Dit is iets wat de meeste saleslieden het liefste voor zich uit schuiven. Maar wij niet! Het is en blijft topsport en we blijven het met groot plezier uitoefenen. Zelfs koude acquisitie kan op basis van No cure No pay.
Als Salesafspraken de door u ontvangen offertes opvolgt wordt het hoogst mogelijke resultaat bereikt doordat wij ons onder andere hebben gespecialiseerd in het nabellen van offerte aanvragen.
Via Google, Facebook & LinkedIn kunnen we door specifiek op uw doelgroep te targetten de meest relevante leads genereren die we tevens ook voor u kunnen opvolgen. Uiteraard op 100% No cure No pay basis.
Hebben wij leads voor u gegenereerd of ontvangt u zelf al leads via een andere bron of uw eigen site? Wij kunnen deze voor u nabellen om de leads te kwalificeren en te verrijken of de deal direct te sluiten.

Koude verkoop, offertes & webinar bezoekers nabellen en leadgeneratie.

Wij kunnen er voor zorgen dat uw mailbox vol met nieuwe klanten zit!

“No cure no pay“ U betaalt alleen per sale!

Sales Sales Sales! Wij zetten in België alles op alles om er voor te zorgen dat uw mailbox vol met goede leads en/of klanten zit! New business aantrekken en nieuwe markten aanboren.

U wilt groeien met uw onderneming maar u heeft geen tijd of voldoende saleskrachten om dit te bewerkstelligen? Neem nu contact op en wij leggen u graag uit hoe wij dit traject het beste samen met u kunnen doorlopen. Of het nu middels koude acquisitie gaat of dat we reeds door u ontvangen offerteaanvragen moeten converteren naar een daadwerkelijke klant: “U kunt het gerust aan onze deskundige verkopers over laten”.

Wij beschikken binnen ons team over een ervaren groep van internet professionals om voor u de meest relevante leads op Google (SEO/SEA), Facebook en LinkedIn te targetten. Dit doen we onder andere door het maken van specifieke landingspagina’s en het schrijven van relevante content waarbij we diverse klantbeloften doen. In welke branche u ook zit, wij kunnen, onder voorwaarden boven alles en iedereen gaan staan zodat u als eerste opvalt tussen de vele anderen in uw bedrijfstak.

Om u nog meer winst te leveren kunnen wij de binnengekomen leads voor u kwalificeren door deze na te bellen om te controleren of er wel “echt” een aankoop-intentie is en om vervolgens de klant te laten vertellen over haar wensen en behoeftes en indien gewenst plus als het product of de dienst het toelaat sluiten wij direct de deal met de prospect telefonisch voor u. Dit alles omdat we zelfverzekerd zijn over onze kunsten op basis van “100% No cure No pay”.

U stelt de target!

Onze specialismen:

  • Leadgeneratie
  • Lead kwalificatie
  • Offertes nabellen
  • Telefonische verkoop

Een volle mailbox met klanten die direct van uw diensten gebruik willen maken?
Wij regelen het voor u!