Telefoonservice

Inkomende gesprekken uitbesteden.


Uw telefoon gaat te pas en te onpas over want u heeft een interessante dienst of een goed product!

Weer een geïnteresseerde die informatie wenst. En dat terwijl u zich het liefste met uw eigen corebusiness en uw ambacht bezig houdt. Zeer waarschijnlijk gingen die inkomende telefoons u in het begin erg goed af maar als u nu het gevoel krijgt dat het u iets te veel wordt is het tijd om Salesafspraken te benaderen.

Door jaren lange ervaring kunnen wij u de binnenkomende telefoongesprekken volledig of gedeeltelijk uit handen nemen. We zorgen ervoor dat we ons presenteren als een ware medewerker van uw bedrijf.

Ongeacht of uw doel gericht is op service verlenen waarbij de klant enkel wordt geïnformeerd of dat we middels onze overtuigingskracht het maximale uit ieder binnenkomend gesprek moeten halen. In alle gevallen is het van groot belang goed naar de klant te luisteren wat naar onze mening het aller belangrijkste is. Bij een eventueel verkoopgesprek willen we de klant absoluut niet pushen maar op de juiste manier, zowel kundig, degelijk alsook inhoudelijk informeren. Mocht de prospect hier direct op in gaan, dan heeft u perfecte opdracht maar mocht de prospect ons voorstel afwijzen dan zal er alsnog positief over uw bedrijf gesproken worden omdat deze het gesprek als bijzonder en informatief heeft ervaren.

Altijd de juiste adviseur aan de telefoon als een klant naar uw bedrijf belt?

salesafspraken verkoper callcenter telemarketing


Gaat u eens bij zichzelf na, wanneer u een bedrijf benadert waarbij u in een callcenter terecht komt. Hoe vaak is het voorgekomen dat u telefonisch echt werkelijk goed te woord wordt gestaan waarbij de adviseur niet alleen de tijd voor u neemt maar u ook op een kundige en oprecht vriendelijke manier informeert over de mogelijkheden die het bedrijf u te bieden heeft. Wij bieden u de mogelijkheid om precies zo’n adviseur aan uw bedrijf te koppelen.

Via een slimme constructie middels een keuzemenu kunt u uw inkomende telefoongesprekken door laten schakelen naar Salesafspraken zodat wij de inkomende telefoongesprekken volledig of gedeeltelijk uit handen kunnen nemen. Hierbij kunnen we u een volledig inzicht geven in het aantal binnen gekomen gesprekken, de tijden waarop de telefoongesprekken hebben plaats gevonden maar ook de exacte duur.

Hierdoor kunt u zich wederom volledig focussen op hetgeen waar u goed in bent en dat is ondernemen!

Salesafspraken.nl levert Sales as a Service voor de perfecte klantbeleving en omdat we zelfverzekerd zijn over onze dienstverlening leveren wij op een basis van 100% no cure no pay.