Webinar bezoekers nabellen


Als u webinars geeft dan weet u als geen ander hoe veel tijd, moeite energie en geld het kost om deze gevuld met bezoekers te krijgen. Wellicht doet u zelf de Google, Linkedin of facebookmarketing of misschien heeft u dit in het begin zelf gedaan en dit vervolgens uitbesteed. Het is hoe dan ook tijdrovend en kostbaar om de juiste bezoekers te targetten en deze achter het beeldscherm te krijgen. Verder hebben we het nog niet gehad over het eindeloos tweaken van het vertelde verhaal en het aanpassen van de onderwerpen en de volgorde hiervan of zelfs het continue tunen van de inhoud van de webinar. Dit alles om er maar voor te zorgen dat de conversie zo hoog als mogelijk wordt. Hoe meer mensen zich inschrijven op uw dienst, product of opleiding hoe beter het is!

Maar laten we alle gasten die uw webinar bekeken hebben en niet direct klant zijn geworden dan zomaar gaan?

salesafspraken webinar


Als het aan ons ligt in ieder geval niet!

Als all round telefonisch verkoopkantoor hebben we inmiddels veel ervaring opgedaan in het nabellen van dergelijke afhakers. We kijken of er nog verdere vragen of onduidelijkheden zijn en daarna verplaatsen we ons in uw schoenen en vertellen uw verhaal opnieuw maar dan op onze manier waardoor de prospect het geheel op een net iets andere manier beleeft. Voeg daar nog een stuk extra enthousiasme en overtuigingskracht aan toe en de conversie zal met flinke promillages gaan stijgen.

Mocht de prospect naar aanleiding van ons prettige telefoongesprek en de welkome extra uitleg alsnog niet direct mee doen, dan zal uw webinar in ieder geval tussen de andere webinars uitspringen.

Een dergelijke prospect woont namelijk “zeer aannemelijk” niet alleen uw webinar bij maar ook die van verschillende conculega’s die zeer waarschijnlijk de prospect niet zullen nabellen. Door ons gesprek met de bezoeker zal deze na het bijwonen van diverse andere webinars terug denken aan de uitstekende webinar die u gegeven heeft maar vooral ook aan het prettige telefonisch contact in de vorm gegoten van een stuk service & aftersales en hierdoor is er wederom een conversie verhogend element gecreëerd.

Omdat we zelfverzekerd zijn over onze kwaliteiten leveren wij onze callcenter en telemarketing diensten op een 100% no cure no pay basis.

Bel of bericht ons gerust voor meer informatie of om te ervaren hoe wij uw prospect kunnen informeren.