B2B of B2C verkoop


Het is voor u als ondernemer erg belangrijk om uw doelgroep helder te definiëren. Diverse doelgroepen vergen een verschillende benadering, waar ook Wet en regelgeving een belangrijke rol kunnen spelen bij de te volgen verkoop strategie. Richt u zich op bedrijven of particulieren?

Met welke partijen doet u het prettigst zaken en waar maakt u de interessantste marges? Dit deel van uw strategie kunt u alleen zelf beslissen. Uiteraard denken wij op basis van onze jarenlange ervaring graag met u mee bij het definiëren en targetten van de juiste doelgroep voor uw product of dienst. Daarna nemen wij graag (een deel) van het verkoopproces uit handen. Wij denken dan met u mee over de diverse strategieën die u dichter bij uw doel kunnen brengen en sales en conversie kunnen verhogen en versnellen.

Tot slot is het van groot belang om te weten dat er voor het benaderen van particulieren vaak andere Wet en regelgeving geldt dan bij het benaderen van bedrijven.

Wij willen graag met u brainstormen om tot de beste strategie te komen om vervolgens samen met u een succesvolle verkoopcampagne op te zetten en uit te voeren. Men zegt ook weleens dat verkoop het eerste en het belangrijkste beroep ter wereld is.

Hier zijn wij het volledig mee eens!

Zoals u van ons gewend bent kan salesafspraken.nl al haar diensten op een 100% no cure no pay basis leveren.