Don’t!


Een wijs man zei ooit:

“Find out the things in business you don’t do well, and then don’t do those things.”

Eigenlijk stond er “life” en geen “business” maar we vonden dit wel zo toepasselijk.

Uw talent dient wat ons betreft zo efficient als mogelijk benut te worden en de zaken die u niet liggen besteed u uit. Zo kunt u zich voor de volle 100% richten op hetgeen waar u nou zo goed in bent want dat is ten slotte hetgeen waar u voor gekozen heeft toen u uw onderneming startte. Laat het nabellen van offertes en inkomende telefoongesprekken maar aan ons over.

Zelfs als u een buitendienstmedewerker heeft die zich uitstekend heeft bewezen in het uitvoeren van de salesafspraken alsook het overtuigen van de klanten op locatie, blijven er enorme kansen liggen als offertes niet op het juiste moment worden nagebeld.

Hetzelfde geldt ook voor SalesAfspraken. Als een product of dienst ons niet ligt zullen we eveneens vol overtuiging maar wel met respect uw verzoek moeten afwijzen. We vertegenwoordigen enkel producten en diensten waar we volledig achter staan. Hetzelfde geldt voor de eventuele vrije ruimte met het aannemen van nieuwe projecten waar wij wel van overtuigd zijn. Als we ook maar enigszins het idee hebben dat we niet de nodige aandacht hieraan kunnen schenken doordat we vol zitten met andere opdrachten dan willen we hier ook niet aan beginnen.

Ditalles om de kwaliteit van de dienstverlening zo hoog als mogelijk te houden en daar staan we voor.