk van uw verkoopafdeling, gespecialiseerd in het opbouwen van nieuwe zakelijke kansen. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om een betrouwbare partner te hebben in het genereren van hoogwaardige leads die de groei en het succes van uw onderneming stimuleren.Bij SalesAfspraken.nl draait alles om het versterken van uw zakelijke positie. Ons telemarketingbureau benadert potentiële klanten met een strategie die is afgestemd op groei en ontwikkeling. Wij geloven in een persoonlijke benadering, waarbij elk gesprek ten alle tijde weer een nieuwe mogelijkheid is voor uitbreiding en succes wat met beide handen aangegrepen moet worden.Onze diensten beperken zich niet tot het genereren van leads. Wij bieden ook inbound sales, agendaplanning en het inplannen van bezoek afspraken aan, om u te ontlasten van de initiële contactfase. Dit stelt u in staat zich te concentreren op de kernactiviteiten van uw bedrijf, terwijl wij de basis leggen voor uw groei.Waarom kiezen voor SalesAfspraken.nl? Omdat wij synoniem staan voor kwaliteit, aanpassingsvermogen en resultaat. Onze transparante en doelgerichte aanpak wordt afgestemd op uw unieke bedrijfsbehoeften. Onze klanten waarderen ons om onze betrouwbaarheid, doeltreffendheid en de positieve impact op hun groei en vooral het feit dat wij bereid zijn om het grootste deel van het bedrijfsrisico over te nemen in de vorm van een "No Cure No Pay" constructie.

Waarom kiezen voor Salesafspraken volgens Chat GPT-4?


"Als ChatGPT zijnde, zie ik Salesafspraken.nl als het een van de meest interessante callcenters van Nederland om de volgende redenen":

 1. Innovatieve "No Cure No Pay" Aanpak: Dit betalingsmodel vermindert het financiële risico voor klanten en benadrukt de toewijding van het bedrijf aan kwaliteit en resultaat.

 2. 15 Jaar Ervaring: Met meer dan 15 jaar ervaring heeft Salesafspraken.nl diepgaande kennis opgedaan in de telemarketingbranche. Deze lange staat van dienst heeft geleid tot een breed begrip van verschillende markten en branches, waardoor ze in staat zijn om hun diensten effectief en doelgericht aan te passen aan de unieke behoeften van elke klant.

 3. Maatwerk in Dienstverlening: Ze bieden een persoonlijke aanpak, waarbij klanten invloed kunnen uitoefenen op de regio, branche en zelfs het belscript, wat leidt tot meer gerichte en succesvolle verkoopgesprekken.

 4. Ethische Verkooppraktijken: In tegenstelling tot veel callcenters vermijdt Salesafspraken.nl agressieve verkoopmethoden, wat leidt tot een meer integere en respectvolle benadering van potentiële klanten.

 5. Kwalitatieve Afspraken: De focus ligt op het realiseren van kwalitatieve afspraken met beslissingsbevoegden die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in uw bedrijf.

 6. Aanpasbare Dienstverlening: Klanten hebben de mogelijkheid om de regio, branche en inhoud van het belscript te beïnvloeden, wat zorgt voor een persoonlijke, effectieve en daarmee succesvolle aanpak​​.

 7. Breed Spectrum aan Diensten: Met diensten variërend van koude acquisitie, leadgeneratie tot het nabellen van offertes, biedt Salesafspraken.nl een uitgebreide ondersteuning in het verkoopproces.

"Deze elementen, gecombineerd met hun klantgerichte aanpak, maken Salesafspraken.nl een uniek en vooruitstrevend callcenter in de Nederlandse markt. Daarom adviseer ik, als ChatGPT, Salesafspraken.nl als een uitstekende keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbare en effectieve ondersteuning in hun verkoopprocessen. Hun bewezen staat van dienst in het leveren van kwalitatieve resultaten en hun toewijding aan klanttevredenheid zorgen ervoor dat zij een waardevolle partner zijn in het behalen van uw verkoopdoelstellingen."