Relatiebeheer uitbesteden


Als klanten eenmaal geworven, en aan boord zijn breekt een volgend belangrijk en soms onderbelicht stadium aan. Het beheren van de relatie. Ook deze service bieden wij aan vanuit ons klantcontact team. Klantenservice is een vak en wij hebben teamleden die daar in gespecialiseerd zijn. Goed luisteren is namelijk echt een vak. Ook de up-selling aan bestaande relaties, het aanbieden van extra of nieuwe diensten/producten, kunnen wij vanuit dit specialisme voor onze rekening nemen. Onze mensen hebben ervaring met diverse CRM (Customer Relationship Management)pakketten. Waardevolle informatie blijft op die manier altijd voor uw organisatie behouden, terwijl u taken uitbesteedt.

Waarschijnlijk  heeft uw cliënt ook zakenpartners, nevenvestigingen, en een enorm netwerk van vrienden, familie etc. die ook interesse in uw dienst of uw product hebben.

Een veel gemaakte misstap!

salesafspraken relatiebeheer


Het goed beheren van relaties is een belangrijke bezigheid die meer kennis en kunde vergt dan veel ondernemers denken. Het gaat hier namelijk om het opbouwen van een echte langdurige en duurzame relatie, nadat de eerste verkoop is gedaan. Voor veel ondernemers is het een lastige stap om derden het eigen relatiebestand te laten beheren maar wanneer u dit aan de juiste partij overlaat zult u zien dat er meer in zit dan u zou durven dromen. Positieve mond op mond reclame naar aanleiding van goede aftersales is onbetaalbaar en wij werken er graag aan mee om dit voor u te realiseren.

Ook slapende klanten die al geruime tijd niets meer bij u hebben afgenomen kunnen wij voor u benaderen en “revitaliseren”. Waarom hebben ze al een lange tijd niets meer gekocht? Of waarom is het maar bij die ene aankoop gebleven? Wij kunnen dit met de juiste gespreksstrategie achterhalen! Hierdoor kunnen er aanpassingen in uw marketingstrategie worden doorgevoerd zodat dit soort klanten weer wakker en actief worden.

Stuurt u uw klanten nadat ze een aankoop hebben gedaan een bedank mail, brief, of stuurt u ze misschien zelfs een presentje? Belt u uw klanten weleens om te informeren hoe het bevalt, nadat ze iets hebben aangeschaft? Mogelijk heeft u hier nog nooit over nagedacht, terwijl het bijna niets hoeft te kosten. Wij helpen u graag bij het beheren van uw relaties. U drukt op deze wijze uw waardering uit, met een verhoogde kans op nieuwe relaties en/of vervolgaankopen. Even een persoonlijk telefoontje met de vraag hoe de ervaring was komt sterker over dan 20 e-mails. Wij kunnen deze service voor u uit handen nemen.