Het imago van:

Callcenters & Telemarketing-bureaus


Inmiddels is telemarketing helaas bijna een woord geworden wat we niet graag op onze site presenteren. Dit komt omdat telemarketingbureau’s tegenwoordig geassocieerd worden met de oneindig vele inkomende ongevraagde opdringerige telefoongesprekken van de diverse callcenters waarbij vaak onervaren callcenter agents middels een standaard script ongewenste producten, diensten of contracten proberen te slijten.

Omdat deze callcentermedewerkers vaak onervaren zijn en onder hoge druk werken, proberen ze u vaak goedschiks of kwaadschiks aan de lijn te houden om hun producten te slijten. Hierdoor heeft de telefonische verkoop branche de afgelopen decennia een slechte naam gekregen, terwijl aan de andere kan nog steeds een groot deel van alle zakelijke transacties via de telefoon worden gesloten.

De meerderheid van de zakelijke transacties wordt
in Nederlandnog steeds per telefoon gesloten.

salesafspraken verkoper callcenter telemarketing


Wij menen met onze werkwijze het imago van telefonisch verkopen in de callcenter branche een positieve impuls te geven middels onze ervaren goed getrainde call agents. Wij leven de vigerende Wet en regelgeving strikt na, en zijn zelfs blij met de aangescherpte regels voor telemarketingbureau’s. Wanneer wij de telefoon namens u oppakken om de door u uitverkoren prospects te benaderen zullen deze tegenwoordig sneller met ons in gesprek willen. Wanneer wij uw potentiële klant kundig, degelijk en inhoudelijk kunnen informeren zal de kans op overtuigen, en een deal, het grootst zijn. De prospect zal zich in ieder geval prettig benaderd voelen dankzij onze correcte, professionele benaderingswijze en inhoudelijke productkennis.

Salesafspraken.nl levert Sales as a Service voor de perfecte klantbeleving en omdat we zelfverzekerd zijn over onze dienstverlening leveren wij op een basis van 100% no cure no pay.