Callcenter no cure no pay


No cure no pay houdt in dat er alleen betaald wordt wanneer er ook een daadwerkelijk meetbaar succes wordt geboekt. Wordt er geen meetbaar resultaat geboekt? Dan betaalt u als opdrachtgever niets voor onze werkzaamheden.

De definitie van het meetbare succes wordt voor aanvang van de opdracht helder in kaart gebracht en vastgelegd in een overeenkomst zodat daar geen misverstanden over kunnen ontstaan. De ene opdrachtgever wil uitsluitend een lead of een buitendienstafspraak met een geïnteresseerde en eventueel goed geïnformeerde prospect, terwijl de andere opdrachtgever een compleet afgeronde sale wil. Via Salesafspraken.nl zijn alle mogelijke variaties uitvoerbaar. Onze groep sales-agents is zeer divers, dus er zitten er eigenlijk altijd  wel tussen die een match vormen met uw idee en opdracht. Denk van tevoren dus goed na welke richting u precies op wil gaan met uw campagne. Wij zijn ook gaarne bereid u bij dit proces, dat wij reeds vaak uitvoerden, te helpen.

Het is hoe dan ook belangrijk om van tevoren precies te weten wat een marketingcampagne u gaat kosten, zodat u op voorhand een heldere calculatie kunt maken en exact kunt beoordelen of het zinnig is deze uit te laten voeren. De campagne zal uiteindelijk onder de streep een meetbaar netto resultaat moeten opleveren, of dit nu bekendheid is of een afgeronde sale, en alles daar tussen. U stelt het doel, wij voeren het uit.

Callcenter wordt Contactcenter

Salesafspraken telefoonhoorn


Helaas hangt er een zweem van negativiteit over “no cure no pay” telemarketing. Dit komt doordat er soms te hard verkocht wordt op leads die niet op een product of dienst zitten te wachten. Deze irritatie wordt voorkomen door uitsluitend met gekwalificeerde leads te werken. Gekwalificeerde leads genereren is onze “core business” dus u kunt dit gerust aan ons overlaten zonder het afbreukrisico, waar u mogelijk huiverig voor bent.

Jammergenoeg hebben callcenters een minder goede naam opgebouwd omdat de tegenwoordig vooral gewerkt wordt met slecht getrainde sales-agents en studenten die graag iets bij willen verdienen en totaal geen affiniteit hebben met telemarketing. Zij hebben vaak te weinig kennis en affiniteit met het vak, dat telefonische verkoop echt is. Tel hier bij op dat er gewerkt wordt met een belscript waar niet vanaf geweken mag worden en bij praktisch ieder verkoopgesprek wat wordt gevoerd met een dergelijk callcenter wordt de branche stukje voor stukje voor minder aangezien.

Gelukkig zijn er steeds meer serieuze verkoopkantoren waarbij er juist wel degelijke verkopers aan de telefoon zitten die wel met liefde en passie het desbetreffende product of dienst aanbieden. Wij zijn er echter van overtuigd dat de naam “callcenter” toch wel besmet is waarom wij onszelf zo niet willen betitelen.

Contact-center

Als contact center kunnen wij op een 100% no cure no pay basis de complete verkoop bij u uit handen nemen waardoor u en uw collega’s zich weer op de core business kunnen richten. Door de ervaring die in de loop der jaren is opgedaan weten we exact hoe wij uw klanten of prospect moeten benaderen en als u hier zelf nog enige sturing in wilt geven is dit uiteraard mogelijk en wij staan hier dan ook graag voor open.

Dan doen wij ook waar we goed in zijn en dat is “overtuigen”!