Mailings nabellen


Stuurt u weleens een mailing of een nieuwsbrief naar uw klanten of prospects?

Veel bedrijven sturen namelijk regelmatig mailingen over verschillende onderwerpen naar hun klanten en/of prospects. De spontane respons op een dergelijke mailing is vaak erg laag, terwijl de latente interesse er bij de ontvanger regelmatig wel degelijk is. Door uw mailing pro-actief na te bellen verhogen wij de respons of conversie met gemiddeld 10 tot 20%. Salesafspraken.nl kan de respons op mailingen voor u vaak verdubbelen of zelfs verdrievoudigen. Eenvoudigweg door de geadresseerden op toepasselijke wijze na te bellen. Hetzelfde geldt voor uw uitstaande offertes. Dankzij onze uitgekiende offerte opvolging via een persoonlijk belletje, valt de beslissing van de aanvrager vaak sneller in uw voordeel uit.

Mailingen degelijk, kundig en inhoudelijk op de juiste manier nabellen levert uw bedrijf de maximale winst op.

Werkbestand mail getarget


Ongeacht hoe u aan uw leads komt. Of u deze nu via een beurs heeft gegenereerd of dat u in de afgelopen jaren een waardevolle database heeft met mailadressen heeft verzameld. Het is altijd interessant om middels een mailing een connectie te maken en te onderhouden met de prospect. Het komt echter helaas te vaak voor dat de prospect uw mailing niet gezien of gelezen heeft. Wanneer wij de prospect voor u nabellen motiveert dit om toch nog even naar het voorstel te kijken wat het slagingspercentage alleen maar verder zal verhogen maar ook uw bedrijf, merknaam en product zal door het prettige en informatieve telefoongesprek een onuitwisbare indruk achterlaten.

U bespaart veel tijd als u Salesafspraken.nl uw follow up calls laat uitvoeren. Bovendien genereren wij hiermee veel extra omzet voor u. U krijgt meer respons op uw mailing én u slaagt erin meer van uw uitstaande offertes om te zetten in harde orders. Neem voor meer informatie telefonisch contact op met Salesafspraken.nl of vul ons contactformulier in voor een vrijblijvende offerte of kennismakingsgesprek.

Zoals met al onze diensten zijn wij overtuigd van onze kwaliteiten en bieden hierom onze dienstverlening op een 100% no cure no pay basis aan.